- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.161
kızlar park yatak ve bebek arabasına karar veren ve tavsiye edeceğiniz varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kaldı canım.. yanlız şaka bir yana zaman cabuk geçiyor farkında mısınız... ne kadar kaldı canım iznine...
maşallah bebişine canım.ne güzel adı yusuf kendide yusuf kadar güzel olcak desene
cmts.evde oldum mu ortalığı toparla çarşıya çık derken daha çok yoruluyrm.bu hafta sonu bende dinlenecem yaa.gerçi rapor aldım bugün hastayım diye çok öksürüyorm.inşallah dinlenirsem geçer
Ayça cnm senin bitti mi alışveriş biz bugun hastane çıkışı eşimle kemerlatında gezdik biraz ,,işbankasının karşısına küçük bir dükkan açılmış yeni olunca bir bakalım dedik bir kadın vardı kendi üretimimiz birçok yere mal veriyoruz dedi carfur a gidersen bir bak kardelen bebe etiketli ürünler 4,95 e satılıyo biizm mal biz burada 2,5 a satıyoruz dedi 1,5 a kolsuz çıtcıtlı badiler vardı ust ve alt zıbınlar penye yelekler fiyatlar cok uygun olunca cesaret edemedik mal dan pek anlamıyoruz birşey almadık sonra ben mina ya girdim şoyle bir malları kıyasladım biizm o kadında baktıklarımız baya iyiymiş mina ile karsılastırınca beğendim kadının mallarını cumartesi 3 5 parca almayı düşünüyoruz
evet çok şükür çok mutlu oldum biizm sülalede şeker hastası çok du babam insülin kullanıyor bir an aklım cıktı neyseki şeker yokmuş![]()
kızlar selaaammmm
nasılsınız?biz iyiyiz kızımlaadalet yerini buldu Allahıma şükür ders programımız düzeldi
dün anlatmıştım nasıl canımın sıkıldığını. sevgili müdür yardımcısı 9lara Almanca dersi koymamış programda
iş böyle olunca program değiştirildi ve müdüre hanım dünkü konuşmamızı dikkate alıp ara ders koymamış bana. pazartesi sabahtan boşum,diğer günler erken gitce ama olsun dünkü programdan iyidir. bebeğimin şansına herşey yoluna girdi şükür
bu arada tetanoz aşımın 2.sini oldum. yarında 100gr lık şeker yüklemem var :18: ay dua edinde birşey çıkmasın kızlar nolur![]()
kızlar selaaammmm
nasılsınız?biz iyiyiz kızımlaAdalet yerini buldu allahıma şükür ders programımız düzeldi
Dün anlatmıştım nasıl canımın sıkıldığını. Sevgili müdür yardımcısı 9lara almanca dersi koymamış programda
Iş böyle olunca program değiştirildi ve müdüre hanım dünkü konuşmamızı dikkate alıp ara ders koymamış bana. Pazartesi sabahtan boşum,diğer günler erken gitce ama olsun dünkü programdan iyidir. Bebeğimin şansına herşey yoluna girdi şükür
Bu arada tetanoz aşımın 2.sini oldum. Yarında 100gr lık şeker yüklemem var :18: Ay dua edinde birşey çıkmasın kızlar nolur![]()
yssknk cım yine yakalayamadım seni:84::84:açık duruyor ama işlerden okuyamıyorumkii ancak sonradan okuyabiliyorumevet canımm 2 kilo olduuuu
bu akşam iş çıkışı yine iş için bursaya gidiyorum 1 gece kalıp döneceğim. yarın beni göremezsen merak etme. cumartesi de kontrolümüz var. doktordan gelince yazarım ama kontrol 2 de. kaçta dönerim bilemiyorum.
cimcimenaz kulaklarımm çınlamış bol bol ama okuyamadımki bir türlü. forumda gözüksemde fırsat bulamıyorum herzaman. evet tatlım sonunda bende aldım bende aldım![]()
kızlar benim ağlayasım var canım çok sıkılıyo
ayy kuzum birşey yokken mi ağlayasın var?hormonlar devrede galiba![]()
ay hormonlar devrede sanırım tatlım haklısın böyle hüngür hüngür ağlasam saatlerce ancak kendime gelirim
bebişi üzme canım ya tatlı bişiler ye moral bozukluğunda işe yarıyor..ara sıra bana da geliyor o bunalım ama atlatıyoruz..
kızlar benim ağlayasım var canım çok sıkılıyo[/QUOTE
canım neden sıkılıyo canın![]()
eve gidince kendimi ütüye veriym diyorum belki rahatlarım![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar selaaammmm
nasılsınız?biz iyiyiz kızımlaAdalet yerini buldu allahıma şükür ders programımız düzeldi
Dün anlatmıştım nasıl canımın sıkıldığını. Sevgili müdür yardımcısı 9lara almanca dersi koymamış programda
Iş böyle olunca program değiştirildi ve müdüre hanım dünkü konuşmamızı dikkate alıp ara ders koymamış bana. Pazartesi sabahtan boşum,diğer günler erken gitce ama olsun dünkü programdan iyidir. Bebeğimin şansına herşey yoluna girdi şükür
Bu arada tetanoz aşımın 2.sini oldum. Yarında 100gr lık şeker yüklemem var :18: Ay dua edinde birşey çıkmasın kızlar nolur![]()
eve gidince kendimi ütüye veriym diyorum belki rahatlarım![]()
![]()
![]()
![]()
yok cnm bilgi olsun diye netten buldum bunu benimkiler sunlar
85
143
133
101
doktora gösterme imkanım olmadı netten baktım sonuçlarım iyi galiba