- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.121
evet canım az kaldı :)) hele şu iznimizde başlasaydı hayırlısıylasağol cnmm bnmm alıcam doktorum hatta 8 saatten fazla çalışması uygun değildir dyede yazayım dedi onuda alıcam:26: sinemaya geçen hafta gittim av mevsimi filmine eşimde bugün çalışıyor tek gidemem galiba bende temizlik yaparım brazcnm bu arada 2 basamaklı günlere düşmene az kalmış kutlarız burdan geri sayım dye
Merhabaa su eylül ve esra......
:79: :79: :79: :79: :79:
evet canım az kaldı :)) hele şu iznimizde başlasaydı hayırlısıylakutlarız ay party time yaparız
:79: :79: :79: :79: :79:
Selam kızlar...Nasılsınız...Sizlere bişey soracağım...Benim 3 gün oldu göbek deliğim ağrıyor...İnternette baktım normal diyor...Büyüklerime sordum normal diyorlar...Eşimde iş yerinde anne olanlara sormuş herkes normal diyor...Bazen içim rahat ediyor bazende acaba diyorum...Sizlerde olan var mı aranızda...
Selam kızlar...Nasılsınız...Sizlere bişey soracağım...Benim 3 gün oldu göbek deliğim ağrıyor...İnternette baktım normal diyor...Büyüklerime sordum normal diyorlar...Eşimde iş yerinde anne olanlara sormuş herkes normal diyor...Bazen içim rahat ediyor bazende acaba diyorum...Sizlerde olan var mı aranızda...
benimde nasıl desem kuşum ağrıyo yahu...annem diyo normla artık genişliyomuş bişeyler açılıyomuymuş neymiş.. kemiğim resmen ağrıyo... popom ağrıyo falan...
adet döneminde misiniz acaba o yüzden olabilirmi:26::26:
olabilir cnm annemle denk gelir genelde...ondanmı acep
kızlar şansıma bakın tam fırsat bulup nete girdim ama bir Allahın kulu kalmamışneyse olsun ben yorumlarımı yapayım sonra okurusunuz nede olsa
cnm dikkatli ol aman erken bebek zor oluyor biliyorsun,küvez olayı fln aman rabbim esirgesin..birde bir arakdaş bi ara bahsetmişti bu rahim ağzı açıklığı fazla olunca dikiş atılması gerekiyormuş ,rahim erkenden açılıp doğum başlamasın diye..hanigi arkadaştı hatırlayamadım da hatta bizim esrada(esrayağmur) kuşkulanıp ölçürtmüştü..
Selam kızlar...
Temizlik yaptım yoruldum.
Eşimin sınav görevi vardı bugün, yokluğunu fırsat bilip camları sildim, tülleri, perdeleri yıkadım, mutfağı temizledim.
Evde olsa kesinlikle izin vermezdi
Şimdi de söylene söylene perdeleri astı aşkım
Biraz yoruldum ama tüller çok kirlenmişti, içime sinmiyordu.
Kadın çağırsam bin bir naz yapacak, yok yoğunum bilmem ne.
İyi oldu böyle, yarın da kalanını yaparım inşallah.
Sizler nasılsınız?
Esracığım sendeki o ağrılardan bende de var ama adet dönemi ile ilgili değil bence.
Çünkü benim geçen haftadan beri var.
Özellikle yürürken hissediyorum.
İnternette normal diyor.
selam anneleeeeeeeeeeeeer bizde bugun çok iş yaptk çok yorldk yemeği dışarda yemek zornda kaldık tabibiraz fazla kaçrmış olablrz yemeği ödüllendrdk kendmzi şimdi evdeyiz haftasonu da kmseler uğramyr buraya yahu
hoşgeldin cnm.
benimde dünkü misafirlerim kaldılar öğleden sonra gittiler.
eşimde dükkanı taşıyo dükkana gidicekti benide anneanneme bırak dedim.
annemde anneannemdeydi hep birlikte fatihe gittik bana mont bakmaya.civilde yoktu malesef bulamadık.gene ebru hamileye kaldık.ordaki panço monttan aldık.daha sonrada giyebilirim inş.
panço mont ise sonrada gyersn tatlım bende gecen baktm pançolara da ama ince geldr tam mont gbi deildi benm baktklarım ...begenemdm geri geldim...nasıl kapatacghz bu göbüşleri bilmem ilerde şimdlk kapanyr ama skyr tabii
cnm benimki kaşe gibi kalın
internet sitesindede var ebru hamilenin bak istersen.
benim bayadır kapanmıyo göbüşüm artık mecbur kaldım almaya
Sağ ol canım.çok saol cnm.
dikkat etmeye çalışıyorum artık.
ama dün yorulmuşum sanırım gece 2 kere kramp girdi aynı bacağıma.
benim ilk 2. düzeyde ölçtüler onda normal çıkmıştı.
bence sizlerde kontrole gittiğinizde mutlaka söyleyin doktorunuza cnm.
cnm aman dikkat et kendine fazla yorma kendini.
dinlene dinlene yap işlerini.
Oh yarasın, afiyet olsun.selam anneleeeeeeeeeeeeer bizde bugun çok iş yaptk çok yorldk yemeği dışarda yemek zornda kaldık tabibiraz fazla kaçrmış olablrz yemeği ödüllendrdk kendmzi şimdi evdeyiz haftasonu da kmseler uğramyr buraya yahu
cnm benimki kaşe gibi kalın
internet sitesindede var ebru hamilenin bak istersen.
benim bayadır kapanmıyo göbüşüm artık mecbur kaldım almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?