- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.181
Günaydınnn kıssslar okul çok soğuk kat kat girdim yinede donuyorummmmmmmmm
Günaydın hiç öyle görünmüyo benim için ama umarım iyi bir hafta olur
Günaydın hamile platesi cd simi aldın canım açıklar mısın biraz yoksa plates topu falan mı ben de düşünüyorum bazen ebru şallaya eşlik edeyim diyorum ama korkuyorum tehlikeli hareketler var
Hayırlı olsun canım Allah isteyen vae sahip olamayan her aileye bu mutluluğu yaşatsın i,nşallahgünaydın güzel anneler ve bebişleri. bugün güzel bir haberle başladım iş arkadaşımın eşi de hamileymiş. bayadır uğraşıyorlardı çok sevindim![]()
günaydın kızlar hayırlı haftalar
Günaydın hiç öyle görünmüyo benim için ama umarım iyi bir hafta olur
Hiç sorma canım çok yorucu oluyor biz de uzun zamandır davet etmemiz gerekn eşimin arkadaşlarını geçen hafta davet ettik eşim sağolsun çok yardımcı oldu çay yemek servisinden temizliğe kadar ama ne kadar yardım edilirse edilsin yorgun olunuyo ben o gece sabaha kadar bel ve kasık ağrısından uyuyamadım bir daha da misafir özellikle yemekli misafir ağırlamamaya karar verdik sen de biraz uzanırsan dinlenirsingünaydın canım ben ugun cok yorgunum dun kucuk kızımın babasının dogum gunuydu yanı esımın.mısafırlerım vardı gec saate kadar ayakta kalmak zorundaydım cok cok yorgunum su anda yorgun savascı gıbıyım ıste belkı dınlenırım
Günaydın şekerler,
Haftanız güzel geçsin,hamile platesi aldım dün ona başladım,çok iyi geldi hamile olduğumdan beri yürüyüş haricinde spor yapamamıştım.Buna günlük devam edebilirsem süper olacak
Sabaha karşı karın kasılmasıyla uyandım,sanırım susuz kalıyor miğdemiz,su falan içtim kalktığımda geçmişti.
Dün bebek arabası gördüm,üstü puset şeklinde çıkıyor,kalanınıda katla koy arabaya o kadar portatif birşeydi ki sanırım ondan alıcam.![]()
Günaydın hamile platesi cd simi aldın canım açıklar mısın biraz yoksa plates topu falan mı ben de düşünüyorum bazen ebru şallaya eşlik edeyim diyorum ama korkuyorum tehlikeli hareketler var