2011 Nisan Anneleri

gozun aydınngule gule gıysın cıcılerını

ohoo maşallah herşey yolunda gözün aydın cnm..ayy şu 4lüde birde bana nasip olsa görmek çok merak ediyorum..

hoşgeldin canım bende eşimi bekliyorum cok acıktım wallahi...
hoşbulduk sağol cnm..avatarını değiştirmişsin , bu bebekte kim,? yoksa öylesine bi resimmi?

maşallah cnm.... gr mı falan iyimi ya... hoş int diyo başkalarının bebişleriyle kıyaslama yapmayın die ama doktor iri olucak diyince az korktumda be..doğumu biraz zor oluyomuş galiba..:26:
sagol canım ben dedım neden az begenmıyormusun gayet ıyı dedı herkesın bunyesı farklı dedı.korkma canım gorumcemınkı 4 kıloya yakın dogdu hemde normal
sagol cnm az kalmış senınde gercekten çok gzl bı duydu şaşkınlıkla bakıyorsun

Son düzenleme:
cnm aşk olsun iyi yaptır koştur koştur yeme tabi şöyle bi yayıl...ben hep burdayım
esra yagmur çok gzl anakucagın bende gırmştum e bebkte muzıklıydı.ben bundan değilde salıncak almayı duşunuyorum
cnm nasıl alcaksın eklesene resmini fikir olsun.... bunu beğendim biliyosun badileri çoraplarıda winne the pooh dan...taktım biraz

gözün aydın cnm..maşallah bu zamana kadar bişey almadıysan iyi...bize erkek dediler başladık almaya 4 ayında... benimkiside öyleydi cnm 20 haftada 25 cm 441 gr :44: 2 hft önce yani iri kıyım bişey olcakmış..sevindimde biraz garipte oldum.. ama çok şükür rabbimden gelene allah o gcü verir bi avazda doğar bebişlerimiz..

ayyy canım maasallah bebişine:)) bir tosuncuk daha geliyorrr:))) çok sevindim herşeyin iyi olmasın gözünaydın 41 kere maaşallah:))

anladım canım hayırlısı olsun. bende aynı hızda ilerliyorum saka maka acaip iştahım acıldı allah sonumu hayır etsin:)))

benımde ıştahım çok açık sende galıba 4 kılo almıştın şimdıye kadr aynıydık senle bak ustune 1.5 kılo aldım dıkkat etmk lazm dr zaten demıştı bundan sonra goruşcez dıye

cnm ben 67 ile hamiş kaldım bak şuanda 73 üm senle aynı kilo zayıf olanlar alıyo sonradan sanırım yine eşitleniyo... vallahi 50-54 kilolarda olanlarda dikkat etmezse son ayda çok alıyomuş

evet canım bayıldım bebişe ama tanımıyorum netten buldum resmini çok şekerdi avatar yaptım:))

benımde ıştahım çok açık sende galıba 4 kılo almıştın şimdıye kadr aynıydık senle bak ustune 1.5 kılo aldım dıkkat etmk lazm dr zaten demıştı bundan sonra goruşcez dıye

evet canım 46 kilo ile hamile kaldım sonra kusa kusa 45 falan oldum şimdide doktora gittiimde 49 dum bu akşam tartıldım 49.2 :))) gitgide artıyorumm ama dayanamıorum elim habire telefonda eşimden tatlı falan istiyorum işyeri yakın olunca anında aldırıp göndertiyor oda aldım basımı gidiyorumm oda ye can bogazdan gelir dedikçe:))))))

senın kılon azmış ye sen bışey olmaz
cnm benimkide sallanıyo..beşik gibi... o ayağındaki siyah şeyleri çıkarınca sallanıyomuş.. benziyo birbirine...

sennkınden ablam kullandı oturduguı yerde sallıyordu bebkte uyuyordu ıçınde

he sen bundanmı istiyosun cnm.... ya ben bunu beğendim ama... yerden biraz yüksek ya korkutuyo beni... ne bilim bu tarz şeyler:26: o çıkıyomu cnm... sonrada iskeletine takılıyomu

çıkıp çıkmadıgını bılmıyorum ama yıgenım ıkıbuçuk yaşına grdı hala kullanıyor ayakları sarksa da oluyor bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…