2011 Nisan Anneleri

tşeşekürler boyu 26cm normal belki biraz uzundur diye heveslenmiştim:)ben 52 cm doğmuşum

:)) Daha çok değişir merak etme.
Eşim de ben de standartların üstündeyiz.
Ben de hep bizim bebek uzun boylu doğar diyorum ama şimdilik normal görünüyor boyu.
Bunu düşünmek için erken sanırım.

selam kızlar ben geldim..birazcık geçmişe bakim dedim..dün anneme gitmiştim bugün döndüm ama bugünde bi başağrısı 4 te yattım 7de ancak gözümü açabildim..Allahtan eşim evdeydi de oğlumla uğraşmadım,çok fenaydım,şimdi çok şükür iyiyim..

maş.cnm ne güzel kilo sana değil bebişe gitmiş..bende 2,5aldım ama bu ay bakalım nolcak 24-25gibi gidicem..

mrb kızlar nasılsınız?bugün şeker yüklemem vardı sonucum 159 çıktı şimdi 100gr yükleme yapılcak.aranızda şeker yüklemesi yaptıranlar var mı?

şeker yüklemesi için erken değil mi? benim ilk bebekte 7aydan sonra ypılmıştı ,her dr farklı değerlendiriyor sanırım..

korkma cnm hepsi lazım oluyor,minicik kıyafetler olunca ha biraz daha biriksin derken bi bakıyorsun giyfircek bikaç şey kalmış

slm güzel nisan anneleriii nasılsınız biz geldik 3 gündür gelemedik çok yorgun ve hastaydık hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım canlar evde bile donuyoruz bebişimle
geçmiş olsun şeker Allah şifa vesin..aman dikkat et kendine..

EREN HAVA ÖZELLİKLE SEN BAKAR MISIN :)

kapı süsü

http://img542.imageshack.us/img542/3288/spa1698.jpg

cnm sen mi yaptın bu süsü? gerçekten güzel olmuş..eğer yaptısan tarif edermisin?

kızlar bende hastane şekerlerini yapmaya başladım akşam fotosunu çeker koyarım çok güzel oldu

cnm fototu sabırsızlıkla bekliyoum çok merak ettim..
slm kızlarrrrr günlerdir giremedim siteye nasılsınız
biz çok iyiyiz bugün dopler miz vardı allaha şükür herşey normalmiş prensesimde kocaman olmuş teyzeleri

maş.prensese..çok şükür iyiyiz..

benim 3 gecedir uykum rahatsız kızlar yanlara yatmaktan kaburgalarım ağrıyo bebişi ezicem korkusuyla huzursuz uyuyorum daha da büyüyünce göbüşler napcaz??

benim 3 gecedir uykum rahatsız kızlar yanlara yatmaktan kaburgalarım ağrıyo bebişi ezicem korkusuyla huzursuz uyuyorum daha da büyüyünce göbüşler napcaz??

mrbb
bız bugun mothercare gıttık %50 ındırım deıklerı ıkı bolum yapmışlar bırı kız bırı erkek bebk ıçın bı hırka bıde penye tulum vardı begenmedım ben fıyatıda bence yuksektı o tuluma gore.100tlye 25tl yılbaşına kadar ama %50ındırımdekıler harıç bunlarda gecmıyor.

IDEXE de %50 ındırım vardı ordan bışeyler aldım orann fıaytları normalde yuksektı ınmış bay.bde wenıce den uçlu penye tulum aldım yrn eklıycem fotoları.yılabşı dolayısıyla çogu yerde ındırım var haberınız olsunn

Son düzenleme:

ayyy ne güzel canım güle güle giysin kızımız.. bende istiyorıum aslında almak ama gidemiyorumki maalesef havalardan. bizim buralarda nereleri var onları öğreniyim bari bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…