- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.661
anlaşıldı yavaş yavaş herkes ben senden daha kiloluyum die çıkacak bir bir nasıl olsa hamilelikte hepimiz şişecez ben zayıfım ama en çok zayıflar kilo alırmış siz azcık alırmışsınız güzel olur heee:sm_cool:
kıslar konuda kimlerin olduğu gözükmüyo farkettinizmi?
evet bende farkettim sitede bi problem var sanırım.[/QUOTE
altta isimleri görmeyince konuda tek başınaymışım gibi hissediyorum :)))))
arkqadaşım bende geçen pazartesi gitmiştim doktora benim 6 haftalık oldu bayramda yola gidecem dedim otobüsle gidecektim 10 saat diye göndermedi.benim annanem gelmişti almanyadan dünya gözüyle bir göreyim demiştim nasip değilmişSelam kızlar,sabah yolculukla ilgili soru sormuştum sayfalar çok hızlı ilerlemiş,yolculuğu nettede çok araştırdım ilk 3 ay değil ikinci 3 ay yolculuk için daha riskliymiş.
Kabızlık sorunu yaşayan var mı elma,karpuz yiyorum,su içiyorum ama düzelmiyor bende zaten vardı,kabızlık yaptığı için süt içemiyordum şimdi mecbur içiyorum ama kabızım
normalde kabızlı değilde bağırsak tembelliği vardı bende bide hemoroid ameliyatı olmuştum mart ayında.hamile kaldığıdan beri bağırsaklarım mükemmel çalışıyor.her akşam 1 şeftali,1 armut ,1muz yiyorum sabah gözümü tuvalette açıyorum.bir gün yemedim ertesi sabah tuvalete gitmedim.inşalalh böyle deavm eder hemoroid gebelikte tekrarlama riski var çünküSelam kızlar,sabah yolculukla ilgili soru sormuştum sayfalar çok hızlı ilerlemiş,yolculuğu nettede çok araştırdım ilk 3 ay değil ikinci 3 ay yolculuk için daha riskliymiş.
Kabızlık sorunu yaşayan var mı elma,karpuz yiyorum,su içiyorum ama düzelmiyor bende zaten vardı,kabızlık yaptığı için süt içemiyordum şimdi mecbur içiyorum ama kabızım
slm kızlar bende bugün ilk defa gittiğim doktor kontrolumden döndüm. bebişim 9 haftalık yani haftasında görünüyor doktor kalp atışını gösterdi. çok heyecenlıydım .allaha şükür bir sorun yok .benden birsürü testler istedi yarın devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.. birde normalde hep düşük olan tansiyonum 15e çıkmış doktor bu yüzden dahiliye doktoruna görünmemei istedi ondanda testler istedi.ailede kalıtsal hastalığı olanları sordu bende babamda şeker olduğunu söyledim o da benden şeker yükleme testi istedi... ne biliyim ilk gebeliğimde hiç bu testleri yaptırmamıştım. tıpmı ilerledi nedir??
Kabızlık bendede var canım, ben hergün 3-4 adet kuru kayısı yiyip üzerine bol su içiyorum
böylece rahat çıkıyorum, ama unuttummu vay halime çok zor gerçekten.
Ikınmakta çok tehlikeli ilk aylar o yüzden çok korkuyorum.
Sende kuru kayısı deneyebilirsin benim en büyük ilacım.
canım gözün aydın...darısı duymayanların başınaa inş.
kontrol iyidir merak etmee..
dr. iyi birine benziyor herkese nasip olmaz böyle dr.lar..
tatlişoğlum gözün aydın bitanem Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?