2011 Nisan Anneleri

buyumuş bebşın.gecmış olsun canım dıkkat et kendıne.bende nasıl ıçecegımı duşunuyorum

çok saol cnm.
valla biraz zor oluyo ama içiliyo.tatlı seviyosan eğer tadı kötü gelmiyo ama bi yudum değilki bide bi anda içmek zorundasın ondan kötü oluyo.ama benim midem bulanmadı hiç.o yönden şanslıyım.

Kabizlik genel bir sorun hemen hemen tum hamileler oluyor sanirim. Bebise degil de bize zarari var.
Onlemek icin:
-- Cok SIK ve az yemek yemek
-- Asitli,sekerli ve acili yemeklerden kacinmak
-- Probiyotik yogurt yemek de yararli oluyor.

Bir de bol su icilmesi lazim, bu sadece kabizligi onlemek icin degil canim genel olarak gerekli imis....

aynı şey bendede oldu demek normalmiş kızlar... korkuyorum bende valllahi zorlamamaya çalışıyorum...

gözünaydın canım.. kcaman olmus bebişin.. dikkat et canım kendine olur mu

evet yakisiklim benim Osagol canim..

prensimize,Rabbim $ükürler olsun ki bir prenses verdisagol canimcim Allahim hepimizin gönlüne göre versin..

masllah canimoglusun kocaman olmusbenimde sekerkontrolüm 8 ocakta ama bana öyle sekerli su falan icirmiycekler.sadece randevu saatime gitmeden 4 saat önce birsey yememem lazim.sadece su icebilirim.gittigimde sadece kan alincak.burdaki kontrol ordakinden farkli nedense.

Kızlarrr bebiş isimleri topiğimize nasıl ulaşabilirim ?? Bu arada "kutay" sizce nasıl bir isim? Nolurr gerçek fikrinizi söyleyin. Eşim çok beğeniyo bu ismi.Ben kararsız kaldım.

slm kızlarrr nasılsnız? ay oğlumun bugün huysuz günüydü ,valla stresten öyle kötü ve yorgun hissediyorum ki üstümden tır geçmiş gibi..bazen gerçekten bunalıyorum ,hamilelikten mi bilmiyorum ama..

slm kızlarrr nasılsnız? ay oğlumun bugün huysuz günüydü ,valla stresten öyle kötü ve yorgun hissediyorum ki üstümden tır geçmiş gibi..bazen gerçekten bunalıyorum ,hamilelikten mi bilmiyorum ama..

Canımm olur bazen böyle,sıkma canını.İnsanın bazen günü gününe uymuyor.Şöyle ayaklarını uzat bi rahatla...

aysucum gözün aydın canım.Baya büyümüş bebişin maşallah.

bence güzel bir isim.
Kızlarrr bebiş isimleri topiğimize nasıl ulaşabilirim ?? Bu arada "kutay" sizce nasıl bir isim? Nolurr gerçek fikrinizi söyleyin. Eşim çok beğeniyo bu ismi.Ben kararsız kaldım.

selam hosgeldin.hamilelikten canim aynisi banada oluyo(

Herkese slm şeker yüklemeleri yapılmaya başlanmış..benimde yarın şeker testim var sabahın 8 de ayıp ya yapılırmı bu bizimgibi kadınlara...

Buarada bende sanki hafiften şişmeler başladı erken mi acaba bilen varmı??

kizlar dünden beri belim tutuldu cok agriyo( ben dus alirken benim oglanda tutturdu bende yikancam diye sonrasindada olanlar oldu..egilip yikadim diye bel yamuldu hemen.ise gittim duramadan geldim.cok sanci yapiyo.

geçmiş olsun cnm..aman dikkat et..benimde bu hamilelikteki en büyük sıkıntım bel ağrısı geçmek bilmiyor..birde ilk doğumda zorlanma olmuştu bi bölgede orası çok fena..sanırım ağırlık arttıkça zorluyor orayı..

evet özellikle ilk dönemde ıslak mendil inanılmaz pişik yapıyor,bi arkadaşım kullandı ve kızı öyle bi pişik olmuştuki görünce inanamıştım...Allahım görseniz tüm bez bölgesi kıpkızıl yaraydı ve haliyle çocuk ağlamaktan kendini parçalıyordu..
ben oğlumda 4-5 ay hiç ıslak mendil kullanmadım..bi çelik tasım vardı ona ılık su koyuyordum ve mutfak için kullandıgımız havlu peçete varya rulo olan onu ıslatıp hafifçe onunla sildim..biraz sert gibi gelmişti başta ama baktım en iyi o temizliyor ve pişik yapmıyor ona devam ettim..pamuk biraz sıkıntılı gemişti bana..ama emin olun ıslak mendil berbat ediyor..sarılıktan hastanede yattık bir hafta ,o zaman bile ben havlu kullandım o kısıtlı saatlerde,ıslak mendil kullananlarada hemşire hep sudan geçirip akıttırıyordu öyle kullandırıyordu,ona rağmen pişik oluyordu bebekelr..

Canımm olur bazen böyle,sıkma canını.İnsanın bazen günü gününe uymuyor.Şöyle ayaklarını uzat bi rahatla...
B]

sağol cn m haklısın..diyorum ya bazen sinirlerim dayanmıyor..birde eşim gecede yok 24saat çalşıyor,haliyle bütün gün bana sarıyor..veee bu mesajı bitiremeden uyanıp bööğürmeye başladı..

ayy ne güzel kızlar ya çoğunuz bebeğinizin hareketlerini hissediyorsunuz ben daha hala hissedemedim ultrosonda bakınca kıpır kıpır ama ne bileyim anlamadım ikincide daha çok hissedilir deniyor ama bende yok bişey

sagol canim ne güzel bel agrim yoktu.ters hareketten oldu eminim.sicak yastik koyuyorum insallah bir an önce gecer

ben oglumda kullandim hic birseycikte olmadi.hic pisik ya$amadik biz.birazda bebeklerin cildinin hassasligindan da olsa gerek.ama en sagliklisi tabiki kullanmamak..
ıslak mendil kullanmayı düşünüyodum ama demek bu kadar ciddi zararlar veriyo kızlar ya .napalım ıslak havlu mantıklı bayans artık öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…