2011 Nisan Anneleri

Canım bende 7 kilo aldım,ve kiloma göre normalmiş bu ayda 7-9 kilo almam.Beraber veririz inşallah kiloyu dert etmeyelim

kızlar eger elinziden iş geliyorsa bebişlerinize oyun halısı yapın...ben çok araştordım fiyatları çok uzuk baktım hiç degmez kendinzi çok uzucuza 25 liraya yapabiliyorsunuz..ve çok işe yarıyor kullana arkadaşlardan biliyorum...
bir kaç site vereyim ben ordan model aldım...
mazlemzeler sade ince bir elyaf ,desenli kumaş ve eletrik borusu yada yazın denzide yüzdüğümüz makarnalardan hatta hatta çamaşır makinesinin atık borundan bile yapılıyor hayal gücüne baglı..artık nee asmak isterseniz asarsınız...

http://www.minimoda.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_1026_max.jpg

buda bir örnek ..tabi googelden daha çok model...benim elimden çok şey gelir..yaptıgım herşeyi sizinle paylaşırım...şu siteyi kulanmayı bir geliştirim olmadı msnden de anlatırım...

ben de gökalp bey e cok gitmek istedim tatlım ama eşim bayan olsun dedi o yüzden dileğe gidiyorum çok iyi ve güler yüzlü bayıldım kendisine egepol gerçekten güzel bir hastane inşallah doğumda da memnun kalırız

ayy çok güzelll

canım hoşgeldin
Demek senin de prensesin olacak inşallah..Ben de İzmirdeyim, benim de Kızım olacak inşallah.. :81: :81: :81:

bu yıl kız yılı diyorlar..am ben kız olması için cin takvimi,rus takvimi,iliki günü ,yiyecek ne varsa dikkat etmiştim..allah gönlüme göre verdi..sağlıklı olsunlarda gerisi boş...

Düşükten hemen sonra hamile kalmanın sakıncası yok muymuş :44:

hım aslında doktorum korun bir ay dedi yani bir kere rengli ol dedi ama ben bilmem yaptık işte ...düşük yapan başka bir arkadaşım vardı 3. ayında o bile denedi hemen oldu bende ondan cesaret eldım..zaten çok erken düşük oldu rahim hiç yorulmamıştı...çok şükür her şey yolunda...allahın bir armağını oldu bize....
şimdi süslenmeye gidiyorum bi fön çektiriyim kzım akşam beni güzel görsün ulturasyondan ..hepinizi çok öptüm....

cnm utanılacak ne var sıkma canını,bizlewr iradeli ve güçlü anneleriz daha çok kilo alanlarda var
bunu dıkıntı yapma kendine.Sen zaten önlem alınacaklar listesi yapmışsın kendine,biraz fazla ama çoksa sıkıntı yapacak kıadar değil.Bir arkadaşımın yengesi 30 kilo almış duyunca şok oldum kadını görseniz şimdi manken gibi güzelde hatun.Hiç çatlağı yağı sarkığı yokmuşBiraz bünyeylede alakalı olabilir bende bu zamana kadar 7 kilo aldım bu aya kadar yoplamda 7-9 kilo alınması normalmiş,üstü veya altı anrmoal sayılıyormuş.Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

maşallah canım marifetli hanımlara ihtiyacımız var siz yapın bizde deneyelim:)

kızlar herkeze merhabalar dün hasta olduğumuzu yazmıştım dün gece öksürürken afedersıniz ama çok kötü öğürtü geldi karnım falan çok kötü sıkıldı taki gözümden yaş geldi nefes alamadım biranda çok korktum refleks bişey olduğu için karşıda koyamadım,biraz önce uyandık ama oğluşum hareket etmıyor çok korkuyorum inşallah bişey olmamıştır yada dün öksürükten çok yorulduda uyuyor olabilirmi acaba öff çok kötüyüm fikri olan varsa yazsın nolursunuz....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay canım çok tatlıymış ama tabi beceri lazım benim gibi beceriksiz anneler için daha ayrıntılı açıklasan mesela desenli kumaşın türü ne polar gibi bişey mi?Acaba ben yapabilir miyim :26::26:

Selaamm

Balküpü ben bi ara çok hapşırıyodum
doktoruma sordum bebeğin okadar basit şeylerden etkilenmez suyu onu korur demişti
Sende sakin ol bacaklarını uzat elini göbeğine koy mutlaka küçükte olsa bi kıpırtısını hissedersin

Yok canım sıkma canını öksürükten yada istifrahtan etkilenselerdi ilk üç ay daha sıkıntılıydı onlar sıcacık yerlerinde korunuyolardır sen merak etme bebişler bi tuhaf zaten bazen kıpır kıpırlar bazende sessiz sakin biraz daha bekle bence akşama kadar hareket etmezse o zaman düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…