- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.381
EREN HAVA ÖZELLİKLE SEN BAKAR MISIN :)
kapı süsü
http://img542.imageshack.us/img542/3288/spa1698.jpg
hay maaşallaaaaaaaaaaaaah ne cabuk tatlım yaa
mrb arkadaşlar.
havalar buzz gibi. bizde dışardaydık şimdi girdik içeri.
oğluşumm bazen çok hareket ediyor bazıvgünlerde az hareket ediyor
acaba nedeni nedir
bazen korkutuyor bnii
merhaba kızlar çok yedim yine çoook.patlamak üzereyim nolcak sonum bilmiyorum.hergün söz veriyorum kendime ama tutamıyorum.herkes iyidir umarım.
canim bunu sen mi yaptin.eger sen yaptiysan anlatabilirmisin.cok güzel olmus..
kızlar bende hastane şekerlerini yapmaya başladım akşam fotosunu çeker koyarım çok güzel oldu
bebişten çok bana yarıyormuş gibi geliyor. bugün itibariyle toplam 5 kilo aldım.afiyet olsun canımm. bebişe yarasın
dscopur
gözünaydın canım. maşallah bebişe de
ben de yapmak istiyorum
elam kızalr epeydir yazamadım işlerim çok cumada sınavım var nolur dua edin bana ben kazanayım sınavı 4 saat sınav
ooh maşallaah prensesine..slm kızlarrrrr günlerdir giremedim siteye nasılsınız
biz çok iyiyiz bugün dopler miz vardı allaha şükür herşey normalmiş prensesimde kocaman olmuş teyzeleri
merhaba kızlarrr
biz geldik.
bugün evi temizledim biraz yoruldum.sırtım ve belimde ağrı çok.bide rahmim zonkluyo arada neden oluyo anlamıyorum.cuma doktora gidicem o zaman öğrenicez artık
sizler nasılsınız?
ayy cnm ne güzel yaa,herkes gider Mersine sen gidiyon tersineeyaa kızlar ben 1 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım bu işin tam tersi olması gerekmez mi.. ewde dünden beri tartılıyorum allah allah dedim yannıs heralde dijital tartı ya vardır belki bişi dedim eczanede tartıldım ordada 1 bucuk kilo az cıktım nasıl oldu bu iş..
mrb arkadaşlar.
havalar buzz gibi. bizde dışardaydık şimdi girdik içeri.
oğluşumm bazen çok hareket ediyor bazıvgünlerde az hareket ediyor
acaba nedeni nedir
bazen korkutuyor bnii
selam cnm..epeydir yoktun hoşgeldiin..
Allah zihin açıklığı versin,başarılar cnm..baya da uzunmuş ne sınavı bu?
imkanın olursa ayaklarının altına birşey alda uzat bari..
ooh maşallaah prensesine..
ne güzel herşey normal,inş.böyle sağlıkla devam eder..
çalışkan hatun şekerlere bile başlamısın ayool,bu ne hız
hemeen resim istiyoruuz
Aysucum,epeydir yoktun yinee..bu kasılmalar ve zonklamar böyle yorulunca çok oluyor iştee..
sen yine de dr.gittiğinde sorarsın cnm,ama artık vücut ağırlaştıkça fazla hareket yoruyor haliylee..
dikkat et,dinlene dinlene yap işleri cnm..
ayy cnm ne güzel yaa,herkes gider Mersine sen gidiyon tersinee
tabi sebebi de önemli ama belki şişliğin/ödemin vardı o gitmiştir..zaten fazla kilolu değildin sen
dimi..hala 50 kilo olamadın yani..anaam biz senin yanında balina gibi kalıyoz vallaaa
amaan üşütmeyelim..havalar tam hastalık ve virüs havası..
abimiz bile bu kadar nazlanıyorsa bizimkiler normal yani..
benim oğluş da bazen çoşuyor bazen de ara ara küçük küçük pıt-pıııt
özellikle akşam çoşuyor bizimki de,yatana kadaar..
slm güzel nisan anneleriii nasılsınız biz geldik 3 gündür gelemedik çok yorgun ve hastaydık hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım canlar evde bile donuyoruz bebişimle
slm güzel nisan anneleriii nasılsınız biz geldik 3 gündür gelemedik çok yorgun ve hastaydık hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım canlar evde bile donuyoruz bebişimle
Canım ne oldu grip mi oldun çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine...Dinlenmeyle geçiyor rahatsızlıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?