2011 Nisan Anneleri

heye ya benm kizim vardi.hemde benm boyumda.6.sinifa gidiyo.bu arada kendi resmimi koymaya calisiyorum.

ay ben zannediyorum yeni evlisin işte bi 2 yıllık bu bebişle kocan sana çok bağlandı kaynananlarda sizi ayırmak istiyo işte s vs ne saçma bi senaryo kurmuşum kafamda..yarım aklımla..... Yanında dimi kızın..

merhabalar..

esracım bana da tefriciye yazmışsın int de baktım tefriciye duası kısa bişeymiş..ben de uzun sanıyordum..100 kere onu okumak gerekiyor değil mi?

merhabalar..

esracım bana da tefriciye yazmışsın int de baktım tefriciye duası kısa bişeymiş..ben de uzun sanıyordum..100 kere onu okumak gerekiyor değil mi?

cnm bi şeye niyet edince 4444 kere okumak lazım..bi kasanın şifresini düşün..ne bi eksik ne bi fazla..bunu tek sende okuya bilirisn 30 kişide.paylaşıla bilir...onun için burda böyle isteyene veriyoruz...kolay sağlıklı doğum için..bide iyidir cnm arada bişeyler okumak

kızlar ben de aranızda en kart anneyim galiba..30 da evlendim 31 yaşımda anne oldum..şimdi 36 yaşındayım 2. kez anne olucam..ben evliliği hiç düşünmemiştim zorla evlendim..şimdi çocuğum ve sizleri görünce keşke ben de erken evlenseydim diyorum..

bence en iyisini yapmissin.erken evlenmek hic sandiginiz gibi iyi deil.herseyi yasadiktan sonra evlenmek daha iyi.28 ve 30 bence ideal evlenme yasi.erken evlenmek iyi deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…