2011 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar,umarım herkes iyidir.dün ayrıntılı ulturasonumuz vardı,çok şükür her şey yolundaymış.kızımız 24 cm 400 gr olmuş.demir hapına başlamamıştım ,doktorum gyno ferrum sanol adlı bir ilaç verdi.bu sabah aç karnına ilacı içtim bir kaç saat sonrada acillik oldum.midemde ve göbek deliğimin etrafında inanılmaz bir ağrı oldu.iki büklüm yerlerde kıvrandım.erken doğum falan oluyo sandık
okadar korktuk ki o anda doktora da ulaşamadık,apar topar hastaneye gittik .içtiğim ilaçtan şüphelendiler serum falan taktılar.şimdi iyiyim evde yatıyorum.aranızda bu demir hapından kullanan var mı acaba?

tamm canım baktm guzelmiş sen hangi rengni aldın? ya bide bişey sorcam şeker taramsnın soncnu normal testler gbi hemn vermyrlar mı beklyr muyuz?

saol cnm.ben vizon rengini aldım.hem siyahla hemde kahve tonlarıyla güzel oldu.ondan onu tercih ettim.bu senede çok moda.
şeker taraması hemen çıkıyo aslında ben cuma günü 12,30 da kan verdim 13,30 da alabilirsin dediler ama benim işim vardı bekleyemedim yarın alıcam inş.

Benim de kapanmıyor ama idare ederim diye düşünüyorum.
Şurda kışın bitmesine ne kaldı

ayy ben çok üşüyorum valla cnm bende idare ederim dedim ama benim tek düğmem bile kapanmıyor artık.

ahh cnm çok ama çok geçmiş olsun.benim eltim kullanıyo o ilacı ama hiç bi yan etkisi olmadı.bünyeden bünyeye değişiyodur elbette sen doktorunla konuş bence cnm.
kızınada maşallah tatlım kocaman olmuş.

çok teşekkür ederim dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyordur birdaha cesaret edip içemem zaten sanırım doktorum başka bir ilaç verir.

Canımm çok geçmiş olsun.Ben de kullanıyorum aynısından ama bana bişey yapmadı.Yarın falan mutlaka doktora durumu anlat canım bilgisi olsun.

ben o hapı kullandım hiç bir yan etkisini görmedim ama..Şimdi doktorumu değiştirdim o da ilacı değiştirdi.

Canımm çok geçmiş olsun.Ben de kullanıyorum aynısından ama bana bişey yapmadı.Yarın falan mutlaka doktora durumu anlat canım bilgisi olsun.

sağol canım,doktorumla görüştük zaten acildeki doktorları o yönlendirdi.yarında o ilacın yerine vereceği ilacı söyler heralde tabi ulaşabilirsem. biraz zor ulaşılıyor da...

merhaba arkadaslar.ben cagla.2009 nisan annesiyim.sizlerin yazdiklarina bakarken icim kipirkipir oldu bizde gebeligimizde boyle heyecanla test sonuclarimizi felan paylasirdik.. hepinize hayirli kolay dogumlar diliyorum.saglikla bebislerinize kavusun insallah

Geçmiş olsun canım...Bende o ilaçtan kullanıyorum ama arada içmeyi unutuyorum... Benimde 3 gün oldu göbek deliğim ağrıyor bende korkmuştum ama araştırmama göre normalmiş yalnız şimdi bende şüphelendim ya...

Hamilelik ve göbek deliğinde ağrı

Göbek deliği ağrısı bir başkasından duyduğunuzda kulağa komik gelebilir ama hamilelik sırasında böyle bir ağrıdan yakınan kadınların sayısı hiç de az değildir.

Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir. Ayrıca büyümesi sırasında karnı kaplayan kaslarda hafif bir ayrılma meydana gelebilir. Bu ayrılma da göbek deliğindeki hassasiyete neden olabilir.

Gebelik ve rahim büyümeye devam ettikçe hassasiyet azalır ancak göbekte meydana gelen değişimler devam eder. Hamilelik öncesinde çukur bir göbek deliğiniz olsa bile bu düzleşebilir. Hatta gebeliğin sonlarına doğru göbek deliğiniz dışarıya doğru çıkıntı yapabilir. Bazı kadınlar zaten şiş olan karınlarındaki bu ek çıkıntıyı eğlenceli bulurken bazı kadınlar da özellikle ince kıyafetler giyildiginde dışarıdan belli olmaması için küçük bir yara bandı ile bastırmayı tercih ederler. Böyle bir uygulamanın herhangi bir zararı yoktur.

Göbek deliğindeki bu zararsız değişimler genelde doğumdan sonra kaybolurlar

sağol canım,doktorumla görüştük zaten acildeki doktorları o yönlendirdi.yarında o ilacın yerine vereceği ilacı söyler heralde tabi ulaşabilirsem. biraz zor ulaşılıyor da...

Evet yaa zaten doktorumuz iyi has da ulaşmak problem.Çok yoğun olması kafamı kurcalıyor bazen.Ama bana ulaşamadığımda mesaj atmamı söylemişti.O mutlaka hemen ararmış.Bilgin olsun.Bu arada sen bi öğren bakalım neden bu ilaç böyle yapmış.Ben de kullanıyorum sonuçta.Henüz bişey yapmadı ama korktum ben de şimdi.

Sağol canım benim.Arada topiğimize uğra bize her konuda tavsiyelerde bulun lütfeeeen :))

canım benim ki normal bir ağrı değildi.ağrıdan hüngür hüüngür ağladım yerlerde kıvrandım senin ağrındaha hafif sanırım karın büyümesinden kaynaklanıyo olabilir.

ben de mesaj atarak ulaşabildim bu arada ilk defa hastanede yasemin hanımla tanıştım çok şekermiş.ben dr ilaç hakkında tekrar konuşunca seni bilgilendiririm.

gecmıs olsun canım ben kullanıyorum 2 yAda 3 aydır bende bı sey olmadı

ben ugrarimda siz cok hizlisiniz yetisemeyebilirim :) ama istediginiz seyi ister burdan ister ozel mesajla sorarsaniz memnuniyetle cevaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…