- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.381
Slm arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikinci denememde 24-6 gebeyim oğlum olucam inşallah Salı gunü ayrintiliya girdik çok şükür hersey iyi oglusum 800 gr 30 cm gebelik şekerim var bundan sonra benide alırsınız umarım aranıza herkesi Rabbim bir avazda kurtarsın âmin
sorma hamielliğmn en aç döenmni yasyrm galba midem doysa gozm doymuyrhiç böle olmamştm umarm yakn zamnda normale dönerm :18:
slm arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikinci denememde 24-6 gebeyim oğlum olucam inşallah salı gunü ayrintiliya girdik çok şükür hersey iyi oglusum 800 gr 30 cm gebelik şekerim var bundan sonra benide alırsınız umarım aranıza herkesi rabbim bir avazda kurtarsın âmin
aramiza hosgelmissin bebisinlebebisinede masallah amin canim senide bir avazda kurtarir insallah..
selamlar kizlar nasilsiniz bugün,biz iyiyiz Allaha sükür tatiliz bugün yeniyil tatili bunlarin c.tesi,pazar özel günleri bugünde magzalar falan 4 te erken kapaniyo..
hayırlı olsun... Benimde tüp bebek ilk denemde başarı kızım olacak :)))) allah isteyen herkese nasip etsin... Bizlerinde yüzüne baksın hayırlısı ile kucaklarımıza alalım :)))
selam skorpion biz iiyz bebişler de ii senn oğluşun ve kızın nasıl bakalım seni son zamnlarda sadece gece yorum yazrken görr olmustum
Slm arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikinci denememde 24-6 gebeyim oğlum olucam inşallah Salı gunü ayrintiliya girdik çok şükür hersey iyi oglusum 800 gr 30 cm gebelik şekerim var bundan sonra benide alırsınız umarım aranıza herkesi Rabbim bir avazda kurtarsın âmin
hoşgeldin tatlım Sağlıcakla bebegını kucagına alırsın inş
ben parkyatağı v.i.b diye bi marka aldım e bebek.comdan 99 tl ye ama görünüşü duruşu güzel.gelenler görenler çok beğendi...Eki Görüntüle 118560
nerde yapiyosunuz tedavinizi
hoş geldin aramıza canım,maşallah bebişinin kilosu da boyu da süper.
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Bizde geldik sonunda :))))) bugün arabanın lastiği patlamış ... Allahtan kaza yapmamışım... Jantların üstünde benzinliğe zor attım kendimi lastik değişecek diye aaaaaaaaaa oda ne stepnedekide patlakkkk... Biz bugün kızımla babişkoya çok sinirlendik ama.... Sabah sabah böylede bir macera atlattık anlayacağınız. E5 in üzernde kalakaldık neredeyse :))))
memorialda yaptırdık biz...
verilmiş sadakan varmış valla, çok büyük bir tehlike atlatmışsın,gelmiş geçmiş olsun.
verilmiş sadakan varmış valla, çok büyük bir tehlike atlatmışsın,gelmiş geçmiş olsun.
ordanmi tedaviye devam ediyosun yoksa deistirdinizmi drunuzu bende bahceciye gidiyorum
gecmis olsun rabbim seni ve bebisini korumuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?