2011 Nisan Anneleri

canım banada pazartesi günü yapıldı aşı.bende sonrasında bişey hissetmedim.tansiyonun bence iyi.yani en azından yüksek olmasından iyidir yüksek olması daha büyük risk taşıyor bendede yüksek tansiyon sorunu var bunun için ilaçta kullanıyorum.biraz tuzlu yersen yerine gelir endişelenme..keşke benimde düşük çıksaa...

canım Allah dedene şifa versin sende sıkıntı yapma içinde,inşallah çok güzel şeyler olacak de güzellikler olsun. o paket bize geleli 3 ay oluyor sen daha yeni mi üyemi oldun canım?

hmm anladım canım,eveet işyerine kızmamak elde değil..
doktorun haklı hi hergün yolun uzunmuş zaten,sen de dikkat et,iyi bari 1 hafta bol bol dinlenirsin..
şimdi bu 1 haftada sen o farkı kapatırsın cnm merak etme

İnşallah canım aslında tuzlu çok tüketiyorum ama şekerlilerle aram pek yok ondan olabiilir bie bugün çok tok değildim öyle bişetler atıştırıp gitmiştim ondan da olabilir, bakalım ya nasıl heyecanlıyım bilemezsin bu cuma kontrolüm var çok merak ediyorum bebeğimi

Canım dedene çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin..
sende canını sıkma diyecem tabi ne olduğunu bilmiyorum ama,bebeşini düşün..
dün milupadan bana da geldi,bende ümidi kesmiştim ama geldi,daha ayrıntılı bakamadım ama

bizim sıpayla uğraşıyorum anasına 8 kiloyu aldrımış... bi tepikliyo beni 3 kere korktum nerden geldiğini anlamadım..resmen yerimden sıçradım

hay maşallah paşaya bak bak güçlü olacak demekki annesiben de deli gibi kilo almaya çalışıyorum ama başaracağım eminim.1 hafta boyunca evdeyim raporluyum tadını çıkarıyorum

sevgili arkadaslarim hepinize ayri ayri temennileriniz icin cokkkkkkk tesekkür ederim.insallah herkes ailesiyle birlikte coluk, cocuk cok mutlu olsun
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yılllara :81:

skorpion74
29.12.2001 yani tam 9 yıl önce atılan adımlarınız ömrünüz boyunca hep aynı yönde ve beraber gitsin.Mutluluğunuz daim olsun arkadaşım

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... daha niece nice sağlıkla hayırla geçirmeniz dileğiyle inş...

cok gecmis olsun canim dedene Allahtan acil sifalar..

çok güzel tatlım ben de daha önceden kaydetmiştim bunu ben kurdale ile avize yapmayı düşünüyorum istersen resmini ekleyince bir de ona bak bir kaç haftaya kadar yaparım insallah

bayıldım cnm...yap vallahi...erkeğime bi oda yapsam bi alsam inş bakıyoruz bizde farklı bi şey bulduk onu yaptırcaz... olmadı yaparım çok zevkli ve isteğine göre süsleye bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…