2011 Nisan Anneleri

slm kızlarrrrr günlerdir giremedim siteye nasılsınız
biz çok iyiyiz bugün dopler miz vardı allaha şükür herşey normalmiş prensesimde kocaman olmuş teyzeleri

mothercare yı aradım şimdı bugun %50lık ındrımde bı kaç çeşıt elbıse ve pantolon varmış arabalarda felan ındırım yokmuş akşm gtcem detaylı yazrım sıze

hoşgeldınız bende aynıyım ogleden once uyanmıyorum
iyi bari bi bende yok bu uykuculuk..uyuyalım ya zati nisandan sonra yatağa hasret kalcaz
bende öyle canım napıcaz böyle bilmiyorum.. sabah eşimle dalga geciyorum. ben kıs uykusuna yatsam beni nisanda uyandırsanız olur mu diye:))
gerçektende nisanda bi uyancaz cnm..bidaha uykuya hasret
elam kızalr epeydir yazamadım işlerim çok cumada sınavım var nolur dua edin bana ben kazanayım sınavı 4 saat sınav
ay cnm ya...:26: ALLAH KOLAYLIK VERSİN ZOR CNM... HAMİŞLİKTE BİDE SINAVLA UĞRAŞMAK
slm kızlarrrrr günlerdir giremedim siteye nasılsınız
biz çok iyiyiz bugün dopler miz vardı allaha şükür herşey normalmiş prensesimde kocaman olmuş teyzeleri

MAŞALLAH PRENSESİNE...NE KADAR OLMUŞ YAVRUN...

ya kızlar ben az önce büyük salaklık yaptım,
20 kiloluk su şişesini kaldırdım... basiretim bağlandı herhalde. üff yaaa.
bişeyim yok gibi çok şükür ama canım sıkılıyo

merhaba kızlarrr
biz geldik.
bugün evi temizledim biraz yoruldum.sırtım ve belimde ağrı çok.bide rahmim zonkluyo arada neden oluyo anlamıyorum.cuma doktora gidicem o zaman öğrenicez artık

sizler nasılsınız?

yaa kızlar ben 1 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım bu işin tam tersi olması gerekmez mi.. ewde dünden beri tartılıyorum allah allah dedim yannıs heralde dijital tartı ya vardır belki bişi dedim eczanede tartıldım ordada 1 bucuk kilo az cıktım nasıl oldu bu iş..

ya kızlar ben az önce büyük salaklık yaptım,
20 kiloluk su şişesini kaldırdım... Basiretim bağlandı herhalde. üff yaaa.
Bişeyim yok gibi çok şükür ama canım sıkılıyo
cnm benim... Dikkat et bişey olmaz ama dikkatli kaldırdıysan.. Hamile olupta ilk bebişlerini kucakta taşıyan çok anne gördüm ama...canını sıkmada belin ağrımadıysa bişey olmaz herhalde...artık en sağlam dönemlerdeyiz allahın izniyle...

cnm aradsertlik oluyo ya karınlarda artık prens ve prensesler büyüyo yerleri daralıyo bu dölerdede rahmin yine genişleyip her hafta 1 cm yukarı çıkmaz zamanları yani enine büyüdü şimdi boyuna açılıyo rahimcikler Tabi çok rahatsız etmiyosa bendede dönem dönem oluyo

bazen oturduğum yerden kalkınca oluyo.normal doğru büyüyolar içerde yerleri daralıyo.

mothercare yı aradım şimdı bugun %50lık ındrımde bı kaç çeşıt elbıse ve pantolon varmış arabalarda felan ındırım yokmuş akşm gtcem detaylı yazrım sıze

merhaba ,
ben geçen pazar gittiğimde indirimin sadece tekstilde olduğunu araba vs. şeleri kapsamadığını söyledi ordaki çalışan. sen yinede bir bak istersen

mrb arkadaşlar.
havalar buzz gibi. bizde dışardaydık şimdi girdik içeri.
oğluşumm bazen çok hareket ediyor bazıvgünlerde az hareket ediyor
acaba nedeni nedir
bazen korkutuyor bnii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…