2011 Nisan Anneleri

canını sıkma mor 80 herşey düzgün demiş doktor zaten...geç döllenmede aynen herşey dediğin gibi oluyor arkadaşım bunları yaşadı ve şimdi sağlıklı bir kızı var..hatta bende geç döllenmeden dolayı bebişimin kalp atışını duyamadım ve perşembeyi bekliyorum ........ burdaki annelerimizin listesini devam ettiren arkadaş yok mu bende tarihlerimi vermek istiyorum.......

son sat:9 temmuz beklenen doğum :15 nisan kilo:66 yaş:29

listeyle uğraşan arkadaşların şimdiden emeğine sağlık...

Canım inş. duyarsın miniğinin kalp atışlarını moralini yüksek tut:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza
inşallah cumartesi duyarsın kalp atışlarını miniğinin ve sağlıkla kucağına almayı nasib ederr rabbim.

hoşgeldin cnm inşallah yarın kan testindede pozitifi görürsn ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

cnm tatlişoğlum adlı arkadaşa mesajgönder cnm takip edemeyeniliyor kalabalıklaştıkboshayallersmile

hoşgeldin cnm inşallah yarın kan testindede pozitifi görürsn ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.[/QUOTE]

hb cnm inş rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

muhtemelen geç döllenmedir canım. Ama listeye ekleyebilirsin canım. Bizde kalp atışalrını duymadan kendimizi listeye ekledik. Allahın izinyle bişey olmaz inşllah duyarsın kalp atışlarını.

angel74 canım selamlar; bebeğinin birtanesinde sorun yaşıyormuşsun canım çok üzüldüm.inşallah düzelir ve dediğin gibi diğerine de zarar vermez canım merak etme sakın eğer bebeklerimizin yiyecek ekmeği içecek suyu varsa Rabbim onları korur merak etme canım.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

meraba canımm.... hoşgeldin bu aradaa... özlettin valla kendini :)))) evet bir tanesinde sorun yaşıyoruz ama çok kafama takmamaya çalışıyorum.. sonuçta diğerinde sorun yok görünüyor.. ama insan arada yinede korkulara kapılmıyor değil.. mide bulantılarım varda diyorum ki kendi kendime evet gebeliğim sorunsuz devam ediyor :))))) dediğin gibi dünyada nafakaları varsa gelicekler... biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.. gerisi Allaha emanet... sen nasılsın... tatil nasıl geçti... gebelik nasıl geçiyor???

amaan canım hiç kuruntu filan yapma,
benim hiç bulantım olmadı ben naapim..
ama bunu düşünüp kendime evham yapmadım,bulantısız geçen günleri kar biliyorumaklinialirimsmile
sakın aklına kötü şeyler sokma,izin verme canım

hoşgeldin catdog yeniden...
inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın cmt günü..
halsizlik bendede 1-1,5 aydır var..yani başından beri..
hep uyumak yatmak istiyorum,hiç işte gözüm yok..
her sabah işe zor geliyorum,uyanmak çok zor oluyor,
nasıl devem edecek bu haller bakalım?

mrb kızlar ben yarın doktora gidicem kokulara karşı bir tiksinti varki anlatamam, midemde çok bulanmaya başladı tam rahat geçiyor derken,
herşey kokuyor elimde kolonya ve limonla dolaşıyorum çabuk atlatırım inşallah bu dönemi benim zaten herşeyim abartı olur. oğluma hamileykende serumlarla durmuş sürekli kusmuştum sizin de midenizi kaldırdım kusura bakmayın arkadaşlar...
sağlıklı günler...

bir transfer daha yaptık..hadi bakalım nisan bereketine geeel kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım,Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
seninle de günlerimiz çok yakın görünüyor...
inş.bebeğinin kalp atışlarını duyarsın..

gözün aydın esraa,hayırlı uğurlu olsun bakalım..
ama bu durumda sen hangi ayın annesisin?
inş.kan değerinde güzel çıkar,müjdeni doğrular canım..

hoşgeldin tulu,Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
tatliişoğlum adlı arkadaşımız listeyi düzenliyor,ama burdan takip etmesi zor..
ona özelden msj atarsan daha hızlı olur..

ayy canım geçmiş olsun biran evvel...
bak şimdi beni de korkuttun,bende çok iyi geçiriyorum diye geziniyorum ortalıklarda
amaan,varsın olsun,yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun..:Saruboceq:
onlardan gelen herşeye razıyız,
demekki erkek bebek rahat hamilelik tezi çürüyor gitgidee...

hayırlısıyla inşalah bi sıkıntın olmaz canım. hepimizin bebekleri allaha emanet. Doktor kontrollerini ihmal etme canım.

Aynen benimde hiç bulantım olmadı, bi traftanda seviniyorum. Çünkü bulantısı olanlar bişey yiyemiyor. ben çalışıyorum, çok zor olur. Burda lavaboya falan koşturmam sıkıntılı olabilir. Biraz uzakta, hatta çekmeceme poşet hazırladım. ama allaha şükür şimdiye kadar iyi gittik, sadece aşırı derecede acıkıyorum.
Annelerimiz eskiden saçı olan çocuk bulantı yapar derdi, bizim uşağın saçı yokmu acaba:roflol:

Mrb kızlar...Bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.Üstten duyulmadı ödüm koptu,alttan baktı duyduk pırr pır pırrr :) Sat a göre 6+5 ama ultrasonda 6+2 görünüyor.Hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.Bir dahaki randevumuz 2 hafta sonra.Zor geçecek

slm kızlar bişey sorucam yarın doktora gidicem 5+3 oluyorum bebeği görünce tahlil istemesi lazım değilmi tam kan sayımı filan siz yaptırdınızmı? bi arkadaşım gitti bugün dr 5+5 oda keseyi görmüşler ama dr hiç bi tahlil istememiş anlamadım

Canım ben tahlillerimi daha bugün verdim,belki bir sonraki randevuda isteyebilir.Sen olmazsa yine de bir sorarsın doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…