- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.961
buyumuş bebşın.gecmış olsun canım dıkkat et kendıne.bende nasıl ıçecegımı duşunuyorum
kızlar demin çok kötüydüm bir saate yakın tuvalette kaldım çok kötü kabız olmuşum gittim 3 tane birden ağzıma kayısı attım zeytinyağı sürdüm rahat yapayım diye en sonunda çok şükür yaptım
ya böyle olunca bebeğimiz etkileniyor mu çok korktum bir şey olacak diye bu kadarını da ilk defa yaşadım
kızlar demin çok kötüydüm bir saate yakın tuvalette kaldım çok kötü kabız olmuşum gittim 3 tane birden ağzıma kayısı attım zeytinyağı sürdüm rahat yapayım diye en sonunda çok şükür yaptım
ya böyle olunca bebeğimiz etkileniyor mu çok korktum bir şey olacak diye bu kadarını da ilk defa yaşadım
bende 2 gündür öyleydim çok şükür bugün 8-10 tane kayısı yedim çıkabildim demir hapı içiyorum o yapıyormuş çok zor oluyor eskiden hamile kalmadan önce her gün çıkardım şimdi zor oluyor hem hamilesin hemde kabız olmuyor şişlik yapıyor çünkü
kızlar bugün kontrolümüz vardı.
doktor uzun uzun gösterdi oğluşumu.kocaman olmuş.
880 gr kilosu boyuda yaklaşık 32 cm olmuş.
bebeğimin şükür herşeyi normalmiş sağlıklıymış.
yanlız benim rahim mesafem kısaymış.erken doğum riski olabilir dedi.bi ilaç yazdı onu sabah akşam kullanıcaksın dedi.
2.düzeye gittiğimde normaldi oysaki herşey.
benimde rahmimde sanki adet olucakmışım gibi sancılarım oluyodu.sanki vakumla çekiyomuş biri alttan gibi geliyodu.bunlarıda söyledim.rahim kasılması onlar dedi ilacı kullan tekrar bakıcaz dedi olmazsa daha ağır ilaçlar vericem dedi ama kullanılmasını çok tavsiye etmiyoruz çok yan etkisi var dedi.
bide şeker yüklemem yapıldı.çok fenaydı ya aç karnına onu içmek tatlı tatlı.
sonucum öğleden sonra çıkıcaktı ama işim olduğu için bekleyemedim pazartesi gidicem inşallah.
evet yakisiklim benim Oevet canım 32.haftadan itibaren doğum iznini başlatabiliyorsun. benimde 2.dönem okullar açıldığı hafta bşlayacak iznim nasipse
canım ben verdim raporumu artık tutmuyorum.24.haftanı bitirip 24+1 lere başlayınca devlet hastanesine gidip durumunu doktora anlatıyorsun o sana nöbetten muafiyet raporu hazırlıyor.sağlık kurulunda imzalatıyor ve okula teslim ediyorsun.Eğer sağlık durumun nöbet tutmana engel oluyorsa daha öncedende doktordan rapor talebinde bulunabilirsin.
oy oy ne hoş bir resim karlar içinde yakışıklı bir prens
prensimize,Rabbim $ükürler olsun ki bir prenses verdioy...oy... maşallah oğluna.e,bu prense bir prenses şartmış,allah gönlünüze göre vermiş.kar manzaranızçok kışkırtıcı.dikkat et, oğluşunla kar keyfi yapayım derken üşütüm hasta olma sakın:2:
kızlar bugün kontrolümüz vardı.
doktor uzun uzun gösterdi oğluşumu.kocaman olmuş.
880 gr kilosu boyuda yaklaşık 32 cm olmuş.
bebeğimin şükür herşeyi normalmiş sağlıklıymış.
yanlız benim rahim mesafem kısaymış.erken doğum riski olabilir dedi.bi ilaç yazdı onu sabah akşam kullanıcaksın dedi.
2.düzeye gittiğimde normaldi oysaki herşey.
benimde rahmimde sanki adet olucakmışım gibi sancılarım oluyodu.sanki vakumla çekiyomuş biri alttan gibi geliyodu.bunlarıda söyledim.rahim kasılması onlar dedi ilacı kullan tekrar bakıcaz dedi olmazsa daha ağır ilaçlar vericem dedi ama kullanılmasını çok tavsiye etmiyoruz çok yan etkisi var dedi.
bide şeker yüklemem yapıldı.çok fenaydı ya aç karnına onu içmek tatlı tatlı.
sonucum öğleden sonra çıkıcaktı ama işim olduğu için bekleyemedim pazartesi gidicem inşallah.
slm kızlarrr nasılsnız? ay oğlumun bugün huysuz günüydü ,valla stresten öyle kötü ve yorgun hissediyorum ki üstümden tır geçmiş gibi..bazen gerçekten bunalıyorum ,hamilelikten mi bilmiyorum ama..
Kızlarrr bebiş isimleri topiğimize nasıl ulaşabilirim ?? Bu arada "kutay" sizce nasıl bir isim? Nolurr gerçek fikrinizi söyleyin. Eşim çok beğeniyo bu ismi.Ben kararsız kaldım.
slm kızlarrr nasılsnız? ay oğlumun bugün huysuz günüydü ,valla stresten öyle kötü ve yorgun hissediyorum ki üstümden tır geçmiş gibi..bazen gerçekten bunalıyorum ,hamilelikten mi bilmiyorum ama..
kizlar dünden beri belim tutuldu cok agriyo( ben dus alirken benim oglanda tutturdu bende yikancam diye sonrasindada olanlar oldu..egilip yikadim diye bel yamuldu hemen.ise gittim duramadan geldim.cok sanci yapiyo.
slm canlarımbu kundak olayını anneler yaparmış iyiymiş ama doktorlar bebeğin kas gelişimi için ellerin kolların serbest olması gerektiğini söylediler...ve mantıklı şimdi bile anne karnında hareketlerin önemini biliyoruz kasların gelişimi için... o yüzden kundaklıcamı zannetmiyorum... bu karınca yağınıda gelinimiz bebeğine yaptı hakkıyla yaptımı bilmiyorum ama bizim 2 yaşındaki bebişimiz babaya çekmiş simsiyah kılları var bacağında çok şirin... çok etkili olmuyo sanırım..
kızlar siz siz olun... ne derseniz diyim...asla ıslak mendil kullanmayın...2 tllikte olsa 15 tl lil ıslak mendilde olsa hepsinde kimyasal var... o kıza kullandı anası oğlunada heryeri yara oldu sonra kakasını yapamıyo çocuklar resmen acı çekiyolar...bebeğin yüz ifadesi değişiyo iş başındayken hop bi çığlık ağlamaya başlıyo bence en önemli konu bu... mümkünse şimdiden ucuz ucuz bezlerden alın pamuklu ufak parçalarda kesin istifleyin... ilk onla alınır zati yaz bebişleri bi çırpıda suyun altına hop popolar tertemiz...
Canımm olur bazen böyle,sıkma canını.İnsanın bazen günü gününe uymuyor.Şöyle ayaklarını uzat bi rahatla...
B]
geçmiş olsun cnm..aman dikkat et..benimde bu hamilelikteki en büyük sıkıntım bel ağrısı geçmek bilmiyor..birde ilk doğumda zorlanma olmuştu bi bölgede orası çok fena..sanırım ağırlık arttıkça zorluyor orayı..
evet özellikle ilk dönemde ıslak mendil inanılmaz pişik yapıyor,bi arkadaşım kullandı ve kızı öyle bi pişik olmuştuki görünce inanamıştım...Allahım görseniz tüm bez bölgesi kıpkızıl yaraydı ve haliyle çocuk ağlamaktan kendini parçalıyordu..
ben oğlumda 4-5 ay hiç ıslak mendil kullanmadım..bi çelik tasım vardı ona ılık su koyuyordum ve mutfak için kullandıgımız havlu peçete varya rulo olan onu ıslatıp hafifçe onunla sildim..biraz sert gibi gelmişti başta ama baktım en iyi o temizliyor ve pişik yapmıyor ona devam ettim..pamuk biraz sıkıntılı gemişti bana..ama emin olun ıslak mendil berbat ediyor..sarılıktan hastanede yattık bir hafta ,o zaman bile ben havlu kullandım o kısıtlı saatlerde,ıslak mendil kullananlarada hemşire hep sudan geçirip akıttırıyordu öyle kullandırıyordu,ona rağmen pişik oluyordu bebekelr..
sağol cn m haklısın..diyorum ya bazen sinirlerim dayanmıyor..birde eşim gecede yok 24saat çalşıyor,haliyle bütün gün bana sarıyor..veee bu mesajı bitiremeden uyanıp bööğürmeye başladı..
ıslak mendil kullanmayı düşünüyodum ama demek bu kadar ciddi zararlar veriyo kızlar ya .napalım ıslak havlu mantıklı bayans artık öyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?