2011 Nisan Anneleri

bugün fazla kimsecikler yok.malesef grip oldum bende burnum akıyo oğlumda biraz yatırsa ii olacakta oda pek izin vermiyo eşimde çalışıyorr..off sıkıcı bir pazar (

slm hoşgeldin aramıza..aslında ilk başlarda kendi odasında yatıramıyorsun ,yanında yatırman daha uygun oluyor..hem emzirmek için hemde kusma ,battaniyenin yüzüne gelmesi ve boğulma tehlikesi fln oluyor(Allahkorusun) o yüzden en iyisi gözünün önünde durması..zaten insan hep yüzünü görerek uyumak istiyor..ama heves ediyorsanız oda yapın evinize geçincede oraya taşırsınız.çünkü ilk heves ve heyecan gibi olmuyor..benim müsait odam olmadıgı için yapamadım ama evimi tadilat yaptırınca uzun bir salonum var orayı 2ye bölüp çocuk odası yapıcam o zaman alıcam inş..

slm kizlar buguncocuklu arkadasimla bulustum baya muhappet ettik simdi kaynanamdayim cok rahatsiz tek birakmim dedim esimle burda kalicaz yarinda cocuk dolabina falan bakicaz ikeadan gecmise bakicam umarim herkes iyidir gec oldu ama

bende diyorum nerde bu kankiş,desene kaynana hasta ondasın..bende akşam net yoktu pek giremedim sonrada eşim geldi derken çok kalmadım..ohh bugünde geizin ikealarda cici cici şeyler alın..ay ben heyecanlandım sanki ben gezip alıcam

cnm hoşgeldin özlettin kendini valla ya..inş .şekerinde tansiyonunda iyi çıkar moralini bozma..

geçmiş olsun..ballı zencefil ve limonlu ıhlamurda iyi gelioyr

bende tekim cimcime naparsın evdeyz standart bizde ne pazarıımız var ne cumamız

ben yazmıştım canım arkadasıma hediye olarak yapmak için malzeme aldım bundan öncede yiğenim ve diğer arkadaşım için gezmiştim . sizlere söyle bi bilgi vereyim . kurukahveci mehmet efendinin sokağında evet çok yer var ama herşey birbirinin aynı ben kapı süsüde aradığım için . bi baktım heryer aynı kapı süsü sonra ben başka bi yer buldum buradaki çeşit çok daha fazla kaliteli ve farklı .. yerini söyle tarik edeyim .kurukahveci mehmetefendinin sokağına dönmeyin peynircilerin önünden düz zaten kahveciyi gecince yol tek olarak sola dönüyor sola dönün ve hemen ilk sağa girin hani esteem diye ne takıcı var sağda ordan dümdüz direk yukarı doğru çıkın taki solda bu bebek malzemesi satan yeri görene kadar.solunuzda bundan başka bebek malzemesi satan yer yok zaten hac malzemeleri ne satan yerler var aşagıda solda osmanlı takı diye bi yer var onun subesi var yine aynı hizada solda onu geçince .. çok güzel seyler var tavsiye edeerim ..umarım anlasıldı tarifim ..

canım bende bebeğime oda yapıcam bende kiracıyım ama belirsiz kiracılardan su anda kısa bir süre içinde aksilik olmadıkça çıkasımız yok. ilk bebeğimiz olduğu için hevesleniyoruz tabi . ama bebek odası yapacağım odam suan misafir odası altı bazalı tek kişilk bir yatak ve şifoniyer var küçük bir oda ben bu bazayı çıkarmayı düşünmüyorum şifoniyeri diğer odaya alıp takım değil sadece yatak ve şifoniyer yada sadece yatak ve dolaptan olusan birşey almayı planlıyorum yatakda odada kalacağı için zaten başka birşey sığmaz .ama perdesiyle halısıyla avizesiyle ona özel bir oda olacak kısmetse . sonra ilk çocuk içimde kalırsa üzülürüm.odamada bu tüllü beşiklerden alıcam .

kızlar ya b soğuk algınlığına zencefil bal iyi gelıyor diyorlar ama netten araştırdığım kadarıyla zencefil kanamalara erken doğuma ve düşüklere yol açıyormus ben en iyi nane lımon a devvam edeyim ya öööööfff

tarif alınmıştır tşk iklimya

ay canım hadi inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.biraz uzun sürüyor 100lük arada su bile içilmiyor allah kolaylık versin. bu arada geçmiş olsun ben geçen hafta öyleydim atlattım şükür bal ve pekmez takviyesiyle ama gel gör ki bundan sonra onlarda yasak şeker nedeniyle inş bir daha hasta olmam
biz iiyiz tatlım buyuyoruz aynı işte ay gecmiş olsun kaza konsnda neyse ki iisiniz

gunaydn canım benm
ay nelermiş yemen gereken şeyler tatlım
canım güzel olan herşey yasak...aslında doktor her gittiğimde makarna,pilav,tatlı,beyaz ekmek,kızartmadan uzak dur diyordu ama şimdi işi biraz daha sıkılaştırcam sanırım. tatlı krizine girmemeyi umuyorum şimdilik iyi gidiyoruz ama bakalım
canım geçmiş olsun pekmez limon karabiberde iyi geliyor onu dene istersen. ıhlamuru eksik etme içine elma tarçın limon ne bulursan at kaynat. 1 haftada ancak toparlarsın ama bunu unutma sık dişini dinlen elinden geldiğince

kimsecikler yok ama yinede iyi pazarlar,herkesehasta olan arkadaslara gecmis olsun.ayrica seker kontrolü olacaklarda insallah güzel haberlerle dönersiniz.Allahtan bizim burda sekerli su falan icirtilmiyo

Mrb kızlar nasılsınız? Nihayet günümü atlattım bugün ama ben de bittim yani.Sağolsunlar arkadaşlar çok yardım ettiler, çaylarını kendileri aldılar, bulaşıkları bile makineye yerleştirip gittiler ama insan ev sahibi olarak yine de yoruluyor.Şuan gerçekten ölü gibiyim.Yarın da iş var ( Bi duş alıp yatmak istiyorum hemen.Öpüyorum hepinizi......

ya kızlar bu şeker yüklemesi yaptırmazsak ne olur acaba şartmı ki, ya ben acayip şekilde tatlı şeyler yiyesim geliyor yiyorumda ama yaptırırsam kesin yüksek çıkar annemde de babannemdede şeker var çünkü hani bebeğe bir zararı yoksa uğraşmıyım şimdi hastanede

zarari olmaz mi hic,bence kesinlikle yaptir..biliyosun ki son aylarda bebek genelde kilo aliyor ve seker olan annelerde bebek dahada cok kilo aliyor.gerekirse önceden alinmasi gerekiyor bebegin,normal doguma engel teskil ediyosu eger kilosu.yaptirmanda yarar var tabi yinede sen bilirsin.

yicika bakar mısınnn? bir forumda yazmışsın. eltin medipol hast.cevahir tekcan a gidiyormuş. acaba doğum yaptı mı. normal mioldu yoksa sezeryan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…