- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.941
YA KIZLAR BENIM SASIRDIGIM KONU NE BILIYOMUSNUZ.su amerikali kadinlar gebelikte bile hep hazir yiyeceklerle besleniyolar.alkol ve sigara iciyolar.bizim gibi beslenmiyolar yani.ama bebekleri saglikli doguyo.bu arada ben sigarayi artik icmiyorum.
ewt canim cilt urunleriyle ilgili.islak mendilide organik.siddetle tavsiye ederim.
skorpion senin adın neden kırmızı yazıyor ve kk nın sembolü var..merak ettim şimdi..
hımm anladım canım..
baya ismin karizmatik duruyor..canım kız uyandı ille gel beraber uyuyalım diyor..kendine ve bebişine iyi bak ..iyi geceler canım görüşürüz..
kafama takilan su.bugune kadar ictigim sigaradan bebekler etkilenmismidir.etrafinizda sigara icen anneler varmi kizlar.bilgi verirseniz svinirim.
canim ben 10-15 tane ictim.ama icime cekmiyoru.yakip birakiyorum cogu zaman.benim arkadaslarimin icinde icenler olsada tek tük ictiler.canim bundan etkilense doktor anlamaz mi ki.yarin gittiginde onuda sorsana .birde sen kac tane iciyodun ki buda önemli.insallah etkilenmemistir Rabbim korumustur onu..
canim ben 10-15 tane ictim.ama icime cekmiyoru.yakip birakiyorum cogu zaman.
öyleyse bir sorun olacagini sanmam.
insallah canim.bi sorun yoktur.yarin dr.a soracam.esim geldi simdi.bugun kar yagmisti buraya sokaga cikma yasagi varmis.yarina ins.yasak kalkar.
iyigeceler canim.ins.yarin haber veririm sana.tamam canim bende cikiyorum burdada hayli gec oldu 3 oldu saat .görüsürüz.doktordan güzel haberlerle dön..
günaydın arkadaşlar
ben cuma günü 50 lik şeker yüklemesine gittim 142 çıktı doktor yarın gel 100 lük yapalım dedi ben çok stres oldum çünkü annem şeker hastası
neyse sabaha kadar uyumadım desem yeri var doğuma giderken napacam bilmem
burdan okumuştum yanıma limon aldım gittik dün içtiğimden iki tane içtim içine limon sıkınca aslında güzel oldu söyleyen arkadaştan ALLAH RAZI OLSUN hatta etrafta bir hamile vardı 50 lik için gelmişti içemiyordu hemen koşup ona da limon sıktım içebildi çok sevindi hamile kardeşliği
şekerli suyu içmeden önce parmaktan açlık şekerime baktılar 97
içtikten tam 1 saat sonra 1 tüp
2 saat sonra 1 tüp ve
3 saat sonra 1 tüp verdim. bu hafta tam5 tüp kan vermiş oldum yani
kusacağım diye çokkorktum eşim dergi falan aldı onları okudum fazla hareket etme dediler
Allaha şükür sabah 8 de girdiğimiz hastaneden 3 de anca çıkabildik
şeker yüklemesi bitince açlıktan bayılacağım koştuk alışveriş merkezi yakındı bir ..... menü yedim (oyuncaklı) büyük oğlanı da düşünmek gerek demi
sonra doktora sonuçları gösterdik güzel dedi..... çok şükür
kocişle başbaşa dolaştık sinemaya gittik av mevsimine gittik eşim hemen çözdü söylemeseydi daha keyifli izleyebilirdim.
arkadaşlar limonlarınızı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?