- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.841
cok gecmis olsun kayinvalidene..netbooku almakla iyi etmissin.bugun pazar diyemi nedir heres kocislerin yaninda herhalde.dönüsüne sevindim canim
sağol cnm... nisan anneleri kocişlerinin yanında sanırım dediğin gibi..bende bu tün öyleydim çünküayaklarımın altı yanıyo acaba sıcakladı diemi havalar..kan basıncımı arttı doktora sormam lazım tedirgin oluyorum yaf
kankiiiiiiiiiiiiiicnm nasılsın yaf özledim sizi
sueylül cnm... naber..nasılsınız?
iyiyyim canim benim.hic sormayin benim kocada bir deisiklik varki bende sasirdim.yemek hazirliyo.ev temizliyo.ay cok ustume dusuyo.bende suphelenmiyo deilim.bunun altinda bisiy cikacak diye.
aman şeytan kulağına kurşun... namzar deymesin allah devamını getirsin inş...tefriciyenimi okudun ne ettin..adama üfledinmiiyiyyim canim benim.hic sormayin benim kocada bir deisiklik varki bende sasirdim.yemek hazirliyo.ev temizliyo.ay cok ustume dusuyo.bende suphelenmiyo deilim.bunun altinda bisiy cikacak diye.
bnm kocişte 1 saate kadar gelirr:)
sağol cnm... nisan anneleri kocişlerinin yanında sanırım dediğin gibi..bende bu tün öyleydim çünküayaklarımın altı yanıyo acaba sıcakladı diemi havalar..kan basıncımı arttı doktora sormam lazım tedirgin oluyorum yaf
canim orda havalar güzel mi bizim burda gündüz -4 tü su anda -13 disarisi
aman şeytan kulağına kurşun... namzar deymesin allah devamını getirsin inş...tefriciyenimi okudun ne ettin..adama üfledinmi
oh hasret giderirsiniz artık
aslinda ahahahah hergun yedigine ictigine ufluyorum.366 ayetel kursu okuyorum.birde hergun sayisiz ya vedud esmasini cekiyorum.esracim biz ne zaman basliycaz 4444 e.
e cnm açtım topiği...dedim ya hatta 1 ocak son olsun die...başlamadınmı sen hala..ben okuyorum..ama eksik var artık alırımı ben baya
slm kizlar.yeni uyandim daha.burda saat aksam 6.gece kusu oldum iyice.size dedikodu yapiyim biras.ordamisiniz.
iyiyyim canim benim.hic sormayin benim kocada bir deisiklik varki bende sasirdim.yemek hazirliyo.ev temizliyo.ay cok ustume dusuyo.bende suphelenmiyo deilim.bunun altinda bisiy cikacak diye.
yaa sormaaa çok özledik birbirimizi:)
aman cnm öğlen gidiyor bnmki işe.bugün geç kaldı bile gelmekte.
özlemeye pek vakit kalmıyor yani:)
ben bu gece basliyayim o zaman.ama simdi kim icin okuyoruz.nasil olacak bi anlatirmisin.bende fazladan okuyabilirim.sorun deil.
kız adama kızarım eve geç geliyon az akit geçiriyoz die 4 gün erkekn gelse sanki hep yanımda gibi hissediyorum sıkılıyorum ahaha...bizde bi garibik vallah
cnm işte kolay sağlıklı doğum için..topikteki tüm arkadaşlar için..niyetini duanı et...rabbim biliyo dilde eksik etsekte isteğimizi kalbimizle tastikleriz inş..
günaydın o zaaman :) burdayız burdayzı,gece kuşalrı olarak
maşallah de valla nazar olur ,darısı tüm kocişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?