- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.421
Maşallah oğluşuna.
Ultrason kağıdındaki FL uyluk kemiğini ifade ediyormuş.
Yaklaşık boyunu tespit etmek için FL ile 7 çarpılıyormuş.
Ben de yeni öğrendim.
neyse kızlar ben çıkıyım eşim geliyomuş.
yemek hazırlıyım artık.
bu aralar çok çalışıyo dükkanı taşıyoruz ne zor işmiş.2de 3 de geliyo çok yorulmuş oluyo.
bugünde erken geliyoken ben onu bekletmeyim.
tşeşekürler boyu 26cm normal belki biraz uzundur diye heveslenmiştim:)ben 52 cm doğmuşum
tşeşekürler boyu 26cm normal belki biraz uzundur diye heveslenmiştim:)ben 52 cm doğmuşum
daha doğana kadar çok uzar annesi merak etme
ben 5 ocakta gidicem , kaç olması gerekiyomuş normal değerin?
Kızlar bizde ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bugün,oğluşum 461 gr çıktı teyzeelri yumuk yumuk tombul parmaklrı var dedi doktor:)normalde 350 gr olması gerekiyormuş benmim bukadar çıkacağına ümidim yoktu çünkü midem rahatsız olduğu için herşeyi yiyemiyorum çok az yiyorum zayıf çıkacak diye korkuyodum yediğim meyveler yaramış oğluma bende daha 2 kilo aldım ebru şallı 2 geliyor:)boyunu söylemedi doktor kağıtta bişeyler yazıyor ama boyu hangiisi anlamadım,boyun yazdığı şeyin adı ne nerde yazıyor?
mrb kızlar nasılsınız?bugün şeker yüklemem vardı sonucum 159 çıktı şimdi 100gr yükleme yapılcak.aranızda şeker yüklemesi yaptıranlar var mı?
selaam kızlaar,
sabahtan iş için Sökeye gittim yeni geldim sayılır..
tabi gitmişken yolüstü outlet mağazalardan oğluşuma yeni ciciler aldım yinee..
gördükçe dayanamıyorum fiyatları da uygun gelince alıveriyorum hemen
inş.hepsini giydirrim de boşa gitmez bu kadar paraa
geçmiş olsun şeker Allah şifa vesin..aman dikkat et kendine..slm güzel nisan anneleriii nasılsınız biz geldik 3 gündür gelemedik çok yorgun ve hastaydık hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım canlar evde bile donuyoruz bebişimle
EREN HAVA ÖZELLİKLE SEN BAKAR MISIN :)
kapı süsü
http://img542.imageshack.us/img542/3288/spa1698.jpg
kızlar bende hastane şekerlerini yapmaya başladım akşam fotosunu çeker koyarım çok güzel oldu
slm kızlarrrrr günlerdir giremedim siteye nasılsınız
biz çok iyiyiz bugün dopler miz vardı allaha şükür herşey normalmiş prensesimde kocaman olmuş teyzeleri
Aslında burda en fazla kilo alan benim sanırım. Ama ben 20 lt serum yedim ona bağlıyorum kilo alımımı ama 12 kg banda çok fazla geliyoryok canım bn daha yaptrmadım kilo alışın naısl peki normal miydi?
cnm merak etme bebişe bişey olmaz.
doktorlar zaten sola doğru yatmanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar.
çok gzll eşimde çok begendıEREN HAVA ÖZELLİKLE SEN BAKAR MISIN :)
kapı süsü
http://img542.imageshack.us/img542/3288/spa1698.jpg
mrbb
bız bugun mothercare gıttık %50 ındırım deıklerı ıkı bolum yapmışlar bırı kız bırı erkek bebk ıçın bı hırka bıde penye tulum vardı begenmedım ben fıyatıda bence yuksektı o tuluma gore.100tlye 25tl yılbaşına kadar ama %50ındırımdekıler harıç bunlarda gecmıyor.
IDEXE de %50 ındırım vardı ordan bışeyler aldım orann fıaytları normalde yuksektı ınmış bay.bde wenıce den uçlu penye tulum aldım yrn eklıycem fotoları.yılabşı dolayısıyla çogu yerde ındırım var haberınız olsunn
ayyy ne güzel canım güle güle giysin kızımız.. bende istiyorıum aslında almak ama gidemiyorumki maalesef havalardan. bizim buralarda nereleri var onları öğreniyim bari bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?