2011 Nisan Anneleri

diyete uyarsın cnm dikkat et atlatırsın inşallah.
ben de 5 ocakta şeker yüklemesine gidicem sabah hiçbişey yemeden mi gidiyim??

çok saol cnm
diyetime harfiyen uyuyorum inşallah bu şekilde atlatırım.

şükürler olsun ya bari bu normal çıksın biiyorsunuz baya sıkıntılar atlattık allah beterinden sakınsın

aysu cnm cnm inş gerek kalmaz seninde

inşallah cnm.

Canım benim kızda ters duruyomuş ama doktor hiç egzersizden felan bahsetmedi.

benimde bu sefer gittiğimde ters dedi oğlum için.kafası solda duruyodu.1-1.5 ay zamanı var dönmesi için dönmezse sezeryan olmak zorunda kalırsın dedi.hiç egzersizden bahsetmedi.

cnm bu sağ sol olayı ne acaba...ben 22. haftada gittiğimde bebişin kafası sağdaydı...sonra sola geçmiş işte..dedim aaa sağda değilmiydi o nasıl oldu öyle..doktorda dediki normal içerde döniyolar hep işte.. vs vs ilerleyen zamanlardamı hareket kısıtlanınca bi yerde kalcaklar..anlamadım ben:26:

cnm benim önceden her gittiğimde kafası aşağıdaydı ilk defa yukarı çıkmış ama sağda solda oluşu ne oluyo onu bilmiyorum.banada doktorum daha yeri var döner zaman zaman dedi.hatta kordonu bir kez boynuna dolanmış bizimkinin soluna yat genelde dönsün kurtulur belki dedi.bende merak içindeyim şimdi kurtulucakmı kordondan diye.

kontrolün nezaman cnm.... sağa yatıyomuydun daha önce...bebek hareketlerinden dolayımı olmuş kordon falan...

Selam kızlar
Nöbetçiydim ben bugün çok yoruldum, belim ağrıyor.
Haftaya son nöbetimi tutucam inşallah.
Siz nasılsınız?

kontrolün nezaman cnm.... sağa yatıyomuydun daha önce...bebek hareketlerinden dolayımı olmuş kordon falan...

aslında genelde soluma yatıyorum ama bebek dönerken dolamış boynuna kordonu.
kontrole şeker ölçümlerimden sonra gidicem yani 9 ocakta felan giderim sanırım yada 6 ocak olabilir.doktorumda görmek istedi 1 haftalık şeker ölçümlerimi.

ayy kızlarrr grip oldum heraldeee

aman cnm dikkat et bol bol c vitamini al.

biz iyiyiz cnm... Ay kıyamam sana ya... Uzat ayaklarını dinlen cnm...
Gelince biraz dinlendim ama canım yemek filan yapayım derken iyice yoruluyor insan.
Senin kayınvaliden rahatsızdı, şimdi nasıl?
ayy kızlarrr grip oldum heraldeee

Geçmiş olsun canım.
Hafta sonundan ber ben de öyleyim.
Ağrım sı<zım yok, boğaz ağrım da geçti ama burun akıntısı beni sinir ediyor. :2:

Bebeğin yerini biz ekrandan da bazen farklı görüyoruz.
Geçen gidişimde ben de aa dönmü mü, öbür taraftaydı dedim.
Doktor da elindeki aletin adı neyse artık :26: bunu tutuşumla ilgili biraz da dedi.
Aleti tutuş şeklini değiştirince öbür tarafa dönük olarak gördük.

iyi şuanda cnm..kemiklerinin flimi çekildi... Heyet toplancakmış...küçükken düşmüş sanırım kemiği eyildiği için çekiyo bunları..iyi gibi ama inş daha iyi olur
bnm vücudum çok kırgın ya.
Böleee bi fenayımmm
cnm ya soğukmu aldın acaba.... Meyve tüketmeye başla..bide nanalimon yap cnm...

sporda mı yapyrsn maaşallah canım benm ne guzel yaa bizde öpyrz szi dinlen tatlımm
mecbur canım doktor yürüyüş verdi
yaz tatili girince doğum izni yaz tatilinden sonraya eklenmıyo mu
eklenmiyor canım tatilde geçmiş oluyor hakkımız
ben banyo sonrası badem özlü bebeyağ kullanıyorum akşamlarıda lireac canım ama bu ara çok kurumaya başladı korkarım çatlayacağım

canım sanırım bu lierac kremin gögüz ucu kremide var sanırm onu kullanalarda çok mennun...bbek emmeden sürmeye başlıyorlarmış hiç acı sızı olmamış kullananalarda...
lansinoh canım senin dediğin

oy maaşallah tosun paşaya. şekerde iyi çıkmış hadi gözün aydın.keyşfle yılbaşını kutlarsın artık

dreamer 35 "eklenmiyor canım tatilde geçmiş oluyor hakkımız"

dreamer siz meslektaşlarım olmasanız stresteydim sağolun ya ben emin olamadım aslında duymuştum yandığını ama

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün minik erkeğime şampuan + ıslak mendil + vücut yağı ve sabun aldım...Markası nivea...Dalin almadım ama eşim nivea alalım dedi...Kokusu daha hoşuna gitmiş...Bezde baktım ama karar veremedim...Annem molfix almış 66 adet 3-6 kg olanından...Bende prima alayım dedim ama yinede karar veremedim...Sizler ne düşünüyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…