2011 Nisan Anneleri

esrayagmur cnm sen doktora nereye gidiyodun?
CNM BEN ÜMRANE hisar hast gidiyorum
iyi diyelim iyi olalim dünü$..yoruldum ama gecer yarina birsey kalmaz.bugünde karnim bir sert gögüs altim karnima dogru cok gergin.sistikce etlerim ve derim acilmakta zorlaniyo olsa gerek
cnmbenede oluyo osertlik ve mideye baskı yeek yedikçede artyo malum..dinlen cnm...zor vallahi..çalışıyonuz bide..
cnm benim neden4 cm aşşağıda..yukarı ıkr inş..o ağı banda luyodu bi ara geçti ama...tedirgin olma cnm..tab çok rahatssız olursan doktorunu ara

cnm benim pek bi bilgim yok ama bebeğininn hareketlerini hissedebiliyomusun?

Evet hem de ço bebeğim kıpır kıpır çok hareketli onu hissediyorum o yüzden dedim ya tekmeleme gibi bir anlık bir sancı oluyo ve geçiyo birkaç dakika sonra tekrar oluyotuhaf anlamadım

canim hamilelik öyle bir sürec ki sürekli degisik yerde degisik tarz agrilar,kasilmalar,sancilar olabiliyo.coguda doktorlara göre gayet normal tek aciklamasi hamilelik..ama biz herseyden dogal olarak cok tedirgin oluyoruz.benim ikinci cocugum oldugu icin birazda ilkinin verdigi tecrübeyle tedirgin olmamaya calisiyorum.bugün karnim cok sertti mesela a$iri $i$ gibi bende korktum ama bebegimin tekmesini hissedince rahatliyorum.insallah seninkide önemli birsey degildir.
sanmıyorumya dedim ya işin kötüsü sanki tekme gibi öyle kısa hissediliyo kalpa atışı kadar kısa bi saplantı oluyo geçiyo bir dakika sonra yine oluyo

Evet hem de ço bebeğim kıpır kıpır çok hareketli onu hissediyorum o yüzden dedim ya tekmeleme gibi bir anlık bir sancı oluyo ve geçiyo birkaç dakika sonra tekrar oluyotuhaf anlamadım

cnm geçenlerde benimde hafif bi lekelenmem olmuştu doktoru aradım çağırmadı bile bebeğin hareketlerini hissediyosan problem yok dedi.devam ederse gel dedi.
senin durumun farklı elbet ama endişelenip kendini üzme derim.uzan dinlen geçmezse doktoruna gidersin.

gecen banada oldu canim ama sonra anladim ki karin agrisiymis.wc de anladim:)) bosalinca rahatladim bazen gaz sikismasida cok agri yapiyo bana.seninkide öyle birsey olabilirmi ki??

cnm benim pek bi bilgim yok ama bebeğininn hareketlerini hissedebiliyomusun?

u
işte sancı hep aynı yerde oluyo ve kayboluyo ondan endişelendim bakalım yarına kadar bekliycem böyledevam ederse ararım doktorrumu sağolun kızlar beni bu dönemde anlayan ve ve problemlerimi paylaşan birilerinin olması ne kadar güzel hepinize teşekkür ederim iyi geceler

Cnm aklina kotu seyler getirme hemen. Bence bebisin olabilir o. Artik icerde neler yapiyorlar kimbilir :). Sen gonlunu ferah tut
Halısın inşallah bebeğimdir,

Allaha şükür bebeğim hareketli her an korkma dercesine sancıdan sonra tekmeleyip hissettiriyo varlığını zaten o da sessiz kalsa çok kötü düşünmeye başlardım, doğru içerde neler olup bittiğini bilmeyince endişeleniyoruz umarım öyledir

2 dfa ba öye bi ağrı verdi ki..hareketinden dolayı..oluo cnm koay deği..rahim genişliyo bebile büyüyo..yere daralıyo
Evet rahime yaın yerde sancı oluyo o da aklıma geldi ondann da olabilir

Öyle yapayım canım yatmazsam aklıma getirir endişelenirim,
hepiniz sağolun kızlar teşekkür ederim

kızlar tabi endişe bu dönemde en çok hissedilen duygu..annalik sanırım ilk önc3e bu duyguyu öğretiyo..önemsemenin getirisi...ama vesvese yapmadan geçirelim hamişliği..ALLAHIN İZNİYLE SONUNA KADARDA BÖYLE GİDİCEZ...

insallah canim hepimizin herseyi sonuna kadar yolunda gider ve sagliklica kucagimiza aliriz bebislerimizi..(amin)

merhaba hanimlar,
uzun zamandir giremiyodum, esim rahatsizlandi, hastanedeydi,cok sukur atlatti,

lavman konusunda, bana ilk dogumda yaptilar, hic de aci verici bisey degi,
ama SAKIN dogumdan once yememezlik etme, ben aksam yemistim, sabah sancilar baslayinca bisey yemedim, canim istemiyo diye, oglen dogum yaptim, ve cok halsizdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…