2011 Nisan Anneleri

aramiza hosgelmissin bebisinlebebisinede masallahamin canim senide bir avazda kurtarir insallah..

hayırlı olsun... Benimde tüp bebek ilk denemde başarı kızım olacak :)))) allah isteyen herkese nasip etsin... Bizlerinde yüzüne baksın hayırlısı ile kucaklarımıza alalım :)))

selamlar kizlar nasilsiniz bugün,biz iyiyiz Allaha sükür tatiliz bugün yeniyil tatili bunlarin c.tesi,pazar özel günleri bugünde magzalar falan 4 te erken kapaniyo..

selam skorpion biz iiyz bebişler de ii senn oğluşun ve kızın nasıl bakalım seni son zamnlarda sadece gece yorum yazrken görr olmustum

benimilerde iyiler canim $ükür..oglan oynayip duruyo, cizgi film bakiyo;kizda tepisip duruyoee calismaya basladim ya daha yogun oluyorum gündüzleri evde de ondan canim,ise gidesiye kadar yetistirilcekler olunca:)) ancak isten dönünce rahatca aksam giriyorum..bugün tatiliz ya ondan rahatca geldim
selam skorpion biz iiyz bebişler de ii senn oğluşun ve kızın nasıl bakalım seni son zamnlarda sadece gece yorum yazrken görr olmustum

hoşgeldin tatlım Sağlıcakla bebegını kucagına alırsın inş

hoş geldin aramıza canım,maşallah bebişinin kilosu da boyu da süper.

verilmiş sadakan varmış valla, çok büyük bir tehlike atlatmışsın,gelmiş geçmiş olsun.

verilmiş sadakan varmış valla, çok büyük bir tehlike atlatmışsın,gelmiş geçmiş olsun.

sağolasın canım...

ordanmi tedaviye devam ediyosun yoksa deistirdinizmi drunuzu bende bahceciye gidiyorum

15.haftadan sonra değiştirdim eşide kadın doğumcu.. Ona gidiyorum.. Tehlikeli haftayı atlatana kadar memorialdaydım .. şimdi medicine hospitaldayım :))

gecmis olsun rabbim seni ve bebisini korumuş..

sağolasın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…