- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.361
elam kızalr epeydir yazamadım işlerim çok cumada sınavım var nolur dua edin bana ben kazanayım sınavı 4 saat sınav
slm kızlarrrrr günlerdir giremedim siteye nasılsınız
biz çok iyiyiz bugün dopler miz vardı allaha şükür herşey normalmiş prensesimde kocaman olmuş teyzeleri
maşş prensesıne
hoşgeldınızbende aynıyım ogleden once uyanmıyorum
bende öyle canım napıcaz böyle bilmiyorum.. sabah eşimle dalga geciyorum. ben kıs uykusuna yatsam beni nisanda uyandırsanız olur mu diye:))
ay cnm ya...:26: ALLAH KOLAYLIK VERSİN ZOR CNM... HAMİŞLİKTE BİDE SINAVLA UĞRAŞMAKelam kızalr epeydir yazamadım işlerim çok cumada sınavım var nolur dua edin bana ben kazanayım sınavı 4 saat sınav
biz çok iyiyiz bugün dopler miz vardı allaha şükür herşey normalmiş prensesimde kocaman olmuş teyzeleri
cnm benim... Dikkat et bişey olmaz ama dikkatli kaldırdıysan.. Hamile olupta ilk bebişlerini kucakta taşıyan çok anne gördüm ama...canını sıkmada belin ağrımadıysa bişey olmaz herhalde...artık en sağlam dönemlerdeyiz allahın izniyle...ya kızlar ben az önce büyük salaklık yaptım,
20 kiloluk su şişesini kaldırdım... Basiretim bağlandı herhalde. üff yaaa.
Bişeyim yok gibi çok şükür ama canım sıkılıyo
merhaba kızlarrr
biz geldik.
Bugün evi temizledim biraz yoruldum.sırtım ve belimde ağrı çok.bide rahmim zonkluyo arada neden oluyo anlamıyorum.cuma doktora gidicem o zaman öğrenicez artık
sizler nasılsınız?
MAŞALLAH PRENSESİNE...NE KADAR OLMUŞ YAVRUN...
maaşallh kuşum prensesine
cnm aradsertlik oluyo ya karınlarda artık prens ve prensesler büyüyo yerleri daralıyo bu dölerdede rahmin yine genişleyip her hafta 1 cm yukarı çıkmaz zamanları yani enine büyüdü şimdi boyuna açılıyo rahimciklerTabi çok rahatsız etmiyosa bendede dönem dönem oluyo
kızlar bende hastane şekerlerini yapmaya başladım akşam fotosunu çeker koyarım çok güzel oldu
mothercare yı aradım şimdı bugun %50lık ındrımde bı kaç çeşıt elbıse ve pantolon varmış arabalarda felan ındırım yokmuş akşm gtcem detaylı yazrım sıze
EREN HAVA ÖZELLİKLE SEN BAKAR MISIN :)
kapı süsü
http://img542.imageshack.us/img542/3288/spa1698.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?