- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.641
canım bazılarının dr.ları izin vermiş bazılarının dr.u vermemiş 2saat de bir molayla gidebilirsin diyen olmuş uçağa izin verenler olmuş ama benim şahsi görüşüm hiç bişey bebeğimden önemli değil bu bayram gitmeiver bence riske girmeye değmez bence yinede sen bilirsin tabii saygısızlık etmek istemem
iyi tatlım ya öğrenmem iyi oldu evhan gördü keseyide istememiş dr daha bişey o yüzden merak ettim
Selam kızlar,sabah yolculukla ilgili soru sormuştum sayfalar çok hızlı ilerlemiş,yolculuğu nettede çok araştırdım ilk 3 ay değil ikinci 3 ay yolculuk için daha riskliymiş.
Kabızlık sorunu yaşayan var mı elma,karpuz yiyorum,su içiyorum ama düzelmiyor bende zaten vardı,kabızlık yaptığı için süt içemiyordum şimdi mecbur içiyorum ama kabızım
Kabızlık bendede var canım, ben hergün 3-4 adet kuru kayısı yiyip üzerine bol su içiyorum
böylece rahat çıkıyorum, ama unuttummu vay halime çok zor gerçekten.
Ikınmakta çok tehlikeli ilk aylar o yüzden çok korkuyorum.
Sende kuru kayısı deneyebilirsin benim en büyük ilacım.
benimde doktorum hiç bir tahlil istemedi, bence çok gerekte yok.
Sonraki zamanlarda zaten yapılması gerekenleri ister.
gerçi ben daha önce bi çok hormon testimi yaptırmıştım
beta hcg yaptırdığımda kan sayımıda yaptırdım normal çıktı
ama doktor istememişti. Sende istersen kendin yaptırabilirsin
Tıpmerkezleri yapıyo istediklerini, hemde ücretsiz.
bi ara bende gidip idrar tahlili yaptırcam arada bi ağrım oluyo
benim zaten problemlidir.
Negüzel bol su içiyordum hergün
bugün sudan midem bulandı içemedimm :1no2:
canım neden saygısızlık olsun ama ben bu sefer pimpirikli olmayacağım olacağı varsa evde akşama kadar yattığım içinde olur normalde ben çok paniğimdir ama hamileliğimi kendime zehir etmek istemiyorum bebeğim için daha rahat daha sakin olmam lazım onun içinde sürekli ya bişey olursa düşüncesiyle yaşayamam,annemi düşünüyorum 6 kardeşiz hamileyken elinde çamaşır yıkarmış kucağında çocuk taşırmış,haftaya kontrolümde yine sorucam tabi ki riskli bir durum varsa doktor izin vermez zaten,umarm herşey yolundadır hamdolsun bir sıkıntım yok zaten.
canım neden saygısızlık olsun ama ben bu sefer pimpirikli olmayacağım olacağı varsa evde akşama kadar yattığım içinde olur normalde ben çok paniğimdir ama hamileliğimi kendime zehir etmek istemiyorum bebeğim için daha rahat daha sakin olmam lazım onun içinde sürekli ya bişey olursa düşüncesiyle yaşayamam,annemi düşünüyorum 6 kardeşiz hamileyken elinde çamaşır yıkarmış kucağında çocuk taşırmış,haftaya kontrolümde yine sorucam tabi ki riskli bir durum varsa doktor izin vermez zaten,umarm herşey yolundadır hamdolsun bir sıkıntım yok zaten.
slm kızlar bende bugün ilk defa gittiğim doktor kontrolumden döndüm. bebişim 9 haftalık yani haftasında görünüyor doktor kalp atışını gösterdi. çok heyecenlıydım .allaha şükür bir sorun yok .benden birsürü testler istedi yarın devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.. birde normalde hep düşük olan tansiyonum 15e çıkmış doktor bu yüzden dahiliye doktoruna görünmemei istedi ondanda testler istedi.ailede kalıtsal hastalığı olanları sordu bende babamda şeker olduğunu söyledim o da benden şeker yükleme testi istedi... ne biliyim ilk gebeliğimde hiç bu testleri yaptırmamıştım. tıpmı ilerledi nedir??
slm kızlar bende bugün ilk defa gittiğim doktor kontrolumden döndüm. bebişim 9 haftalık yani haftasında görünüyor doktor kalp atışını gösterdi. çok heyecenlıydım .allaha şükür bir sorun yok .benden birsürü testler istedi yarın devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.. birde normalde hep düşük olan tansiyonum 15e çıkmış doktor bu yüzden dahiliye doktoruna görünmemei istedi ondanda testler istedi.ailede kalıtsal hastalığı olanları sordu bende babamda şeker olduğunu söyledim o da benden şeker yükleme testi istedi... ne biliyim ilk gebeliğimde hiç bu testleri yaptırmamıştım. tıpmı ilerledi nedir??
amin inş doğum takip çizelgesine baktımda içinizde en kilolusu benmişim yarın kan testini yaptırıyım listeye ekleticem bende kendimi
amin inş doğum takip çizelgesine baktımda içinizde en kilolusu benmişim yarın kan testini yaptırıyım listeye ekleticem bende kendimi
teşekkür ederim canlarım heyecenım çok fazlaydı bende yüksekliği ona bağlıyorum eve geldiğimden beri ölçüyorum 12-8 12-7 o aralarda oluyor.yineden doktor önelem almak açısından göndermiş olabilir. artık hayırlısı. bebişim kol ve ayak çıkıntıları belli olmuştu zıplıyor gibiyi çok hareketliydi.:))
esracım merak etme ben senden kiloluyum ben listeye yazamadım bile:))laelaelaelaelae
bişey olmaz esracım inş kesin hamilesindir de doğum yapınca hepsini bi çıkarırsın aradanzemuszemus
inş dediğin gibi hepsini bir atarın kilonun bebiş bende istiyorum ama eşim daha çok istiyo korunuyoduk ama çokta güvenli deildi kazara olan bişey burda yazılanları okuyunca daha bi heves geldi içime ben şuan çalışmıyorum ramazandan sonra olsun istiyodum işe girmeme engel olur diye hayırlısı böyleymiş bende kilomu yazamıcam galiba allahtan orantılı çok kötü durmuyo biraazda boydan kurtarıyorumesracım merak etme ben senden kiloluyum ben listeye yazamadım bile:))laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?