• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

az kaldı canım.. yanlız şaka bir yana zaman cabuk geçiyor farkında mısınız... ne kadar kaldı canım iznine...

ben son güne kadar gelmeye çalışacağım işime... işimi çok sevdiğiden değil :)))) doğum iznimi doğumdan sonra kullanmak istiyorum tamamını... onun için 1 nisanda sezeryan olucam sanırım... martın son haftasına kadar gelirim :((

maşallah bebişine canım.ne güzel adı yusuf kendide yusuf kadar güzel olcak desene

cmts.evde oldum mu ortalığı toparla çarşıya çık derken daha çok yoruluyrm.bu hafta sonu bende dinlenecem yaa.gerçi rapor aldım bugün hastayım diye çok öksürüyorm.inşallah dinlenirsem geçer

geçmiş olsun canım... bende evde çok yoruluyorum dağ gibi ütüm birikmiş durumda napıcam bilmiyorum :((( patron sen hafta sonu evde durma gel çalış pazartesileri ölü gibi geliyosun dio :))))

kızlar selaaammmm
nasılsınız?biz iyiyiz kızımla:66: adalet yerini buldu Allahıma şükür ders programımız düzeldi:66: dün anlatmıştım nasıl canımın sıkıldığını. sevgili müdür yardımcısı 9lara Almanca dersi koymamış programda:9: iş böyle olunca program değiştirildi ve müdüre hanım dünkü konuşmamızı dikkate alıp ara ders koymamış bana. pazartesi sabahtan boşum,diğer günler erken gitce ama olsun dünkü programdan iyidir. bebeğimin şansına herşey yoluna girdi şükür:66:
bu arada tetanoz aşımın 2.sini oldum. yarında 100gr lık şeker yüklemem var :18: ay dua edinde birşey çıkmasın kızlar nolur:14:

Ayça cnm senin bitti mi alışveriş biz bugun hastane çıkışı eşimle kemerlatında gezdik biraz ,,işbankasının karşısına küçük bir dükkan açılmış yeni olunca bir bakalım dedik bir kadın vardı kendi üretimimiz birçok yere mal veriyoruz dedi carfur a gidersen bir bak kardelen bebe etiketli ürünler 4,95 e satılıyo biizm mal biz burada 2,5 a satıyoruz dedi 1,5 a kolsuz çıtcıtlı badiler vardı ust ve alt zıbınlar penye yelekler fiyatlar cok uygun olunca cesaret edemedik mal dan pek anlamıyoruz birşey almadık sonra ben mina ya girdim şoyle bir malları kıyasladım biizm o kadında baktıklarımız baya iyiymiş mina ile karsılastırınca beğendim kadının mallarını cumartesi 3 5 parca almayı düşünüyoruz

cnm bitmedi benim alışveriş.. ama zaten hemen alışveriş olayı bitmesin diye parça parça alıyorum hep, kendimi tutuyorum .. :34:
alışveriş yaptıkça mutlu oluyorum ne de olsa.1-2 ay daha oyalanırım alışverişle sonra evde onları yıkama yerleştirme faslıyla oyalanırım :66:
Kemeraltına bir daha gideceğiz, ocak ayının ortasında filan. Gittiğimde söylediğin yere de bakayım.. biz kemeraltına gittiğimizde Mina bebe ile Barış bebe ye bakmıştık..Mina bebe çok ürün satmaya çalıştığı için biraz gıcık olmuştum, barış bebeden aldık park yatak, uyku seti , birkaç kıyafet..

evet çok şükür çok mutlu oldum biizm sülalede şeker hastası çok du babam insülin kullanıyor bir an aklım cıktı neyseki şeker yokmuş :9::8::7::6::5::4:

canım gözün aydınnnn darısı başıma olsun.

kızlar selaaammmm
nasılsınız?biz iyiyiz kızımla:66: adalet yerini buldu Allahıma şükür ders programımız düzeldi:66: dün anlatmıştım nasıl canımın sıkıldığını. sevgili müdür yardımcısı 9lara Almanca dersi koymamış programda:9: iş böyle olunca program değiştirildi ve müdüre hanım dünkü konuşmamızı dikkate alıp ara ders koymamış bana. pazartesi sabahtan boşum,diğer günler erken gitce ama olsun dünkü programdan iyidir. bebeğimin şansına herşey yoluna girdi şükür:66:
bu arada tetanoz aşımın 2.sini oldum. yarında 100gr lık şeker yüklemem var :18: ay dua edinde birşey çıkmasın kızlar nolur:14:

Canım seninde gözün aydın adaletinde yerini bulmasına sevindim.İnşallah seninde şekerin çıkmazda rejim yapmak zorunda kalmazsın.

kızlar selaaammmm
nasılsınız?biz iyiyiz kızımla:66: Adalet yerini buldu allahıma şükür ders programımız düzeldi:66: Dün anlatmıştım nasıl canımın sıkıldığını. Sevgili müdür yardımcısı 9lara almanca dersi koymamış programda:9: Iş böyle olunca program değiştirildi ve müdüre hanım dünkü konuşmamızı dikkate alıp ara ders koymamış bana. Pazartesi sabahtan boşum,diğer günler erken gitce ama olsun dünkü programdan iyidir. Bebeğimin şansına herşey yoluna girdi şükür:66:
Bu arada tetanoz aşımın 2.sini oldum. Yarında 100gr lık şeker yüklemem var :18: Ay dua edinde birşey çıkmasın kızlar nolur:14:

hadi gözün aydınn... Demekki boşuna stres olmuşsun.. Allah yüzüne bakmış :)))

yssknk cım yine yakalayamadım seni:84::84:açık duruyor ama işlerden okuyamıyorumkii ancak sonradan okuyabiliyorum:68:evet canımm 2 kilo olduuuu:62:bu akşam iş çıkışı yine iş için bursaya gidiyorum 1 gece kalıp döneceğim. yarın beni göremezsen merak etme. cumartesi de kontrolümüz var. doktordan gelince yazarım ama kontrol 2 de. kaçta dönerim bilemiyorum.

cimcimenaz kulaklarımm çınlamış bol bol ama okuyamadımki bir türlü. forumda gözüksemde fırsat bulamıyorum herzaman. evet tatlım sonunda bende aldım bende aldım:64::64::65:

leegörkemm hayatım biz leyla ile mecnuna döndük kavusamadık bir türlü..yine mi şehir dışı var iş için dikkat et hayatım kendine yorma fazla kendini:))

kızlar selaaammmm
nasılsınız?biz iyiyiz kızımla:66: Adalet yerini buldu allahıma şükür ders programımız düzeldi:66: Dün anlatmıştım nasıl canımın sıkıldığını. Sevgili müdür yardımcısı 9lara almanca dersi koymamış programda:9: Iş böyle olunca program değiştirildi ve müdüre hanım dünkü konuşmamızı dikkate alıp ara ders koymamış bana. Pazartesi sabahtan boşum,diğer günler erken gitce ama olsun dünkü programdan iyidir. Bebeğimin şansına herşey yoluna girdi şükür:66:
Bu arada tetanoz aşımın 2.sini oldum. Yarında 100gr lık şeker yüklemem var :18: Ay dua edinde birşey çıkmasın kızlar nolur:14:

ders programına çok sevindim cnm bebişin şansına

yok cnm bilgi olsun diye netten buldum bunu benimkiler sunlar

85
143
133
101
doktora gösterme imkanım olmadı netten baktım sonuçlarım iyi galiba

ayy iyi bari canım..sevindim senin adına,senin değerler iyi çıkmış..
atlattın yani,yinede kontrolü elden bırakma aman haa..:34:

Back
X