2011 Nisan Anneleri

kızlarrr benim 93 gün kalmış görünüyor doğumuma kısmetse:)
ama ben sezeryan istiyorum 10 gün önceden alıyorlar ortalama sanırım
yani ben yaklaşık 80 gün snra bebeğime kavuşucam
çok heycanlıyım şimdiden:)

öyleymiş cnm evet öyle diyorlr.
şimdi en rahat zamanları snaırım
benm ilk 4 ay çok zorlayıcıydı.
dünyayla bağlantım kopmuştu resmen.

şuan bnm sadece sol kaburgama batıyorr

aynen benimde ilk 5 ayim kötü gecti,problemli bir hamilelik oldu bu seferki simdi 1 aydir iyi ufak tefek seyler disinda ama onlarda normal.. hamilelik sonucta su an iyi zamanlarimiz altin dönemi diyebilirizsonlar biraz yine zor gecicek..
öyleymiş cnm evet öyle diyorlr.
şimdi en rahat zamanları snaırım
benm ilk 4 ay çok zorlayıcıydı.
dünyayla bağlantım kopmuştu resmen.

şuan bnm sadece sol kaburgama batıyorr

ben bazen fenalaşıyorum
eşime söylüyorum oda bana kızıyor.
normaldir sen normal bi insan diilsin hamilesin olucak tabiki diyoo
sesimi kesiyorum:)

evet öyle tabi.
anlayamıyorlar bazen bizi.

bnmde kızım olsaydı adını nisa koyucaktım.ama kısmet olmadı hep kız diye bekliyordum amaa erkek dedi doktorumuz.
kız olsaydı çok isimler bulmuştum erekeğe bulamyıorum pek.

cnm benim geçmiş olsun...allah acil şifa versin...hamişlikte hiç istenmiyo hastalık vallahi..
dünü$ sende yosun topik iyice bos kaldi..en azindan sen hep burdaydin.dön artik evine:))buda sana ufak bir jestim
anam dünüşüm benim ya şımarttın beni utandırdında..o ne öyle şow yapmışsın resmen.. geldim bebem...kaynanamdayım 2 gündür..kadın feci beli bi tuttu zati bi sorunu var belinden makineye bardak dahi atamıyo..inan kahvaltı akşam yemeği yok bulaşık diz öyle böyle yardım etmeye çalışıyorum...şimdide burda kalıcam iyi olana kadar... notbook u aldım evden odamdayım..artık döndüm topikteyim

cok gecmis olsun kayinvalidene..netbooku almakla iyi etmissin.bugun pazar diyemi nedir heres kocislerin yaninda herhalde.dönüsüne sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…