- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.801
valla canım büyük ihtimal beril olacak gibi. babamız ın da pek bi içine sindi. ama daha da tam karar vermiş değilizson dakikada değişiklik olur belki ama şimdilik beril. sizin artık kesin değilmi
selam kızlaar,
dün gece oğluşum beni uyutmadı desem yeridir..
gece 4te uyandım,tekrar uyumaya çalıştım ama nafilee..bizimki deli gibi tepiniyor içerde..
babası da ilk defa böyle güçlü hissetti tekmelerini..saat 6.30 a kadar uyutmadı beni,
tabi ben rahatsız olduğumdan değil,onu dinlemekten uyuyamadım..
birde şu ev işi baya kafamı meşgul ediyor,zaten 2-3 günüdr onun yüzünden epey yoruldum..
ki bu daha başlangıç
sizlerde ne var ne yok,çok yoğunum okuyamadım geçmişi 7-8 sayfa kadar
bizim hep kesin canım teoman olcak oğlum yanına da bir isim düşünüyormus eşim burak diyor ama bakalım..care yok alışcam artık napalım:))
vayy teoman burak kulağa çok cool geliyor:78:alış annesi çok güzel isim zaten baştan beri diyorum
selam kızlaar,
dün gece oğluşum beni uyutmadı desem yeridir..
gece 4te uyandım,tekrar uyumaya çalıştım ama nafilee..bizimki deli gibi tepiniyor içerde..
babası da ilk defa böyle güçlü hissetti tekmelerini..saat 6.30 a kadar uyutmadı beni,
tabi ben rahatsız olduğumdan değil,onu dinlemekten uyuyamadım..
birde şu ev işi baya kafamı meşgul ediyor,zaten 2-3 günüdr onun yüzünden epey yoruldum..
ki bu daha başlangıç
sizlerde ne var ne yok,çok yoğunum okuyamadım geçmişi 7-8 sayfa kadar
ben de çok merak ediyorum kime benziyecek nasık olacak ilk görünce nasıl olacam off offf daha şimdiden ağlıyorum hemen vakit geçse de kucağımıza alsak
canım Allah yar ve yardımcısı olsun,mevlam yüzüne gülsün hayırlısıysa olsun inşallah.kızlarrrr sizden bi ricam olacak arkadaşım tüp bebek için bugün doktora yumurtasına baktırmaya gitti eğer yumurtası gelişmişse çatlatma iğnesini yapıp alacaklar ve döllenme yapılacak
lütfen onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur 7 yıldır uğraşıyor
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım ben park yatağını e-bebekten aldım ama mağazaya gidip aldık. çiğli tarafında mağazası var biliyorsundur belki. vib park yatak. kraftın 821 modeli ile arasında kaldık ama arada da 200 lira fark var hepsi aynı amaca hizmet ediyor sonuçta. bebek arabası ise kraftın matrix modelini aldık. onu ise hello babay den aldık çünkü 500 liralık alışverişe 125 lira hediye çeki veriyorlar canım ve bu kampanya sadece 31.12. ye kadar geçerli. 125 liralık hediye çekiyle de weewell in telsizini aldık. canım bu arada e-bebekte de avea kampanyası var. peşin ödemelerde %20, taksitlilerde %15 indirimleri var avealılar için. haberin olsun. istersen foto da internetten bulup ekleyebilirim
evet canım sen bastan beri teoman ismine ısındın..berilde güzel isim canım bende berile oy vermiştimtek isim olacak dimi sizin bebişin ismi?
teomanda burak ta çok güzel isimler cnm ikiside çok güzel
QUOTE=leegorkemm;16872879]vayy teoman burak kulağa çok cool geliyor:78:alış annesi çok güzel isim zaten baştan beri diyorum
canım güzemiş güle güle kullansın bebişselam kızlar biz de geçen haftasonu oğlumun mobilyasıyla arabasını hallettik. büyük başlar bitti yanimobilyayı modokodan haidi diye bi mağazadan aldık doğal ahşap, cicili bicili bişi deil zaten onlar hoşuma gitmiodu. arabasınıda e-bebek'ten aldık concord'un neo modeli. biraz düşündüğüzden pahalıya geldi ama çok kullanışlı açılıp kapanması acaip kolay, çift yönlü kullanılabilio bide... resmini ekliorm
Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım,biraz geç oldu ama yeni okudum..
Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğumuz daim olsun!!
29.12.2001- ∞ (sedef&sinan)
bugün bizim evlilik yildönümümüz nice yillara
günaydınlarrrr
dün aşımın 2.dozunu oldum gece hasta oldum ateş yaptı baş ağrısı yaptı
bunların yanında kolumun ağrısı çok hafif kaldı
zor zahmet işe geldim ama yanıyorum.....
kapı cam açık otuyorum
yaa kızlar ben anlamadım şimdi şeker testinde değerlerin yüksek çıkmaması için fazla şekerli yemememiz mi gerekio. ben çok tatlı tüketiyorum yaa..eğer öyleyse bu haftalar tutayım kendimi biraz doktora gidene kadar
kızlarrrr sizden bi ricam olacak arkadaşım tüp bebek için bugün doktora yumurtasına baktırmaya gitti eğer yumurtası gelişmişse çatlatma iğnesini yapıp alacaklar ve döllenme yapılacak
lütfen onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur 7 yıldır uğraşıyor
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
kasılmalar olabiliyor canım merak etme. maşallah oğluşahareketli olmaları gayet güzel aslında. en azından merakte bırakmıyor keratalar ama bu afp ve son kontrolden dolayı benim kız bi doğsun hayırlısıyla poposunu ıssırcam çok fena bu arada daha erken ama biz dün park yatağını ve bebek arabasını aldık:26:çünkü cumaya kadar yani bu yıl sonuna kadar alacağımız yerde çok güzel bi indirim varmış ve yeni yılda kampanya bitiyomuş hem hem de fiyatlara %15 zam gelecekmiş. sen bişeyler aldınmı paşaya
oyyy oyyy yaramaz kayraannesi bayağı güçlenmiş desene miniğin canım ev koşuşturmacasında çok stres yapma yormamaya dikkat et kendini:26:
canımmm içimde sürekli kıpır kığır bişiler onuyor,çok güzel bir duygu bizimki annesini rahatsız etmiyor şimdilik inşallah hep annesini düşünen evlat olur
canım ne kadar duygusalsın ooo şimdiden ağlarsan sen ne olcak bebişle karşılaştığında
canım Allah yar ve yardımcısı olsun,mevlam yüzüne gülsün hayırlısıysa olsun inşallah.
evet canım sen bastan beri teoman ismine ısındın..berilde güzel isim canım bende berile oy vermiştimtek isim olacak dimi sizin bebişin ismi?
evet canım,Kayra yaramazlık yapıyor böyle bazen..ama annesi de onu yordu biraz
sanırım onun acısını çıkarıyor,maşallah tekmelerini baya güçlü atıyor artık..bakalım yarın görecez ne kadar büyümüş..
kesinlikle inanılmaz güzel bir duygu,tarifi yok..
sürekli kıpırdanan bişey var içerde,birde dışardan da görülüyor ya artık çok komik oluyor
ama çok hoşuma gidiyor
evet canım tek isim. ben iki isimli olduğum için çok çektimisimleriyle yaşasınlar inşallah
kızlar bugün benim için çok parlak bir gün değil sanırımannemle konuştum az önce dedem rahatsızdı 1 haftadır ,kalp doktoruna gitmişti hemen yarın anjiyo yapacaklarmış,şimdiye kadar hiç kalple ilgili bir sorunu yoktu biranda böyle duyunca şaştım kaldım.. ayrıca başka bi can sıkıcı haber daha aldım ve olan moralimde dibe vurdu..Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyim..
birde aklıma geldi şimdi bugün bana milupa annebebek kulübünden ufak bi paket geldi.içinde hamilelik doğum ve bebekle ilgili bir kitapçık ve cd ,birakç indirim kuponu,1tane still tea sütü artırrıcı çay,nievanın küçük bi paket ıslak mendili,ve şampuan ve krem için tester var..şaşırdım bu güne kadar hiçbişey gelmemişti milupadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?