- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.921
2 kilocuk aldım: )56 yım
:81:
Hoşgeldinnn anniş :80::80:
canım intenette bakarsan 22 haftada 350 gr diyor,benimkide 461 gr çıktı oğluşum yani fazla bile kiloları,benki hiç bişey yiyemiyorum midem rahatsız olduğu için kendimde daha 2 kilo aldım bebişim zayıf çıkacak diye ödüm kopuyordu yediklerim ona yaramış yarasın oğluma:)
oh maşallah ben ilk 4 ay 2 kilo almıştım enson bu ay 3.5 kilo almışım
oh maşallah ben ilk 4 ay 2 kilo almıştım enson bu ay 3.5 kilo almışım
ilk dört ay 4ki,lo verdim çok kotü geçti 4.ayda mide bulantılarım geçtikten sonra aldım,sonra nasıl o kadar hızlı aşdım anlamdım annem burdaydı ondan heralde,bi ara mide bulantısdı greçtiğinde bayramda güzel yiyordum sonra gene gitti iştahım
ben toplamda 5 kilo aldım.inanamıyorum iştahıma...
normal canım geçen eczaneye gitmiştim çatlak kremi almaya kız şunu kullandım 38 kilo aldım hiç çatlağım olmadı dedi şok olum çok şükür yani bizler yine iyiyiz maşşallah
selam kızlar bende maalesef 6 kilo aldım doktorumdan da azar işttim. Bir de benim çook fazla midem yanıyo siz de de aynı sorun var mı?
selam kızlar bende maalesef 6 kilo aldım doktorumdan da azar işttim. Bir de benim çook fazla midem yanıyo siz de de aynı sorun var mı?
38 kilo mukremin adı ne canım?
6 kilo başından beri mi aldın hamileliğin başından beri aldıysan normal aslında
benimde göğsüm yanıyo reflü gibi boğazıma geliyor yediklerim renu due kullanıyorum
38 kilo mukremin adı ne canım?
benim mide yanmam yok ama akşama doğru gazdan patlayacak duruma geliyorum.karnım taş gibi oluyor.
ben pregnacare kullanıyorum,kakao kremi de almıştım ama kullanamadım kokusu çok midemi bulandırdı.
slm annişlernasılsınız...bi yorgunuz...erken kalkmak, okulda koşturmak,fırtınalı havalar derken yorucu bir hafta geçirdik.haftasonu yatcaz bol bol sizler neler yaptınız biz yokken
Yok canım ilk 3 ay hiç kilo almadım ama sonra 6 kilo aldım. Bende bugün aldım onun şubunu umarım işe yarar. Sana iyi geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?