- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.321
ben de sadece üst düğmeleri kapatıyorum cnm.karnım açık kalıyo.en azından ciğerlerimi üşütmeyim diye.biraz ilerleyince de panço almayı düşünüyorum ama bakalım
Kızlar Merhaba,
Benim montta ucu ucuna kapanıyor şuan ama 1 ay sonra kapanmaz gibime geliyor. Annemin veya Kayınvalidemin kabanını alcam geçici olarak... Geçen kayın validem verdi Kaşe montunu .. denedim biraz büyük geldi ama rahat rahat olur diye düşündüm... Hatta kemerle kaparım önünü diye düşündüm büyük olduğundan dolayı... En azından mont almaya değmez... :)
günaydın kızlar,
ben kaban olayını 2 hafta önce istanbul optimumdaki park bravodan çözdüm. geçen sezonun ürünüymüş, mor renkte arkadan normal kaban görünümlü öndense birbirinin üstüne gelen kanatçıkları var gibi... anlatması zor biraziçten düğmelenio, ben düğmesini biraz ileri aldım rahatça giyiyorum. 150 tl gibi bi rakama aldım herkes çok beğendi, kalmışsa kaçırmayın derimm
benimde montum olmuyor yani üsten düğmelerini ilikliyorum,aşağıları iliklemiyorum sıkmıyım bebişimi.
üzerimede şal alıyorum,kalın aşağıya kadar olan şallar var eminönü tarafına gidersem onlardan alırım diye düşünüyorum,sonrasındada giyerim hem
Günaydın hanımlar şeker yüklemesini yaptıran var mı sadece bir kere mi kan alınıyor yoksa bir saat arayla üç kere mi?
canım benim kabanın önüde kapanmıyor ama bende şal alıyorum üstüme kalın ve şık göbeğimi falanda kapatıyor.benimde montum olmuyor yani üsten düğmelerini ilikliyorum,aşağıları iliklemiyorum sıkmıyım bebişimi.
Üzerimede şal alıyorum,kalın aşağıya kadar olan şallar var eminönü tarafına gidersem onlardan alırım diye düşünüyorum,sonrasındada giyerim hem
günaydınnn kızlarrr nasılsınız:))
canım 24.haftada çağırdı şeker yüklemesine aç karnına 1 limon yanında getir dedi.
Bende netten baktım 24. haft adiyor ama bana daha var anlamadımki benim doktoru bir türlü limon ne içinmişki miden bulanmasın diye mi?
şekerli su içiriyolar mide bulantısı için limon demiştir bence
Bende netten baktım 24. haft adiyor ama bana daha var anlamadımki benim doktoru bir türlü limon ne içinmişki miden bulanmasın diye mi?
gunaydn herkese kızlar nasılsınız biz iiyz kızımla...size birşey soracagm kızlar bebişlernz hareketlerini her zanmn yoğn hissedyr musunuz yani ben gun içinde hissedyrm ama aman aman tekme yiyorum şeklnde deil sznkler nasıl? :26:
gunaydn herkese kızlar nasılsınız biz iiyz kızımla...size birşey soracagm kızlar bebişlernz hareketlerini her zanmn yoğn hissedyr musunuz yani ben gun içinde hissedyrm ama aman aman tekme yiyorum şeklnde deil sznkler nasıl? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?