- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.301
sanmıyorumya dedim ya işin kötüsü sanki tekme gibi öyle kısa hissediliyo kalpa atışı kadar kısa bi saplantı oluyo geçiyo bir dakika sonra yine oluyo
CNM BEN ÜMRANE hisar hast gidiyorumesrayagmur cnm sen doktora nereye gidiyodun?
cnmbenede oluyo osertlik ve mideye baskı yeek yedikçede artyo malum..dinlen cnm...zor vallahi..çalışıyonuz bide..iyi diyelim iyi olalim dünü$..yoruldum ama gecer yarina birsey kalmaz.bugünde karnim bir sert gögüs altim karnima dogru cok gergin.sistikce etlerim ve derim acilmakta zorlaniyo olsa gerek
cnm benim neden4 cm aşşağıda..yukarı ıkr inş..o ağı banda luyodu bi ara geçti ama...tedirgin olma cnm..tab çok rahatssız olursan doktorunu araiyi geceler kızlar nasılsınız ben yatağa girdim uyuyamadım göbeğimin 4 santim aşağısında ara ara sancı oluyo ve çok acıyo
aniden geliyo bıçak saplanır gibi kasık ağrısı desem değil tuhaf saplanıyo sanki bebeğimin tekmesi gibi içten geliyo ama acıyo işte, korktum ben de bebeğim rahat değil mi içerde diye yada plesentayla alakalı bişey olabilir mi offf ya dotora da gidemem merkezde değiiliz yollar kapalı size de olyuomu böyle saplantılar
cnm benim pek bi bilgim yok ama bebeğininn hareketlerini hissedebiliyomusun?
sanmıyorumya dedim ya işin kötüsü sanki tekme gibi öyle kısa hissediliyo kalpa atışı kadar kısa bi saplantı oluyo geçiyo bir dakika sonra yine oluyo
Evet hem de ço bebeğim kıpır kıpır çok hareketli onu hissediyorum o yüzden dedim ya tekmeleme gibi bir anlık bir sancı oluyo ve geçiyo birkaç dakika sonra tekrar oluyotuhaf anlamadım
gecen banada oldu canim ama sonra anladim ki karin agrisiymis.wc de anladim:)) bosalinca rahatladim bazen gaz sikismasida cok agri yapiyo bana.seninkide öyle birsey olabilirmi ki??
cnm benim pek bi bilgim yok ama bebeğininn hareketlerini hissedebiliyomusun?
uCNM BEN ÜMRANE hisar hast gidiyorum
cnmbenede oluyo osertlik ve mideye baskı yeek yedikçede artyo malum..dinlen cnm...zor vallahi..çalışıyonuz bide..
cnm benim neden4 cm aşşağıda..yukarı ıkr inş..o ağı banda luyodu bi ara geçti ama...tedirgin olma cnm..tab çok rahatssız olursan doktorunu ara
CNM BEN ÜMRANE hisar hast gidiyorum
Halısın inşallah bebeğimdir,Cnm aklina kotu seyler getirme hemen. Bence bebisin olabilir o. Artik icerde neler yapiyorlar kimbilir :). Sen gonlunu ferah tut
Allaha şükür bebeğim hareketli her an korkma dercesine sancıdan sonra tekmeleyip hissettiriyo varlığını zaten o da sessiz kalsa çok kötü düşünmeye başlardım, doğru içerde neler olup bittiğini bilmeyince endişeleniyoruz umarım öyledircanim hamilelik öyle bir sürec ki sürekli degisik yerde degisik tarz agrilar,kasilmalar,sancilar olabiliyo.coguda doktorlara göre gayet normal tek aciklamasi hamilelik..ama biz herseyden dogal olarak cok tedirgin oluyoruz.benim ikinci cocugum oldugu icin birazda ilkinin verdigi tecrübeyle tedirgin olmamaya calisiyorum.bugün karnim cok sertti mesela a$iri $i$ gibi bende korktum ama bebegimin tekmesini hissedince rahatliyorum.insallah seninkide önemli birsey degildir.
Evet rahime yaın yerde sancı oluyo o da aklıma geldi ondann da olabilir2 dfa ba öye bi ağrı verdi ki..hareketinden dolayı..oluo cnm koay deği..rahim genişliyo bebile büyüyo..yere daralıyo
Öyle yapayım canım yatmazsam aklıma getirir endişelenirim,cnm geçenlerde benimde hafif bi lekelenmem olmuştu doktoru aradım çağırmadı bile bebeğin hareketlerini hissediyosan problem yok dedi.devam ederse gel dedi.
senin durumun farklı elbet ama endişelenip kendini üzme derim.uzan dinlen geçmezse doktoruna gidersin.
ben çıkıyorum güzel anneler.
hepinize iyi geceler.
iyi geceler kızlar ben yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışayım sabah görüşürüz inşallah
kızlar tabi endişe bu dönemde en çok hissedilen duygu..annalik sanırım ilk önc3e bu duyguyu öğretiyo..önemsemenin getirisi...ama vesvese yapmadan geçirelim hamişliği..ALLAHIN İZNİYLE SONUNA KADARDA BÖYLE GİDİCEZ...
selam kızlar azönce kasım annelerinin doğum hikayelerıne bakıyordumda kadının birnei sezeryan olmadan önce lavman yapmışlar ve bu normal doğumdada çoğukez yapılıyormuş.ilkkez duydum böle bişi olduğunu bilmiyordum doğrusu tırsmadım değil.eğer geceden itibareb bişi yemediysen gerek kalmıyormuş lavmana sanırım.hiç bileniniz varmı yaaa :18:
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?