- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.601
nisacım cnm çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer.
bol bol dinlen cnm.
sağol btanem evde yatıyorum sürekli ama bitti gibi gelmiyor çok şükür geceden bu yana:Saruboceq: bidaha gelmez inş.
Herkese merhaba
Ben aslında biir süresir mart annelerindeyim çünkü son adetime göre doğum 30 mart gözüküyordu
Fakat 23.08 de doktora gittiğimde bebişim 7+0 çıktı doğum tarihide 11 Nisan göründü ve maalesefe henüz kalp atışlarını duyurmadı bize
28 inde gel tekrar dedi doktor , gittik kese büyümüş, bebiş büyümüş ama kalp atışını yine göremedik vajinal bakmasına rağmen ama doktor muhtemelen geç döllenme olmuş dedi.
Vajinal ultrasonla bakarken bana dediki kesenin çevresi çok düzgün, bebeğe ait hücreler çok sağlıklı gelişme var dedi, 7+5 olmuş dedi, haftaya cumartesi gel büyük ihtimalle görücez kalp atışlarını dedi
4 gün var doktora gitmem, inşallah görürüz artık kalp atışlarını
Cumartesi doktora gidip geleyim o zaman istiycem beni listeye eklemenizi
Herkese merhaba
Ben aslında biir süresir mart annelerindeyim çünkü son adetime göre doğum 30 mart gözüküyordu
Fakat 23.08 de doktora gittiğimde bebişim 7+0 çıktı doğum tarihide 11 Nisan göründü ve maalesefe henüz kalp atışlarını duyurmadı bize
28 inde gel tekrar dedi doktor , gittik kese büyümüş, bebiş büyümüş ama kalp atışını yine göremedik vajinal bakmasına rağmen ama doktor muhtemelen geç döllenme olmuş dedi.
Vajinal ultrasonla bakarken bana dediki kesenin çevresi çok düzgün, bebeğe ait hücreler çok sağlıklı gelişme var dedi, 7+5 olmuş dedi, haftaya cumartesi gel büyük ihtimalle görücez kalp atışlarını dedi
slm güzel anneler nasılsınız geçmişi okumadan geldim bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan tahlili yapıyolarmı diye yarında kan tahlili yaptırıcam onda nasıl çıkıcak bakalım
canını sıkma mor 80 herşey düzgün demiş doktor zaten...geç döllenmede aynen herşey dediğin gibi oluyor arkadaşım bunları yaşadı ve şimdi sağlıklı bir kızı var..hatta bende geç döllenmeden dolayı bebişimin kalp atışını duyamadım ve perşembeyi bekliyorum ........ burdaki annelerimizin listesini devam ettiren arkadaş yok mu bende tarihlerimi vermek istiyorum.......
son sat:9 temmuz beklenen doğum :15 nisan kilo:66 yaş:29
listeyle uğraşan arkadaşların şimdiden emeğine sağlık...
Herkese merhaba
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisangel74 canım selamlar; bebeğinin birtanesinde sorun yaşıyormuşsun canım çok üzüldüm.inşallah düzelir ve dediğin gibi diğerine de zarar vermez canım merak etme sakın eğer bebeklerimizin yiyecek ekmeği içecek suyu varsa Rabbim onları korur merak etme canım.
angel74 canım selamlar; bebeğinin birtanesinde sorun yaşıyormuşsun canım çok üzüldüm.inşallah düzelir ve dediğin gibi diğerine de zarar vermez canım merak etme sakın eğer bebeklerimizin yiyecek ekmeği içecek suyu varsa Rabbim onları korur merak etme canım.
Duaları okuyan herkesin ağzıla kalbine sağlık.
Benim de dünden beri mide bulantım azaldı gibi. Huzursuz oldum. Aksi bişey mi var diye kuruntu yapıyorum. Cumartesi günü kontrolüm var. O zamana kadar başka bir dr'a da gitmek istemiyorum. İnşallah sadece kuruntu yapıyorumdur.
selam kızlar ben geldim; doktorumuz izne yarılınca biz de biraz uzattık tatili gitmişken.yarın işbaşı yapıyormuş doktorum.o yüzden bebeğimizin kalp atışını duyamadık henüz.bu cumartesi gidicez eşimle birlikte kısmetse. ama korkuyorum kızlar; çok halsizim aşırı derecede.bi de geçen gün ayağımla eşya kutusunu ittim eğilmeyeyim diye acayip sancım oldu sonra azaldı ama ara ara bir gün sürdü.şuan yok ama çok korktum inşallah bişey olmamıştır.hayırlısıyla bi cumartesi gelse de kalbini duyabilsem meleğimin.
bu arada yarın ben de işbaşı yapıyorum; bu halsizlikle ne yapıcam bilmem.siz de var mı bu haller???
işteyken nete giremiyorum pek akşamları girmeye çalışırım...
hepinize sevgiler :))))
Herkese merhaba
slm güzel anneler nasılsınız geçmişi okumadan geldim bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan tahlili yapıyolarmı diye yarında kan tahlili yaptırıcam onda nasıl çıkıcak bakalım
canını sıkma mor 80 herşey düzgün demiş doktor zaten...geç döllenmede aynen herşey dediğin gibi oluyor arkadaşım bunları yaşadı ve şimdi sağlıklı bir kızı var..hatta bende geç döllenmeden dolayı bebişimin kalp atışını duyamadım ve perşembeyi bekliyorum ........ burdaki annelerimizin listesini devam ettiren arkadaş yok mu bende tarihlerimi vermek istiyorum.......
son sat:9 temmuz beklenen doğum :15 nisan kilo:66 yaş:29
listeyle uğraşan arkadaşların şimdiden emeğine sağlık...
mrb kızlar ben yarın doktora gidicem kokulara karşı bir tiksinti varki anlatamam, midemde çok bulanmaya başladı tam rahat geçiyor derken,
herşey kokuyor elimde kolonya ve limonla dolaşıyorum çabuk atlatırım inşallah bu dönemi benim zaten herşeyim abartı olur. oğluma hamileykende serumlarla durmuş sürekli kusmuştum sizin de midenizi kaldırdım kusura bakmayın arkadaşlar...
sağlıklı günler...
hayırlısıyla inşalah bi sıkıntın olmaz canım. hepimizin bebekleri allaha emanet. Doktor kontrollerini ihmal etme canım.meraba canımm.... hoşgeldin bu aradaa... özlettin valla kendini :)))) evet bir tanesinde sorun yaşıyoruz ama çok kafama takmamaya çalışıyorum.. sonuçta diğerinde sorun yok görünüyor.. ama insan arada yinede korkulara kapılmıyor değil.. mide bulantılarım varda diyorum ki kendi kendime evet gebeliğim sorunsuz devam ediyor :))))) dediğin gibi dünyada nafakaları varsa gelicekler... biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.. gerisi Allaha emanet... sen nasılsın... tatil nasıl geçti... gebelik nasıl geçiyor???
amaan canım hiç kuruntu filan yapma,
benim hiç bulantım olmadı ben naapim..
ama bunu düşünüp kendime evham yapmadım,bulantısız geçen günleri kar biliyorumaklinialirimsmile
sakın aklına kötü şeyler sokma,izin verme canım
slm kızlar bişey sorucam yarın doktora gidicem 5+3 oluyorum bebeği görünce tahlil istemesi lazım değilmi tam kan sayımı filan siz yaptırdınızmı? bi arkadaşım gitti bugün dr 5+5 oda keseyi görmüşler ama dr hiç bi tahlil istememiş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?