- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.401
bugünde gündüz vakti ben burdayim ama kimsecikler yok( nerde ki bu millet yahu???
burada hava çok güzel... Yaz havası gibi.. Millet kendini dışarı attı galiba :))))
burdada tam tersi acayip soguk ve kar yagiyo..keske orda olabilseydim
keske bende olabilseydim.burdada yarin christmas kutluycak bizim gavurlar.heryeri sokakalri evlerini bir ay oncesinden suslemeye basladilar.hic ilgimi cekmiyo vala.burdada tam tersi acayip soguk ve kar yagiyo..keske orda olabilseydim
keske bende olabilseydim.burdada yarin christmas kutluycak bizim gavurlar.heryeri sokakalri evlerini bir ay oncesinden suslemeye basladilar.hic ilgimi cekmiyo vala.
keske bende olabilseydim.burdada yarin christmas kutluycak bizim gavurlar.heryeri sokakalri evlerini bir ay oncesinden suslemeye basladilar.hic ilgimi cekmiyo vala.
walla yüzyılın soğuk kışı olacak dediler ama o istanbul haricinde heryere geldi galiba :))) ama yarından itibaren yağmur geliyor.. şiiimdi spor haberleri dermişim :))))
şekerler yarın kızıma birşeyler alacaz vakit geçmiyo kafayı yiyecem:2:
şekerler yarın kızıma birşeyler alacaz vakit geçmiyo kafayı yiyecem:2:
kızlar bişi soracağım, 21. hafta gibi anne adaylarının göğüslerinden su gelebilir filan diye okumuştum..
benim göğüslerimden su hiç gelmediği gibi, ucları çok kuru gibi. çatlak çatlak & nemsiz..
hiç göğsünden sıvı gelen oldu mu aranızda?:97:
kızlar bişi soracağım, 21. hafta gibi anne adaylarının göğüslerinden su gelebilir filan diye okumuştum..
benim göğüslerimden su hiç gelmediği gibi, ucları çok kuru gibi. çatlak çatlak & nemsiz..
canim gecer insallah, az daha sabr, oooo alis verise bu kadar heyecanlanyorsaniz dogumu nasil beklersiniz[/QUO:1
DAHA ÇOK HEYECANLI
merhabaaa! nasilsiniz?
ben sik giremiyorum, o yuzden mesajlarin hepsini okuyamiyom,
besik, biberon vs alis verisleri yapanlara hayirli olsun,
ben daha baslamadim, kristmasdan dolayi alis versi merkezleri cok yogun, artik seneye yaparim :)
burda da x mas kutlayacaklar ama durum cok komik
her tarar suslediler, ama havalar burda sicak oldugundan dolayi hic, x mas andirmiyor bana
kızlar bişi soracağım, 21. Hafta gibi anne adaylarının göğüslerinden su gelebilir filan diye okumuştum..
Benim göğüslerimden su hiç gelmediği gibi, ucları çok kuru gibi. çatlak çatlak & nemsiz..
Hiç göğsünden sıvı gelen oldu mu aranızda?:97:
sağolun kızlar cevaplar için
Sadece bende mi yok diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?