2011 Nisan Anneleri

al benimkindende o kadar.ben dussem bebegime bisiy olsa haber verecek kimsede yok.evdeki telefonda bozuk.gecen tartistigimizda kirdi beyefendi.zaten kac hafadir konusmuyoruz.ayri yatiyorum ben.ama bunlarin tek sorumlusu esimin ailesi.bendede birikti tabi.kinlendim iyice.bogasim geliyo artik.ya beni dusunmuyosan bebegimizi dusun.birak bari dogum yaptiktan sonra uz beni.

kizlar bu arada ben 4444 duasini okumaya basliycam.yarin.en azindan bu sikintilarimdan biraz olsun kurtulmus olurum.bebegimin saglikli olmasi icin.siziz okudugunuz bi dua varmi.

kizlar bu arada ben 4444 duasini okumaya basliycam.yarin.en azindan bu sikintilarimdan biraz olsun kurtulmus olurum.bebegimin saglikli olmasi icin.siziz okudugunuz bi dua varmi.

valla bende aynısını düşündüm bugün ve ayrıca ben bunu bi kere daha okuycam kocamın kulağı benden başkasını duymasın gözü benden başkasını görmesin diye bence sende bide bunun için oku ben şimdi çıkıyorum zaten yatmadan önce biraz okurum inşallah

bu arada arkadaşlar 4444 duayı son ay paylaşalım birbirimizin doğumu için ortak okuyalım hergün biri için mesela ..paylaşırız dua sayısını okuruz .

ewt canim ben bunu daha once solemistim beraber okuyalim diye ama talep olmadi.isterseniz simdiden basliyalim.ne dersiniz.

Bende hala alttan destekli sütyenlerimi takıyorum...Göğüslerim biraz büyüdü ama yinede oluyorlar...Emzirme sütyenini nasıl kullanacağım artık bilmiyorum...Sinir oluyorum öyle bez olan sütyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…