2011 Nisan Anneleri

Olur olur ama zor olur Sen yine iyi sabretmişsin ben 4+4 de görmüştüm keseyi.Hele şimdi sana o ultrason resmini verecek ya akşama kadar bakar durursun artık :))) Yarın haberlerini bekliyoruz canım

4+1 de gittim ben göremedik dr ayın 1. de gel diyince kuzu kuzu bekledim haber veririm tabiki tatlım

hayırlı olsun cnm.inşallah sağlıkla kucağınada alırsın.
müthiş bi duygu ya o pıt pıtlarr.
ben en son gittiğimde bebeğimin kolları bacakları belli oluyodu ve hareket bile ediyodu.o kadar garipki bi dahaki kontrolü iple çekiyorum.

cnm bazen kalp atışlarında istiyolar testleri.
benim keseyi görünce istemişti.tahlil sonuçlarını götürdüğümdede kalp atışlarını dinletmişti.

mrb kızlar henüz çok erken biliyorum ama kilo almamış olmama rağmen karnım bi biçimlendi yuvarlandı sanki sizde de var mı yada ben mi öyle görmek istiyorum?CADIARZU

bakalım benden isteyecekmi çok saolun kızlar ya

mrb kızlar henüz çok erken biliyorum ama kilo almamış olmama rağmen karnım bi biçimlendi yuvarlandı sanki sizde de var mı yada ben mi öyle görmek istiyorum?CADIARZU

cnm ben normaldede göbekli biriyim.bende hiç kilo almadım henüz ama karnım özellikle akşamları acayip büyüyo ve yusyuvarlak oluyo.sanırım gaz oluyo.bide kabızlığım var zaten benim.bununda etkisi olduğunu düşünüyorum.

Selam kızlar,sabah yolculukla ilgili soru sormuştum sayfalar çok hızlı ilerlemiş,yolculuğu nettede çok araştırdım ilk 3 ay değil ikinci 3 ay yolculuk için daha riskliymiş.
Kabızlık sorunu yaşayan var mı elma,karpuz yiyorum,su içiyorum ama düzelmiyor bende zaten vardı,kabızlık yaptığı için süt içemiyordum şimdi mecbur içiyorum ama kabızım

Benimde göbeğim çok çıktı kiloda almadım ama çok şiş.

haklı olabilirsin benimde gaz problemim var ben zayıfım ama hafif de olsa bi göbeğim var o da şuan için gazdan

ama bebeğim büyüsün gaza falan yer kalmıycak tabiiisositososito

Dscopur canım benim kese göründüğünde tahlil istemedi kalp atışını görünce istiyorla bende haftaya pazartesi gidicem geçen hafta keseyi görünce iki hafta sonra gel dedi.

o şişkinlik ve karın büyümesi bendede var canım ve büyük olasılık diğer arkadaşlardada vardır. Yalancı bi şişlik o.
Çünkü şuan artmakta olan progestan hormonu o şekilde şişkinlik yapıyo.
sonra iniyo. daha baya bekliycez karnımızın çıkması için boshayallersmile

canım bazılarının dr.ları izin vermiş bazılarının dr.u vermemiş 2saat de bir molayla gidebilirsin diyen olmuş uçağa izin verenler olmuş ama benim şahsi görüşüm hiç bişey bebeğimden önemli değil bu bayram gitmeiver bence riske girmeye değmez bence yinede sen bilirsin tabii saygısızlık etmek istemem

Kabızlık bendede var canım, ben hergün 3-4 adet kuru kayısı yiyip üzerine bol su içiyorum
böylece rahat çıkıyorum, ama unuttummu vay halime çok zor gerçekten.
Ikınmakta çok tehlikeli ilk aylar o yüzden çok korkuyorum.
Sende kuru kayısı deneyebilirsin benim en büyük ilacım.

Kızlar bide ilk aylar gerinmek çok zararlıymış
bende sabah kalkınca mutlaka kedi gibi gerinir bundan çok zevk alırdım
ama şimdi bu zevkten mahrumum, yinede çok zorlamadan çaktırmadan geriniyorum.

Dscopur canım benim kese göründüğünde tahlil istemedi kalp atışını görünce istiyorla bende haftaya pazartesi gidicem geçen hafta keseyi görünce iki hafta sonra gel dedi.

iyi tatlım ya öğrenmem iyi oldu evhan gördü keseyide istememiş dr daha bişey o yüzden merak ettim

kabızlık problemi bende de var hele ki bi gün çıkmayım tuvalete vayy halime yaaa.

kayısıyı bende denesem aslında ama hiç de sevmem kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…