2011 Nisan Anneleri

O zaman benimkide bayağı varmış,sevindim bunu duyduğuma ben 6-7 kilo aldım nerdeyse

Esracığım teşekkür ederim,okuyup okuyup yatarım bundan sonra,ALlahım bizi korusun,hamilelerde olabiliyor dediler.Bebiş kilosu konusunda da sanırım çok pimpirikli olmamak lazım,ırsi olabilir haklısın

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah.bugün cuma olduğu için çok mutluyum. bu haftayı çok zor geçirdim.sonlara doğru nasıl olacak düşünemiyorum bile.yarını iple çekiyorum ayrıntılı ulturasonumuz

var.acayip özledim bebişimi.

oh maşallah ben ilk 4 ay 2 kilo almıştım enson bu ay 3.5 kilo almışım

ilk dört ay 4ki,lo verdim çok kotü geçti 4.ayda mide bulantılarım geçtikten sonra aldım,sonra nasıl o kadar hızlı aşdım anlamdım annem burdaydı ondan heralde,bi ara mide bulantısdı greçtiğinde bayramda güzel yiyordum sonra gene gitti iştahım

slm annişler nasılsınız...bi yorgunuz...erken kalkmak, okulda koşturmak,fırtınalı havalar derken yorucu bir hafta geçirdik.haftasonu yatcaz bol bol sizler neler yaptınız biz yokken

aynen bende mide bulantılarından ilk aylar çok alamadım ilk vermiştim sonra almışım 5. ayda da uçmuşum biraz ama ilk aylarda alamadığım için doktorum hiçbir şey demedi

selam kızlar bende maalesef 6 kilo aldım doktorumdan da azar işttim. Bir de benim çook fazla midem yanıyo siz de de aynı sorun var mı?

6 kilo başından beri mi aldın hamileliğin başından beri aldıysan normal aslında
benimde göğsüm yanıyo reflü gibi boğazıma geliyor yediklerim renu due kullanıyorum

6 kilo başından beri mi aldın hamileliğin başından beri aldıysan normal aslında
benimde göğsüm yanıyo reflü gibi boğazıma geliyor yediklerim renu due kullanıyorum

Yok canım ilk 3 ay hiç kilo almadım ama sonra 6 kilo aldım. Bende bugün aldım onun şubunu umarım işe yarar. Sana iyi geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…