2011 Nisan Anneleri

canım üşüdüm ama yorgunluktan şu izin tarihlerimiz bir gelse gün sonu karnım sertleşiyor korkuyorum bazen sağol bitanem sen nasılsın tatlı bebiş nasıl

bebiş iyi vallahi napsın büyüyor yavas yavas.. bende tuvalete cıkamıyorum adam gibi iki gün önce cıktım iki gündür yine tık yok midem bulanıyor sancım var ondan olurmus öle dedi annem ama yine de buna şükür cok ciddi bi problemimiz yok Allahtan.. yaa canım benimde karnım çok sertleşiyor çok insandan duyuyorum gerçi normal heralde..

kocaman olsun minik yaramaz:26: tatlım benimmde sindirim problemim vardı biraz ıslatıp kayısı kurusu yiyorum düzeliyor bir süre amam Allah iyi etsin cnm hepimizi haftaya soracağım karın sertliğini yazarım cnm tabi annen tecrübeden biliyordur

oraya bakmamıştım hiç bi bakıyım cnm çok saol.

hangi mağazada gördün cnm?bende bakıyorum ama bulamadım

Canım ankarada bir hamile mağazasında gördüm.Bilindik bir yer değil.Adını unuttum zaten şimdi.

O ilacı değil ama enfeksiyon için alfasid kullandım.Hiçbir işe yaramadı. Bol su içmekten başka çare yok.

ayy evet canım bende yapıyorum kayısı olayını dün gece basladım geceden suya koyup sabah içtim öncesinde bilmiyorudum umarım iyi gelir. sor canım sor bakalım nedenmiş...

evet cnm bndee sağlık ocağına gittiğimde dinlemişti:) çok güzel oluyorrr.
hareket edşyorda az ediyor
bazı günler her dk oynuyor
ama uyuyor bu aralar heraldee..

Kızlar bizde ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bugün,oğluşum 461 gr çıktı teyzeelri yumuk yumuk tombul parmaklrı var dedi doktor:)normalde 350 gr olması gerekiyormuş benmim bukadar çıkacağına ümidim yoktu çünkü midem rahatsız olduğu için herşeyi yiyemiyorum çok az yiyorum zayıf çıkacak diye korkuyodum yediğim meyveler yaramış oğluma bende daha 2 kilo aldım ebru şallı 2 geliyor:)boyunu söylemedi doktor kağıtta bişeyler yazıyor ama boyu hangiisi anlamadım,boyun yazdığı şeyin adı ne nerde yazıyor?

evet cnm yoktum gene.
kayınvalidem ameliyat oldu.aynı apartmanda olunca gelene gidene mecbur yanındaydım.
o iyileşti derken bi baktım internet gitmiş.dün onuda hallettik sonunda ve gelebildim.

slm güzel nisan anneleriii nasılsınız biz geldik 3 gündür gelemedik çok yorgun ve hastaydık hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım canlar evde bile donuyoruz bebişimle

nisacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine cnm.havalar çok kötü bide yorgunluk olunca vücud direnci iyice düşüyo.

gözünaydın cnm.
tombiş bi prens olucak desene.
boyun hangisi olduğunu bende tam olarak bilmiyorum cnm.

canım sende eskişehirdendin sanırım hiç stres yapma emin oll bebişin çok çok iyidir bu arada dr kim ve detaylı ultrason için kime gideceksın?

arkadaşım bugün gittik andoluya ayrıntılıya girdik zam gelmiş bizim şansımıza 160 lira bayıldık,aklında olsun ümit 125,sakarya,135 alıyor,160 olduğunu bilsem ümitten randevu almıştım yarın için ona giderdim 20 milyon için uğraşamayalım dedik35 mikyon fark verdik

maşallah cnm yesinler onun tombik ellerini..
cnm sen 2 kilo aldın ama bebiş 460 nasıl oluyo yanlış tartılmayasın çünkü bana şimdi 2,3 kilo suyu var diyolar beni mi kandırıyolar kii

gözünaydın cnm.
tombiş bi prens olucak desene.
boyun hangisi olduğunu bende tam olarak bilmiyorum cnm.
NORMAL KİLOSUNDA DOĞSUN SAĞLIKLI OLSUN BEN ÖYLE 4KİLO FALAN DOĞAN ÇOCUĞU SEVMİYORUM ARKADAŞIM GEÇEN SENE DOĞUM YAptı çocuğun resmini yolladı yeni doğmuştu 40lı falandı 6aylık gibiygi,büyüdüğünü anlamıyorsun onların zaten kocmana doğuyor

merak etme cnm normal kilosunda doğar inşallah.
benim oğlum içinde 2. düzeyde iri bebek olucak dediler cuma doktora gidicem bakalım o ne dicek.bende 4 kilo olsun istemem normal doğum olmaz o zaman.

Maşallah oğluşuna.
Ultrason kağıdındaki FL uyluk kemiğini ifade ediyormuş.
Yaklaşık boyunu tespit etmek için FL ile 7 çarpılıyormuş.
Ben de yeni öğrendim.

neyse kızlar ben çıkıyım eşim geliyomuş.
yemek hazırlıyım artık.
bu aralar çok çalışıyo dükkanı taşıyoruz ne zor işmiş.2de 3 de geliyo çok yorulmuş oluyo.
bugünde erken geliyoken ben onu bekletmeyim.

merak etme cnm normal kilosunda doğar inşallah.
benim oğlum içinde 2. düzeyde iri bebek olucak dediler cuma doktora gidicem bakalım o ne dicek.bende 4 kilo olsun istemem normal doğum olmaz o zaman.

bende normal düşünüyodum ama mayısta hemeoroid ameliyatı olmuştum o zmana doktor sezeryan olursun demişti bu aralar sanki tekrarlıyomu noluyo anlaamdım kanama falan yaptı korktum heralde normal olmayacak,arkadaşım normal doğurdu vede çok kolay olmuş doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…