- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.641
canım benim bebek arabasında var portbebe onu kullanacagım o yuzden almıcam
valla bu kocalar ve aileleri dert ya . benim kocamda böle attı beni beni eve yanlız başıma çekti izmire gitti iyimi . zaten benim kimsem yok buralarda babasının emrivakisi beni delirtti ya bişey olsa bana düşsem etsem sorumlusu kim olacak ya .ben kayınbabam kadar saçma bi erkek daha görmedim dünyadaki en gereksiz erkek rahat düşüncesiz.
anladım canım bende almıcaktımda işte annem bebek onda başını tutamaz diye o saplı cantalardan alalım dıyor.
anladım canım bende almıcaktımda işte annem bebek onda başını tutamaz diye o saplı cantalardan alalım dıyor.
bu cnm bnmkisiEki Görüntüle 118859
canim cok guzelmis .allah iyi gunlerde kullanamyi nasip etsin.
kizlar bu arada ben 4444 duasini okumaya basliycam.yarin.en azindan bu sikintilarimdan biraz olsun kurtulmus olurum.bebegimin saglikli olmasi icin.siziz okudugunuz bi dua varmi.
kizlar bu arada ben 4444 duasini okumaya basliycam.yarin.en azindan bu sikintilarimdan biraz olsun kurtulmus olurum.bebegimin saglikli olmasi icin.siziz okudugunuz bi dua varmi.
bende genelde onu okuyorum hatta son zamanlarda 3 kere 4444 okudum... yada 1000 tane ihlas cnm..
ewt canim ben bunu daha once solemistim beraber okuyalim diye ama talep olmadi.isterseniz simdiden basliyalim.ne dersiniz.valla bende aynısını düşündüm bugün ve ayrıca ben bunu bi kere daha okuycam kocamın kulağı benden başkasını duymasın gözü benden başkasını görmesin diye bence sende bide bunun için oku ben şimdi çıkıyorum zaten yatmadan önce biraz okurum inşallah
bu arada arkadaşlar 4444 duayı son ay paylaşalım birbirimizin doğumu için ortak okuyalım hergün biri için mesela ..paylaşırız dua sayısını okuruz .
ben hala slikonlu sutyen takyrm öburleriyle rahat edmyrm bi iki arkadş da emzrme sutyeni tak dedi ama hıh yok olmuyr sz kullanyr musunuz :26:
ay tatlım sorma bende çok skldmgene yemek yaptm kocişe bugun içim çok bunaldı neyse ki akşam sinemaya gtceeeeeeeeeeeeeeeez
ewt canim ben bunu daha once solemistim beraber okuyalim diye ama talep olmadi.isterseniz simdiden basliyalim.ne dersiniz.
başlayalım cnm... nasıl yapalım mesela ben 500 tane alimmi yoksa kalabalığız bölelimmi biraz...100 tane 100 tanemi alalım..
selam kızlar..
hayırdır ne okuyosunuz..
konu basligi ac canim sen.ben pek bilg.aram yok.kac kisi katilacaksa esit sekilde boleriz.okumaya baslariz.olmazmi.ama bugun haalletmeye calisalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?