2011 Nisan Anneleri

inşallah
ilk oğlumda 48 kilo ile hamile kalmıştım 60 la doğurdum 55 üstüme yapıştı iyi oldu zayıf olmaktan kurtuldum ama bu sefer 62 ile hamile kaldım 72 ile doğursam veririm ben onu ya 58 hedefim olur plates yapayım diyorum ama bu tempo bize yeter gerek kalmaz diyorum bu sefer sezeryanda karnım kalmıştı ilk işim onu yok etmek sağlıcakla doğuralımda
burda beraberce veririz canım biz kiloları merak etme

canım diyet listeni bizede yazar mısın bi fikir olur

Günaydın canım, hoş geldin.b
hoşbulduk cnm yaa bizimde ütümüz var çıkmadan yapmam gereken hiç sevmiyrum ütü yapmayı yaa:2:
iyi etmişsin cnm dinlendiğine ne güzel yaa ne kadar ekmek yiyorsunuz ben aburcubur ve hamurişi fazla yemiyorum ama beyaz ekmeği çok seviyorum öğünlerde yiyorum

Ya kızlar ben bu ay hesabının içinden bir türlü çıkamıyorum
benim sat 26 temmuz o hesaba göre 6 aya dün girmem lazımdı ama hala tıcker 5 ayda :26: ben bir trlü çıkamıyorummm

merhabalar bir aradaşımın tavsiyesi üzerine giridm bende bu siteye gerçekten çok hoş..her şeyi paylaşmışınız ...çevremde hamile çok olunca onlarla konuşuyordum hep ve sadece bilimsel yazıları okuyordum ama dün izmirde 2010 mayıs annelerinin toplantısına katıldım ve çok etkilendim meger neler paylaşmışlar çook güzel bir ortam vardı...gerçi şimdi sorunları dişi çıkmaya başladımı gaz için ne yaptınız falan....
benide aranıza alırsanız sevinirm..nasipse kızım olucak..

hoşgeldin tatlım ben de izmirliyim bebişin ne kadar oldu

yemek zamanı hiç iştahım yok ama zorluyroum kendimi bebeğin hatrına
İştahı olmamak nasıl bir şey ki? Ben hiç bilmiyorum onu sanırım

Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık.
Ya kızlar ben bu ay hesabının içinden bir türlü çıkamıyorum
benim sat 26 temmuz o hesaba göre 6 aya dün girmem lazımdı ama hala tıcker 5 ayda :26: ben bir trlü çıkamıyorummm
23. hafta yazınca 6ya geçer sanırım.
Zaten biz biten ayı değil başlayan ayı söylüyoruz ya ondan da fark oluyor.

Hoş geldin canım.
Allah bağışlasın bebişini...

ben temuzda hamile kalmıştım 4 haftada düşük yaptım tekar aynı ay hamile kaldım şimdi 23 hafta bitiyor...izmirde çok doktor gezdim en sonunda egopolda gökalp beyde kaldım...bugunde detaylı ulturasyon yapacak..kızımı görücem diye çok sevinçliyim...

canım hoşgeldin
Demek senin de prensesin olacak inşallah..Ben de İzmirdeyim, benim de Kızım olacak inşallah.. :81: :81: :81:

hoşgeldin canım,kızın hayırlı uğurlu olsun,annelerin hamilelikle ilgili sorunları başlıyor,bizimde yeni başladı sayılır ve hayat boyu bu sorunlar devam eder,dişdi,yaştı derken bir bakmışız büyümüşler.

Hoşgeldin canım evet burada herşeyi paylaşabiliyoruz gerçekten buradaki ortam bizi en yakınlarımızdan bile daha iyi anlıyo çünkü ortak paylaşımlar var inşallah bebeklerimizin dişini gazını uykusunu konuştuğumuz günlerde gelir hayırlısıyla düşük yaptığına çok üzüldüm ama aynı ay tekrar hamile kalman mucize gibi çok şanslısın

23. hafta yazınca 6ya geçer sanırım.
Zaten biz biten ayı değil başlayan ayı söylüyoruz ya ondan da fark oluyor.

Anlamıyorum valla canımcım bir arkadasım benden 9 gün önde yaklaşık 1 haftadır 6cı kutuda neyse sonuçta kısmet olursa 40 hafta olacak daha çok var onu biliyoruz bare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…