- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.941
iyiz canım hafta sonu bol bol dinlenirsin.ne zaman raporu açtıracaksın
raporu açtıracaksın derken canım???
tekrardan selamlarbizde oglusumla kar keyfinden döndük..oglumun dizlerine kadar kar yagmis,di$arisi muhte$emdi..
Canımm çok tatlıymış oğluşun maşallah...
skorpion74 bayıldım oğluşuna maşallah
kar manzarası da ne güzel, özledim Kar olayını.
Ankara dan taşındım İzmir'e,Kar olayına hasret kalıcam sanırım..:96:
evet canım 32.haftadan itibaren doğum iznini başlatabiliyorsun. benimde 2.dönem okullar açıldığı hafta bşlayacak iznim nasipseyani doğumdan 2 ay önce rapor açılmıyor mu sizin nasıl oluyor
canım ben verdim raporumu artık tutmuyorum.24.haftanı bitirip 24+1 lere başlayınca devlet hastanesine gidip durumunu doktora anlatıyorsun o sana nöbetten muafiyet raporu hazırlıyor.sağlık kurulunda imzalatıyor ve okula teslim ediyorsun.Eğer sağlık durumun nöbet tutmana engel oluyorsa daha öncedende doktordan rapor talebinde bulunabilirsin.dreamer35 canım sen de öğretmensin değil mi? Nöbet konusunda konuşuyodunuz bir ara.Kesin 24 haftalıkta mı düşüyoruz nöbetten yani emin misiniz? Nasıl bir rapor almak gerekiyor bunun için doktordan?
oy oy ne hoş bir resim karlar içinde yakışıklı bir prenstekrardan selamlarbizde oglusumla kar keyfinden döndük..oglumun dizlerine kadar kar yagmis,di$arisi muhte$emdi..
tekrardan selamlarbizde oglusumla kar keyfinden döndük..oglumun dizlerine kadar kar yagmis,di$arisi muhte$emdi..
kızlar demin çok kötüydüm bir saate yakın tuvalette kaldım çok kötü kabız olmuşum gittim 3 tane birden ağzıma kayısı attım zeytinyağı sürdüm rahat yapayım diye en sonunda çok şükür yaptım
ya böyle olunca bebeğimiz etkileniyor mu çok korktum bir şey olacak diye bu kadarını da ilk defa yaşadım
bende 2 gündür öyleydim çok şükür bugün 8-10 tane kayısı yedim çıkabildim demir hapı içiyorum o yapıyormuş çok zor oluyor eskiden hamile kalmadan önce her gün çıkardım şimdi zor oluyor hem hamilesin hemde kabız olmuyor şişlik yapıyor çünkü
Merhaba herkese
Bugun kontrolumuz vardi Hersey yolunda cok sukur. Oglum 800 gr olmus. Bende 3 haftada 2,5 kilo almisim. Boyunu artik soylemek cok zor dedi. Yawrum ole sıkısmis gibi duruyodu ki icim bi hos oldu. Bende sıkıstiriyomusum diye cok kizdim kendime. Artik daha cok dikkat edicem. Yarinda sekerbank yuklemesi yapilcak.
slm hanımlar nasılsınız.
aysucum nasılsın tatlım hamişlik nasıl gidiyor sık sık ugrayamıyorum ben
kızlar bugün kontrolümüz vardı.
doktor uzun uzun gösterdi oğluşumu.kocaman olmuş.
880 gr kilosu boyuda yaklaşık 32 cm olmuş.
bebeğimin şükür herşeyi normalmiş sağlıklıymış.
yanlız benim rahim mesafem kısaymış.erken doğum riski olabilir dedi.bi ilaç yazdı onu sabah akşam kullanıcaksın dedi.
2.düzeye gittiğimde normaldi oysaki herşey.
benimde rahmimde sanki adet olucakmışım gibi sancılarım oluyodu.sanki vakumla çekiyomuş biri alttan gibi geliyodu.bunlarıda söyledim.rahim kasılması onlar dedi ilacı kullan tekrar bakıcaz dedi olmazsa daha ağır ilaçlar vericem dedi ama kullanılmasını çok tavsiye etmiyoruz çok yan etkisi var dedi.
bide şeker yüklemem yapıldı.çok fenaydı ya aç karnına onu içmek tatlı tatlı.
sonucum öğleden sonra çıkıcaktı ama işim olduğu için bekleyemedim pazartesi gidicem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?