- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.661
sende ekle cnmö görelim.
ben 3 gün önce ekledim bakarsan görürsün tam 6-7 aylık gibi duruyorum.
hatta 3 hafta önce kayınvalidem ameliyat olucağı için hastaneye gittik doğumhanenin önünde bekleme yeri vardı orda oturuyoduk hemşire yanıma gelip nst için mi bekliyosunuz dedi.yani beni 9 aylık sandı.
canım her hamile farklı duruyor,insanın canı sıkılıyor bazen,bende normal kiloma göre kilolu hamile kaldım,şimdi 5 aylık demeye utanıyorum bazen 6 aylık diyorum.Boşver sen kendine ve bebişe iyi bak inşallah doğumdan sonra veririz güzel güzel aldığımız kiloları
canım senn kaçncı haftandı cetvelin gozkmuyr 6 aylık deil misin ?
inşallah vericez cnm tek tesellim o :)
bugün tam 25 hafta oldu cnm.
ayı hesaplıyamıyorum kaç hafta kaç ay oluyo karıştırıyorum.
slm kızlar ya ben bişey sorucam dünden beri çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum benim gibi başı ağrıyan varmı cvp yazarsanız çok sevinirim
selam kızlar biz geldik:80: , bugün okul çok yorucuydu gergindim,
nedense daha çabuk yoruluyorum artık.
:97:şubat tatili çok iyi gelicek...
slm kızlar ya ben bişey sorucam dünden beri çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum benim gibi başı ağrıyan varmı cvp yazarsanız çok sevinirim
valla sorma bu ay hesaplamalrnı bnde karstryrm herkeste ay uzernden soryr banada ...ama nette 23-26 arası 6 aylık dyr tatlım
tatlım aynsı bnde de var iki gundur çok agryr başım anlamadım neden :78:
selam kızlar biz geldik:80: , bugün okul çok yorucuydu gergindim,
nedense daha çabuk yoruluyorum artık.
:97:şubat tatili çok iyi gelicek...
kızlar surekli acıkmya başladm ya eskden böle deildim sanki hep açım ya
Günaydıınn kızlar saat erken daha ama biz bebişimle işteyiz bu hafta erkenciyiz sütümüzü bile içtik
esracımmm inanmıyorum yaa bizde seule gidiyorduk hatta burdan bir abimiz gitti elçiliğe eşim almanya yada amerika istesede akrabalarından dolayı bende güney kore diye tutturmuştum bakarsın bebişlerimizle birlikte gideriz
cnm o bendede oldu 2 gün konuştuk okudum vs derken kabustu benimkisi ama bu ayımda doğuruyodum vs vs bide benim özel bi dururum var..yatmadan nas-felak okumalıyım işte yoksa rahat olamıyorum.. fazla dinleme cnm.. hassas bi dönemdeyizdün arkadaşlarla erken doğum muhabbeti oldu sabaha kadar rüyalarıma erken doğum ve bebeğin hareketini hissetmemek girdi.gece 40 kere uyandım aa çok şükür karnımda sorun yoktur inşallah deyip geri uyumuşum.
ilk başta yanlara yayılıyo sonradan öne doğru büyüyo.
benim bugün 25 hafta oldu tam her hafta farklı oluyo valla gittikçe öne çıkmaya başladı iice yuvarlanmaya başladı artık.
valla sorma bu ay hesaplamalrnı bnde karstryrm herkeste ay uzernden soryr banada ...ama nette 23-26 arası 6 aylık dyr tatlım
tatlım aynsı bnde de var iki gundur çok agryr başım anlamadım neden :78:
sende ekle cnmö görelim.
ben 3 gün önce ekledim bakarsan görürsün tam 6-7 aylık gibi duruyorum.
hatta 3 hafta önce kayınvalidem ameliyat olucağı için hastaneye gittik doğumhanenin önünde bekleme yeri vardı orda oturuyoduk hemşire yanıma gelip nst için mi bekliyosunuz dedi.yani beni 9 aylık sandı.
ay 5 gün sonra 2 li rakamları saymaya başlıyosun cnm..ilk sen olcaksın sanırım ne haycanlı
cnm kafama takılınca açıyorum hesap mak..haftamı çarpıyorum 7 ile çıkanı bölüyorum 30 ileçıkıyo sonuç bana....zaman geniş olunca
elktrık kesıldı pat dıye çıktım canm kusurabakma bakıyorum şımdı
evet az kaldı 6. ayım biticem nasibse 3 ay kaldı geriye erken felan gelmez inşallah.
haftamı 7 ile çarpıp 30 a bölünce 5.83 aylık çıkıyorum artık 6 aylık diyebiliriz
bammbikkkkkkkkkkkkkkkkkk selam tatlım naber uzun zamndr göremyrdum seni nasıl gdyr bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?