2011 Nisan Anneleri

günaydın canım...
kızlaar akşamdan ve geceden kaynatmışlar ee birde haftasonu olunca kimse yok şimdi..
sen nasılsın cnm,bebiş nasıl?

günaydın canım...
kızlaar akşamdan ve geceden kaynatmışlar ee birde haftasonu olunca kimse yok şimdi..

Evet maşallah kızlara, yetişemiyorum artık.

İyiyim ben de canım,bebiş de maşallah kıpır kıpır ettikçe daha bir iyi oluyoruz.Yarına günüm var,bugün hazırlık yapıcam artık. Sen nasılsın,ne var ne yok ?

günaydın canım...
gunaydınnnnnnnnnnnnn bzde kahvaltyı yaptk tam dsarı çıkacagz gezmeye eşimi iş yernden aradlar :84: onu beklyrm evde nasılsınız bakayım şeker ler

tatlım yaaaaaaaaaaaa senn her hafta sonu gunun mu var yorulmyr musun sen canım yavaş yavaş yap

Kızlar bi bismillah diyin valla topiği bi açtım okudukça afakanlar bastı.Çok üzüldüm kızlar Allah yardımcınız olsun,sizde bi kendinize gelin,çocuk büyütüyorsunuz siz,etrafı bu kadar takmayın.Her türlü derdinizi dinleriz paylaşırız ama yeterki bebişlerinize zarar gelmesin.

Günaydın tatlişkolar...................

Günaydın şekerim.

bu arada istanbul MEDİPOL hastanesine giden var mı aranızda?

normal doğum yanlısı bir doktor önerisi rica edicektim sizden[/B]:26:[/QUOTE]

cnm medipolde betül yorgunlar var arkadaşımın kardeşi,bana uzak olduğu için ben gidemiyorum ama özelden yazarsan ismimi vereyim ilgilenir kendisi iyi bi bayandır ve normal doğum yanlısıdır.

günaydın kızlarrr
kontrolümüz var 12de kızımı görmeye gitcez güzel haberlerle gelirizde moralimiz düzelir inşallah

bu arada kaynanalardan konuşulmuş.benim bu konuda sevdiğim bir özlü söz var : En iyi kaynana ölü kaynanadır !!!!!! :86: bende günden güne dahada gıcık oluyorum kendilerine.kayınpederde o da aynı ... benden uzak olsunlar başka istediğim yok

günaydın kızlar yaa aranızda hospitalium çamlıca hastanesine giden yada orada iyi bir doktor tavsiye edicek olan varmı ben doğumumu orda düşünüyorum bana bahar isimli bir doktoru tavsiye ettiler sizlerinde bilgileri varsa paylaşırmısınız.

ay eveet bu söz guzelmiş benmde kayınpederle başım dertte biraz düşünceszdr de kendleri ne düşünrse söler..aman neyse moral bozmaya degmez...kuzucum inş ii haberlerle gelrsn hadi bakalım
# dreamer35
# ysmnakikol
# cimcimenaz+
# Zeze80
# esteem
GÜNAYDIN HANIMLARRRRRRRRRRRRRR

gunaydın şekerim sen haftasonu da mı çalşyrsn

günaydın canım hadi hayırlı haberlerle dönersin sözün içinde katııyorum ama bi erkek annesi adayı olarak şimdiden sonumu kara kara düşünüyorum

ay evet şekerim sorma haftasonuda çalışan kafiledenim ben

Kızlar ya bu arada ben acaip alerji gibi bişey oldum.Ellerimin halini bir görseniz.Zaten yüzük müzük takamıyorum,altın bile dokunuyor artık niyeyse.Parmaklarım kaşımaktan böyle kıpkırmızılar ve yırtılacak dereceye geldiler,baya bi tahriş oldu ellerim.Sanırım hamilelikle ilgili bi durum çünkü daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım.Sizde de var mı böyle durumlar ?? (

canım doktoruna sor dedim çok şükür bende böyle bir durum yok:18:

Heheh yok canım ya o gün bu gün işte :) Ben 10 gün önceden menümü düşünmeye başlamıştım o yüzden :) Yoksa nerdeee her haftasonu gün :)

ii tamam o zman tatlımm..ay kızlar bugun dger topikleri okurken ne farkettim..inş hepmzn bebekleri tam zamnı gelnce doğar da 32 haftayken falan erken doğan bebekler var yaaa o yuzden hepmz beslenmeemze dkkat edelim bebişler için ii yiyelim ne olur ne olmaz

iyiyiz bizde canım..kusura bakma şubat bebişlerinin odalarına dalmışım..
okadar güzeller ki..bende çok sabırsızlanıyorum..
ayy sizin bu günler filan hiç bitmiyor anaacım,benim öyle derdim yok Allahtan
bir günüm var zaten tatil ne yapacağımı şaşırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…