- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.201
Gerçekten güzel şeyler varmış sitede.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemek yapmak yormadı da 2 haftadır doğru düzgün ev işi yapamıstım ondan yoruldum geçen pazar çalıstım hafta içi eve gidince de cok soğuk oldu odadan cıkamadım neyse bitti dinleneyim artık şu bir kaç gün
rüyamda bebeğimin gargamelin burnu gibi kocaman bir burnu vardı![]()
yssknk nasılsın canım?görüşemedik epeydir
Rüyamda bebeğimin gargamelin burnu gibi kocaman bir burnu vardı![]()
Dün ablam kızıma hediyelik eşya fuarından örgü yelek ve patik almıs çok güzeller dün sürekli elime alıp alıp baktm
hayırdır inşallah![]()
iyiyim hayatım napim evdeim gecmişi okuyordum uzun sürdü birazsen nasılsın göbüşü gördüm maasallah büyümüş kızımız:))ben ekleyemiorum bu ara tlfnun kamerası bozuldu
foto makinasıda baskasına lazım oldu görümceme verdik bi süre yoksa bende ekliycem..
sağol canım büyütüyoruz artıkben de oğluşumuzu merak ediyorum en yakın zamanda yeğenimin fotosunu bekliyorum.
sanki günler artık yavaş geçmeye başladı ya da benim sabrım azaldı
![]()
güle güle kullanın.
Ben de aldıklarımı çıkarıp çıkarıp seviyorum.
Inşallah, çok çirkindi.Demek ki çok sevimli olacak
![]()
günaydıın kızlar ben de dün ebru şallının hamile pilates dvd sini aldım yaptım gayet güzeldi yaparkende hiç sıkıntı çekmedim tavisye ederim.
Bir de ben daha hiç alışveriş yapmadım abimlerin kızlarından bir sürü eşya geldi ama yine de alam gereken çok şey var ankara lı arkadaşlar siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?
inşallah cnm ben de hep kızım güzel olsun akıllı uslu olsun bakan kişiye eziyeti olmasın diye dua ediyorum allah bizlere sevimli çozuklar nasip etsin![]()
cnm nefes kontrolünü yapmak kolay oluyor mu plates de nefes çok önemliymiş eğer kolaysa ben de bir top ve cd alayım