- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.621
Canım ben tahlillerimi daha bugün verdim,belki bir sonraki randevuda isteyebilir.Sen olmazsa yine de bir sorarsın doktora.
o zaman kalp atışlarını duyunca istiyorlar ayyy yarın görücez inşallah bizde çok heyecanlıyım
Gerçekten çok heyecanlı birşey,bugün kalbim yerinden çıkacaktı sanki.Ve bu nasıl bir histir ki ona birşey olacak diye insanın ödü kopuyor.Sen keseni ilk kez mi göreceksin?
evet ilk kez görücem ay sabah olurmu ki
Olur olur ama zor olurSen yine iyi sabretmişsin ben 4+4 de görmüştüm keseyi.Hele şimdi sana o ultrason resmini verecek ya akşama kadar bakar durursun artık :))) Yarın haberlerini bekliyoruz canım
Mrb kızlar...Bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.Üstten duyulmadı ödüm koptu,alttan baktı duyduk pırr pır pırrr :) Sat a göre 6+5 ama ultrasonda 6+2 görünüyor.Hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.Bir dahaki randevumuz 2 hafta sonra.Zor geçecek
slm kızlar bişey sorucam yarın doktora gidicem 5+3 oluyorum bebeği görünce tahlil istemesi lazım değilmi tam kan sayımı filan siz yaptırdınızmı? bi arkadaşım gitti bugün dr 5+5 oda keseyi görmüşler ama dr hiç bi tahlil istememiş anlamadım
hayırlı olsun cnm.inşallah sağlıkla kucağınada alırsın.
müthiş bi duygu ya o pıt pıtlarr.
ben en son gittiğimde bebeğimin kolları bacakları belli oluyodu ve hareket bile ediyodu.o kadar garipki bi dahaki kontrolü iple çekiyorum.
cnm bazen kalp atışlarında istiyolar testleri.
benim keseyi görünce istemişti.tahlil sonuçlarını götürdüğümdede kalp atışlarını dinletmişti.
mrb kızlar henüz çok erken biliyorum ama kilo almamış olmama rağmen karnım bi biçimlendi yuvarlandı sanki sizde de var mı yada ben mi öyle görmek istiyorum?CADIARZU
cnm ben normaldede göbekli biriyim.bende hiç kilo almadım henüz ama karnım özellikle akşamları acayip büyüyo ve yusyuvarlak oluyo.sanırım gaz oluyo.bide kabızlığım var zaten benim.bununda etkisi olduğunu düşünüyorum.
mrb kızlar henüz çok erken biliyorum ama kilo almamış olmama rağmen karnım bi biçimlendi yuvarlandı sanki sizde de var mı yada ben mi öyle görmek istiyorum?CADIARZU
Selam kızlar,sabah yolculukla ilgili soru sormuştum sayfalar çok hızlı ilerlemiş,yolculuğu nettede çok araştırdım ilk 3 ay değil ikinci 3 ay yolculuk için daha riskliymiş.
Kabızlık sorunu yaşayan var mı elma,karpuz yiyorum,su içiyorum ama düzelmiyor bende zaten vardı,kabızlık yaptığı için süt içemiyordum şimdi mecbur içiyorum ama kabızım
Selam kızlar,sabah yolculukla ilgili soru sormuştum sayfalar çok hızlı ilerlemiş,yolculuğu nettede çok araştırdım ilk 3 ay değil ikinci 3 ay yolculuk için daha riskliymiş.
Kabızlık sorunu yaşayan var mı elma,karpuz yiyorum,su içiyorum ama düzelmiyor bende zaten vardı,kabızlık yaptığı için süt içemiyordum şimdi mecbur içiyorum ama kabızım
Dscopur canım benim kese göründüğünde tahlil istemedi kalp atışını görünce istiyorla bende haftaya pazartesi gidicem geçen hafta keseyi görünce iki hafta sonra gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?