2011 Nisan Anneleri

cok gecmis olsun kayinvalidene..netbooku almakla iyi etmissin.bugun pazar diyemi nedir heres kocislerin yaninda herhalde.dönüsüne sevindim canim

sağol cnm... nisan anneleri kocişlerinin yanında sanırım dediğin gibi..bende bu tün öyleydim çünkü ayaklarımın altı yanıyo acaba sıcakladı diemi havalar..kan basıncımı arttı doktora sormam lazım tedirgin oluyorum yaf

kankiş hoşgeldin..nerdesin anam sen sıkıntıdan patladım ohh kocişi bulan kaçtı zati bugün forumdan,benimki yarına ancak gelecek

iyiyyim canim benim.hic sormayin benim kocada bir deisiklik varki bende sasirdim.yemek hazirliyo.ev temizliyo.ay cok ustume dusuyo.bende suphelenmiyo deilim.bunun altinda bisiy cikacak diye.
aman şeytan kulağına kurşun... namzar deymesin allah devamını getirsin inş...tefriciyenimi okudun ne ettin..adama üfledinmi
bnm kocişte 1 saate kadar gelirr:)

oh hasret giderirsiniz artık

aman şeytan kulağına kurşun... namzar deymesin allah devamını getirsin inş...tefriciyenimi okudun ne ettin..adama üfledinmi

oh hasret giderirsiniz artık

aslinda ahahahah hergun yedigine ictigine ufluyorum.366 ayetel kursu okuyorum.birde hergun sayisiz ya vedud esmasini cekiyorum.esracim biz ne zaman basliycaz 4444 e.

aslinda ahahahah hergun yedigine ictigine ufluyorum.366 ayetel kursu okuyorum.birde hergun sayisiz ya vedud esmasini cekiyorum.esracim biz ne zaman basliycaz 4444 e.

e cnm açtım topiği...dedim ya hatta 1 ocak son olsun die...başlamadınmı sen hala..ben okuyorum..ama eksik var artık alırımı ben baya

slm kizlar.yeni uyandim daha.burda saat aksam 6.gece kusu oldum iyice.size dedikodu yapiyim biras.ordamisiniz.

günaydın o zaaman :) burdayız burdayzı,gece kuşalrı olarak

iyiyyim canim benim.hic sormayin benim kocada bir deisiklik varki bende sasirdim.yemek hazirliyo.ev temizliyo.ay cok ustume dusuyo.bende suphelenmiyo deilim.bunun altinda bisiy cikacak diye.

maşallah de valla nazar olur ,darısı tüm kocişlere

yaa sormaaa çok özledik birbirimizi:)
aman cnm öğlen gidiyor bnmki işe.bugün geç kaldı bile gelmekte.
özlemeye pek vakit kalmıyor yani:)
kız adama kızarım eve geç geliyon az akit geçiriyoz die 4 gün erkekn gelse sanki hep yanımda gibi hissediyorum sıkılıyorum ahaha...bizde bi garibik vallah
ben bu gece basliyayim o zaman.ama simdi kim icin okuyoruz.nasil olacak bi anlatirmisin.bende fazladan okuyabilirim.sorun deil.

cnm işte kolay sağlıklı doğum için..topikteki tüm arkadaşlar için..niyetini duanı et...rabbim biliyo dilde eksik etsekte isteğimizi kalbimizle tastikleriz inş..

tamm canim anladim.ben basliyim o zaman hemen.bu gece.

kızlar...tefriciye almayan arkadaşlarım... alıp tekrar almak isteyen arkadaşlarım..öncelikle herkes alsın nasiplensin inş... sonrada eksikleri tamamlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…