- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.681
Kızlar ya bu arada ben acaip alerji gibi bişey oldum.Ellerimin halini bir görseniz.Zaten yüzük müzük takamıyorum,altın bile dokunuyor artık niyeyse.Parmaklarım kaşımaktan böyle kıpkırmızılar ve yırtılacak dereceye geldiler,baya bi tahriş oldu ellerim.Sanırım hamilelikle ilgili bi durum çünkü daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım.Sizde de var mı böyle durumlar ??(
iyiyiz bizde canım..kusura bakma şubat bebişlerinin odalarına dalmışım..
okadar güzeller ki..bende çok sabırsızlanıyorum..
ayy sizin bu günler filan hiç bitmiyor anaacım,benim öyle derdim yok Allahtan
bir günüm var zaten tatil ne yapacağımı şaşırıyorum..
Günaydın kızlar :92::92::92::92::92::92:
gunaydınnnnnnnnnnnnn bzde kahvaltyı yaptk tam dsarı çıkacagz gezmeye eşimi iş yernden aradlar :84: onu beklyrm evde nasılsınız bakayım şeker ler
amaaan bee bu iş de hiç bitmez,insanın tatilini bile yeer
iyiyiz çok şükür,bu sabaah oğluş öyle bir tekme attıki nerdeyse yataktan fırlayacaktım..
ama 1 kere oldu sonra ses çıkmadı,uyuyordu heral yavrum,sonra ben kalkınca biraz hareketlendi..
yada "annnee kalk artık karnımızı doyur dedii"
tatlım yaaaaaaaaaaaa senn her hafta sonu gunun mu var yorulmyr musun sen canım yavaş yavaş yap
günaydın kızlarrr
kontrolümüz var 12de kızımı görmeye gitcezgüzel haberlerle gelirizde moralimiz düzelir inşallah
bu arada kaynanalardan konuşulmuş.benim bu konuda sevdiğim bir özlü söz var : En iyi kaynana ölü kaynanadır !!!!!! :86: bende günden güne dahada gıcık oluyorum kendilerine.kayınpederde o da aynı ... benden uzak olsunlar başka istediğim yok
Kızlar ya bu arada ben acaip alerji gibi bişey oldum.Ellerimin halini bir görseniz.Zaten yüzük müzük takamıyorum,altın bile dokunuyor artık niyeyse.Parmaklarım kaşımaktan böyle kıpkırmızılar ve yırtılacak dereceye geldiler,baya bi tahriş oldu ellerim.Sanırım hamilelikle ilgili bi durum çünkü daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım.Sizde de var mı böyle durumlar ??(
landsarc tatlım arada toplanıp yemek falan yiyip muhabbet etmek gzuel oluyr valla..benmde hiç gunum yok 3 arkadaşım var 2 si hamilearada toplaşp kaynatyrz bizde
gunaydınnnnnnnnnnnnnn canım hoşgeldin ne var ne yok
Hoşbulduk tatlımYorgunuz taşınıyoruz. O yüzden giremiyorum bu aralar. Özledim sizi
valla meraklandık bizde seni göremeynce
kızlar sizce nilin yanına ne yakışır??
Nil ismini çok beğeniyorum ama çok kısa kalıyo sanki
zeynep nil düşünmüştüm ama zeynepler çok çile çekiyo dediler yaa:44:
kızlar sizce nilin yanına ne yakışır??
nil ismini çok beğeniyorum ama çok kısa kalıyo sanki
zeynep nil düşünmüştüm ama zeynepler çok çile çekiyo dediler yaa:44:
Canım 2-3 gün önce girip yazmıştım. Bu aralar çok yoğunum diye ama arada kaynamış sanırım. Ne var ne yok?
hadi isim kavgası edin
ben kızıma koycam zeynep nil i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?