2011 Nisan Anneleri

Mrb kızlar nasılsınız bugün? Ayy ben bugün bişeyi yok bişeyi yok derken bir sürü cici aldım bebişime.Becerebilirsem eklicem öteki topiğe.Ay doğsunlar biran önce yaaa :)

dreamer35 canım sen de öğretmensin değil mi? Nöbet konusunda konuşuyodunuz bir ara.Kesin 24 haftalıkta mı düşüyoruz nöbetten yani emin misiniz? Nasıl bir rapor almak gerekiyor bunun için doktordan?

skorpion74 bayıldım oğluşuna maşallah
kar manzarası da ne güzel, özledim Kar olayını.

Ankara dan taşındım İzmir'e,Kar olayına hasret kalıcam sanırım..:96:

yani doğumdan 2 ay önce rapor açılmıyor mu sizin nasıl oluyor
evet canım 32.haftadan itibaren doğum iznini başlatabiliyorsun. benimde 2.dönem okullar açıldığı hafta bşlayacak iznim nasipse
dreamer35 canım sen de öğretmensin değil mi? Nöbet konusunda konuşuyodunuz bir ara.Kesin 24 haftalıkta mı düşüyoruz nöbetten yani emin misiniz? Nasıl bir rapor almak gerekiyor bunun için doktordan?
canım ben verdim raporumu artık tutmuyorum.24.haftanı bitirip 24+1 lere başlayınca devlet hastanesine gidip durumunu doktora anlatıyorsun o sana nöbetten muafiyet raporu hazırlıyor.sağlık kurulunda imzalatıyor ve okula teslim ediyorsun.Eğer sağlık durumun nöbet tutmana engel oluyorsa daha öncedende doktordan rapor talebinde bulunabilirsin.
tekrardan selamlar bizde oglusumla kar keyfinden döndük..oglumun dizlerine kadar kar yagmis,di$arisi muhte$emdi..
oy oy ne hoş bir resim karlar içinde yakışıklı bir prens

tekrardan selamlar bizde oglusumla kar keyfinden döndük..oglumun dizlerine kadar kar yagmis,di$arisi muhte$emdi..

oy...oy... maşallah oğluna.e,bu prense bir prenses şartmış,allah gönlünüze göre vermiş.kar manzaranızçok kışkırtıcı.dikkat et, oğluşunla kar keyfi yapayım derken üşütüm hasta olma sakın:2:

kızlar demin çok kötüydüm bir saate yakın tuvalette kaldım çok kötü kabız olmuşum gittim 3 tane birden ağzıma kayısı attım zeytinyağı sürdüm rahat yapayım diye en sonunda çok şükür yaptım
ya böyle olunca bebeğimiz etkileniyor mu çok korktum bir şey olacak diye bu kadarını da ilk defa yaşadım

bende 2 gündür öyleydim çok şükür bugün 8-10 tane kayısı yedim çıkabildim demir hapı içiyorum o yapıyormuş çok zor oluyor eskiden hamile kalmadan önce her gün çıkardım şimdi zor oluyor hem hamilesin hemde kabız olmuyor şişlik yapıyor çünkü

gynoferon mu kullanıyosun acaba omu yapıyor

cnm gözünaydın.
maşallah kocaman olmuş oğluşun.

slm hanımlar nasılsınız.
aysucum nasılsın tatlım hamişlik nasıl gidiyor sık sık ugrayamıyorum ben

denizcim nerelerdesin sen?
özlettin kendini.
bende bebişte çok ii.
ya sen nasılsın?bebiş nasıl?

kızlar bugün kontrolümüz vardı.
doktor uzun uzun gösterdi oğluşumu.kocaman olmuş.
880 gr kilosu boyuda yaklaşık 32 cm olmuş.
bebeğimin şükür herşeyi normalmiş sağlıklıymış.
yanlız benim rahim mesafem kısaymış.erken doğum riski olabilir dedi.bi ilaç yazdı onu sabah akşam kullanıcaksın dedi.
2.düzeye gittiğimde normaldi oysaki herşey.
benimde rahmimde sanki adet olucakmışım gibi sancılarım oluyodu.sanki vakumla çekiyomuş biri alttan gibi geliyodu.bunlarıda söyledim.rahim kasılması onlar dedi ilacı kullan tekrar bakıcaz dedi olmazsa daha ağır ilaçlar vericem dedi ama kullanılmasını çok tavsiye etmiyoruz çok yan etkisi var dedi.
bide şeker yüklemem yapıldı.çok fenaydı ya aç karnına onu içmek tatlı tatlı.
sonucum öğleden sonra çıkıcaktı ama işim olduğu için bekleyemedim pazartesi gidicem inşallah.

buyumuş bebşın.gecmış olsun canım dıkkat et kendıne.bende nasıl ıçecegımı duşunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…