- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.461
dün ayrıntılıya girdim kızlar 5 dk. da baktı radyolog anlamadım nasıl iş biraz baştan savmalık ve ilgisizlik sezimsedim özel olmasına ücretli olmasına rağmen nasıl böyle oldu anlamadım herhangi bir doktorun özel muayenesine gitsem daha iyiydi heralde aynı ücreti verdim çünkü ama inanın 5 dk. dan fazla sürmedi hiç bişey konuşmadı kızımı göremedim normal muayenede bile daha net görüyordum eşimi içeri almadılar falan filan bir sürü saçmalık işte hiç memnun kalmadım açıkcası mutlu ayrılmadım sizce ben mi abartıyorum normalmi bu durum??? sonuç olarak hiçbirşey yok herşey normal dediler bu kadar o kadar kısa süre içerisinde bu normalliği nasıl anladılar anlayamadım gerçekten :44:
ne kadara yaptırdın ayrıntılıyı cnm?
iyiyim canm.sen nasilsin.annen geldimi.geldiyse gozun aydin.selam sole.ewt bizim konuyu kapatmilarSueylul nasilsin canim, bizim konu kapanmis da buradan yaziyorum
iyiyim canm.sen nasilsin.annen geldimi.geldiyse gozun aydin.selam sole.ewt bizim konuyu kapatmilar
oh artik keyfin yerindedir.beslenememe derdin bitti.benmde gobek benden once yuruyo.yatarken hic rahat edemiyoum.birde gogsumden sut damliyo kendiliginden.sendede oluyomu.Ben de iyiyim gunler uyuklumakla geciyor. Annem 2 gun once geldi sitede yuruyuslere basladik. okul da yariyil tatiline girdi. Benim gobek artik iyice belli oluyor:) A.selam canim onun da selami var.
herkeze iyi geceler..esrayağmur nasılsın?skorpion görünmüyor haberin var mı?ben mi denk gelmedim..yazılanları devamlı okuyorum..merak ettim haberin var mı?
ayyy uykum yokk yaa yataga gırdım 1 saat dön dön çıktım yrnda ogleden once kalkamam nsl duzene sokucam ben yaa kızımda pıt pıt oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?