- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.981
süper walla doğumdan sonra sende bişey kalmaz... Ben istifra etmeme rağmen 7 kilo aldım :)))) tabi tüp bebek olmasının da etkisi vardır.. çok hormon yüklendik.. Oda şişirdi bizleri :)) olsun napalım... 600 gr vermke bile çok güzel :)
kızlar merhaba...
Diyetisyene gittim bugün 200 kalorilik bir dyet hazırladı şeker,kızartma,pasta börek yasak. 10 gün sonra yeniden şekerime bakılacak duruma göre insüline başlatacak doktor. Tabi hergün egzersizde yapmam lazım. Tatlı krizine girmeden nasıl idare etcez bakalım of offffr:96:
hoşbulduk cnm yaa bizimde ütümüz var çıkmadan yapmam gereken hiç sevmiyrum ütü yapmayı yaa:2:Günaydın canım, hoş geldin.b
iyi etmişsin cnm dinlendiğine ne güzel
Nasılsınız bakalım .... Hafta sonu evimde keyif yaptım bomba gibi başladım haftaya... Dinlendiğimi anladım walla.. :))) bu arada 6 kilo alan arkadaş gerçekten çok almış... Hamur işi tatlı ve aburcuburu keserse ekmeğide keserse faydalı olacaktır.. Benimde şeker yüksek çıkınca kestim bunları 78 kilodan 77,4 kiloya inmişim :))))
sağol canım evet insülin veriliyor ilaç tedavisi yapılamıyor
canım benm geçmiş olsunnn
yemek zamanı hiç iştahım yok ama zorluyroum kendimi bebeğin hatrınaherşeyde bebişleridüşünüyoruz bende süt içerken gözlerimi kapatıp bebeği düşünüyorum
cnm meraklandım açtım ama bende açılmıyor
merhabalar bir aradaşımın tavsiyesiüzerine giridm bende bu siteye gerçekten çok hoş..her şeyi paylaşmışınız ...çevremde hamile çok olunca onlarla konuşuyordum hep ve sadece bilimsel yazıları okuyordum ama dün izmirde 2010 mayıs annelerinin toplantısına katıldım ve çok etkilendim meger neler paylaşmışlar çook güzel bir ortam vardı...gerçi şimdi sorunları dişi çıkmaya başladımı gaz için ne yaptınız falan....
Benide aranıza alırsanız sevinirm..nasipse kızım olucak..
İştahı olmamak nasıl bir şey ki? Ben hiç bilmiyorum onu sanırımyemek zamanı hiç iştahım yok ama zorluyroum kendimi bebeğin hatrına
23. hafta yazınca 6ya geçer sanırım.Ya kızlar ben bu ay hesabının içinden bir türlü çıkamıyorum
benim sat 26 temmuz o hesaba göre 6 aya dün girmem lazımdı ama hala tıcker 5 ayda :26: ben bir trlü çıkamıyorummm
merhabalar bir aradaşımın tavsiyesiüzerine giridm bende bu siteye gerçekten çok hoş..her şeyi paylaşmışınız ...çevremde hamile çok olunca onlarla konuşuyordum hep ve sadece bilimsel yazıları okuyordum ama dün izmirde 2010 mayıs annelerinin toplantısına katıldım ve çok etkilendim meger neler paylaşmışlar çook güzel bir ortam vardı...gerçi şimdi sorunları dişi çıkmaya başladımı gaz için ne yaptınız falan....
benide aranıza alırsanız sevinirm..nasipse kızım olucak..
ben temuzda hamile kalmıştım 4 haftada düşük yaptım tekar aynı ay hamile kaldım şimdi 23 hafta bitiyor...izmirde çok doktor gezdim en sonunda egopolda gökalp beyde kaldım...bugunde detaylı ulturasyon yapacak..kızımı görücem diye çok sevinçliyim...
hoşgeldin canım,kızın hayırlı uğurlu olsun,annelerin hamilelikle ilgili sorunları başlıyor,bizimde yeni başladı sayılır ve hayat boyu bu sorunlar devam eder,dişdi,yaştı derken bir bakmışız büyümüşler.merhabalar bir aradaşımın tavsiyesiüzerine giridm bende bu siteye gerçekten çok hoş..her şeyi paylaşmışınız ...çevremde hamile çok olunca onlarla konuşuyordum hep ve sadece bilimsel yazıları okuyordum ama dün izmirde 2010 mayıs annelerinin toplantısına katıldım ve çok etkilendim meger neler paylaşmışlar çook güzel bir ortam vardı...gerçi şimdi sorunları dişi çıkmaya başladımı gaz için ne yaptınız falan....
ben temuzda hamile kalmıştım 4 haftada düşük yaptım tekar aynı ay hamile kaldım şimdi 23 hafta bitiyor...izmirde çok doktor gezdim en sonunda egopolda gökalp beyde kaldım...bugunde detaylı ulturasyon yapacak..kızımı görücem diye çok sevinçliyim...
23. hafta yazınca 6ya geçer sanırım.
Zaten biz biten ayı değil başlayan ayı söylüyoruz ya ondan da fark oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?