2011 Nisan Anneleri

anlaşıldı yavaş yavaş herkes ben senden daha kiloluyum die çıkacak bir bir nasıl olsa hamilelikte hepimiz şişecez ben zayıfım ama en çok zayıflar kilo alırmış siz azcık alırmışsınız güzel olur heee:sm_cool:

güzel olur orantılamış oluruz ben abur cubura düşkünüm biraz zor bi ihtimal gibi gözüküyo ama evde olursam acayip şişerim

kızlar ben çıkıyorum acayip midem bulanıyo.biraz uzanıyım uyursam geçer belki.
kendinize ve meleklerinize çok ii bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arkqadaşım bende geçen pazartesi gitmiştim doktora benim 6 haftalık oldu bayramda yola gidecem dedim otobüsle gidecektim 10 saat diye göndermedi.benim annanem gelmişti almanyadan dünya gözüyle bir göreyim demiştim nasip değilmiş

normalde kabızlı değilde bağırsak tembelliği vardı bende bide hemoroid ameliyatı olmuştum mart ayında.hamile kaldığıdan beri bağırsaklarım mükemmel çalışıyor.her akşam 1 şeftali,1 armut ,1muz yiyorum sabah gözümü tuvalette açıyorum.bir gün yemedim ertesi sabah tuvalete gitmedim.inşalalh böyle deavm eder hemoroid gebelikte tekrarlama riski var çünkü

Aynen benimde hiç bulantım olmadı, bi traftanda seviniyorum. Çünkü bulantısı olanlar bişey yiyemiyor. ben çalışıyorum, çok zor olur. Burda lavaboya falan koşturmam sıkıntılı olabilir. Biraz uzakta, hatta çekmeceme poşet hazırladım. ama allaha şükür şimdiye kadar iyi gittik, sadece aşırı derecede acıkıyorum.
Annelerimiz eskiden saçı olan çocuk bulantı yapar derdi, bizim uşağın saçı yokmu acaba:roflol:[/QUOTE

:roflol: :roflol: vallaa olabilir zira bizim babamızın pek saçı yok..
sen yine hazırlıklısın,benim poştim bile yok...
okadar rahatım yani :CüvCüv:

canım gözün aydın...darısı duymayanların başınaa inş.
kontrol iyidir merak etmee..
dr. iyi birine benziyor herkese nasip olmaz böyle dr.lar..

aynen bende öyleyim...
sabah gözümü 2 ad.kuru kayısıyla açıyorum resmen..
yoksa bana zulüm..unuttuğum zamanlarda acısını çekiyorum..
bana başka bişey yaramadı...
birde elma,aralarda elma yemeyi sıklaştırdım..o da işe yarıyor...

selam kızlar bende 1 ay sonra ilk kez bugun işyerime gittim çok eğlenceliydi ama dr um istirahat dediği için eşiminde işleri oldugu içşin rapor vs uğraşamayacaktı 3 gun izin aldım progestanı odamda yaptım vajinal ay çok komikti kapımı kitledim oh uzandım koltuga ayalarımıda sehpaya uzattım bebişimde gezdi bugün teyzeleri haftayada pazartesi salı yarım gun gidip raporumu bayramdan sonra alacağım inşallah artık gerek kalmaz ve biz normal işimize döneriz eylül sonu 12. haftamız dolacak allahın izniyle
bende de bulantı çok soguk su içiyorum cok iyi geliyor
su an 8. haftadayız 7. haftada gittik dr a daha şekillenmemişti kol ve ayak çıkıntıları belli belirsiz belliydi 16 eylülde yani 10. haftada gitmiş olacağız dr. umuza
seyahat bana daha 4. haftadan itibaren yasaktı bişiyorsunuz kanamalı bölge vardı rahimde progestan kullandım bol bol yattım şükür geçti
allahım cümlemize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
bende dikkat etmerz meyve yemezsem kabızlık oluyor her gün sebze mutlaka yiyorum

Son düzenleme:
canım gözün aydın...darısı duymayanların başınaa inş.
kontrol iyidir merak etmee..
dr. iyi birine benziyor herkese nasip olmaz böyle dr.lar..

teşekkür ederim canım evet inş duymayanlarda bir an evvel duyarlar ...
doktorumu bende sevdim.sıcak ve samimi konuştu bu insanı rahatlatıyor..her şeyi ince detayına kadar sordu kaydetti.bizde birde kan uyuşmazlığı var onuda sordu.biliyosunuz ilk operasyonda iğne yapılması lazım bende yaptırmıştım.yarında kan ve idrar tetkiklerim yapılacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…