2011 Nisan Anneleri

sağol canım.bugun tartıldım 72.600.daha almadık baktım bı kuçuk boyu var yatak odama başka olmuyor bu tarz alcaz

bu beşikleri seviyorum ama ya 7 aya kadar yatır sonra kaldır başka bişey sonra odasına derken...yer yok bende nereye kaldırcam ondan tek parça olsun dedim...park yatağı tercih ettim

hadi gözün aydın canım giysilerini eklede bizde görelim annesi
canım benimde 4 nisan doğum tarihi ama ben martta bekliyorum dediğin gibi.sezeryanda istiyorum bebiş erken gelmeye karar vermezse tabi veee 115 gün kaldı

erenhava canım seninde gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel ama 1 haftada 1 kilo alman kötü olmuş.dikkat etcez artık birbirimizi engelleyelim kızlar yaaa

ayyy ewt cnm annemde bana aldı kocaman karnı var külotlu olunca cekip cıkartamıorum iyi oluyorr:)))

Gözünüz aydın kızlar. Maşallah bebişlerinize

canım benimkisini bursadan almıs annem bu siteden diil.. ama resmini yollıım:))

Eklentiler

• $922b5231a0f6c7c06.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 56

Neredeyse bir ay var aramızda seninle canım.
Benim doğum da son ultrasona göre 2 mayıs çıkmıştı.

bu beşikleri seviyorum ama ya 7 aya kadar yatır sonra kaldır başka bişey sonra odasına derken...yer yok bende nereye kaldırcam ondan tek parça olsun dedim...park yatağı tercih ettim
benım yatk odama hıç sıgmaz park yatak .sıgıyorsa mantıklısı park yatak aslında
tşk ederım canım evt kılom çokkk:18:
Gözünüz aydın kızlar. Maşallah bebişlerinize

tşk ederız canımm

ewt senin daha da az kalmıs.. ben şimdilik normal diyorum ama hayırlısı artık:)))

maşallah cnm ne güzel görmüşsün bebişi..oh oh tombiş tombiş elede gelir sevilir

selam şeker anneler bende yeni geldim eve dışarda bi guzel kar yağyr anlatamam ama buz gbi hava :2: gecmşede bi goz atayım iki sayfa açyrm aynı anda yoksa yetişemyrm kızlar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…