- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.681
Yaşadıklarının aynısını yaşıyorum..Her yer her şey kokuyor...Bende az kaldı biraz daha sabır diyorum canım...mrb kızlar ben yarın doktora gidicem kokulara karşı bir tiksinti varki anlatamam, midemde çok bulanmaya başladı tam rahat geçiyor derken,
herşey kokuyor elimde kolonya ve limonla dolaşıyorum çabuk atlatırım inşallah bu dönemi benim zaten herşeyim abartı olur. oğluma hamileykende serumlarla durmuş sürekli kusmuştum sizin de midenizi kaldırdım kusura bakmayın arkadaşlar...
sağlıklı günler...
Dua et böyle gitsin hamileliğin..İnsanın psikolojisi bozuluyor...Bir yandan çok mutlusun bebişin var diye, bir yandan da yaşadıkların insanı yoruyor...Bizde yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz...İnşallah güzel haberlerle gelirim...ya herkste kabızlık, bulantı vb oluor bende hiç bie şey yok benim bebiş te 7 haftalık ama hiç bir belirti yok aman inşallah olmaz ya kimi hamilelik kolay geçiyormuş ama ilerleyen zamanlarda da olabilme ihtimeli var mış hayırlısı artık bakalım
Dua et böyle gitsin hamileliğin..İnsanın psikolojisi bozuluyor...Bir yandan çok mutlusun bebişin var diye, bir yandan da yaşadıkların insanı yoruyor...Bizde yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz...İnşallah güzel haberlerle gelirim...
LİSTENİN SON HALİ
angel_eda...........................100 Okundu..Allah kabul etsin..
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
simten81 ............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
Fadik .................................200
hnk ...................................100 Okundu...Allah kabul etsin
bebeek ..............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
zektbom ............................200
landsarc .............................100 Okundu... Allah kabul etsin...
angel74 ...............................44 Okundu...Allah kabul etsin...
mormaske ..........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
WELCQME .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
KATARA_ANG ....................100 Okundu...Allah kabul etsin...
denizcim..............................400 Okundu...Allah kabul etsin...
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek01 ...........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
Nisa_86 ..............................400 Okundu.. Allah kabul etsin..
dscopur ..............................100 Okundu...Allah kabul etsin...
hanzaadem .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
mavi0..................................100 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek 01'in arkadaşı..........500 Okundu...Allah kabul etsin..
dreamer 35 ........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
esrayagmur......................... 50 Okundu...Allah kabul etsin..
esmakoker8585....................100 Okundu... Allah kabul etsin..
tuba335………………….....….100 Okundu...Allah kabul etsin...
+______________________________
4444
cnm bende büyük ihtimalle yolculuğa çıkıcam daha doktoruma sormadım ama netten okuduğuma göre 2 saatte bir mola verirlirse ve düşük tehliken yoksa bi problem olmaz diyolar.doktorunla tekrar konuş derim durumu anlat.kendi arabanızlamı gidiceksiniz?ben hamileliğimi öğrendikten sonra iki kere yola gittim ama uzun değildi çok.biri 2.5 saatlikti.diğeri ise cumartesi yola çıktık 2.5 saat pazar ordan bi yere gittik 1.5 saat geri döndük 1.5 saat bir kaç saat sonrada istanbula döndük 2.5 saat.rahatsızlık yaşamadım.ama o yolda bile durup yürüdüm.kan ayaklara indimi şişiyo.
cnm bende öncedende vardı kuru kayısı yerdim hep.hamileliğimdede ilk başlarda yiyodum ama bi kere kayısı ve üzerine içtiğim su yüzünden günlerce kustum.bi dahada yiyemedim.şuan activya yiyorum ama onunda etkisi gitti sanırım.
Kabızlık bendede var canım, ben hergün 3-4 adet kuru kayısı yiyip üzerine bol su içiyorum
böylece rahat çıkıyorum, ama unuttummu vay halime çok zor gerçekten.
Ikınmakta çok tehlikeli ilk aylar o yüzden çok korkuyorum.
Sende kuru kayısı deneyebilirsin benim en büyük ilacım.
bencede herşey yolundaysa doktorun izin verir yolculuğa
ama her 2-3 saatte bir mola verip yürümen lazım kan dolaşımı için.
Birde arabanız rahat ve sarsmayan bi arabaysa hiç sıkıntı olmaz
tabiki haklısın canım annelerimiz doğurana kadar işlerini yapmışlar dinlenmek nedir bilmemişler ama nesil giderek hassaslaşıyo bence onun için bizler daha çabuk hastalanıp daha çabuk zarar görüyoruz.herşeyden nem kapar hale geldik hiç adını duymadığımız hastalıklarla karşılaşıyoruz.artık anne olmak çok da kolay değil ne kadar çok problem yaşayanlar varmış benim bekarken hiç aklıma gelmezdi acaba çocuğum olur mu olmaz mı diye ama Rabbim çok da bekletmedi beni tedaviyede gerek kalmadan meleğimi gönderdi bana bunları gördükçe benim herşeye daha çok dikkat edesim geliyo . bbu benim fikrim tabiki.
Dr.una sor izin verirse ve gitmek istersen tabiki git inş herşey yolundadır ve nerde olursan ol hep öyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?