- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.181
diyete uyarsın cnm dikkat et atlatırsın inşallah.
ben de 5 ocakta şeker yüklemesine gidicem sabah hiçbişey yemeden mi gidiyim??
şükürler olsun ya bari bu normal çıksın biiyorsunuz baya sıkıntılar atlattık allah beterinden sakınsın
aysu cnm cnm inş gerek kalmaz seninde
Canım benim kızda ters duruyomuş ama doktor hiç egzersizden felan bahsetmedi.
çok saol cnm
diyetime harfiyen uyuyorum inşallah bu şekilde atlatırım.
inşallah cnm.
benimde bu sefer gittiğimde ters dedi oğlum için.kafası solda duruyodu.1-1.5 ay zamanı var dönmesi için dönmezse sezeryan olmak zorunda kalırsın dedi.hiç egzersizden bahsetmedi.
cnm bu sağ sol olayı ne acaba...ben 22. haftada gittiğimde bebişin kafası sağdaydı...sonra sola geçmiş işte..dedim aaa sağda değilmiydi o nasıl oldu öyle..doktorda dediki normal içerde döniyolar hep işte.. vs vs ilerleyen zamanlardamı hareket kısıtlanınca bi yerde kalcaklar..anlamadım ben:26:
cnm benim önceden her gittiğimde kafası aşağıdaydı ilk defa yukarı çıkmış ama sağda solda oluşu ne oluyo onu bilmiyorum.banada doktorum daha yeri var döner zaman zaman dedi.hatta kordonu bir kez boynuna dolanmış bizimkinin soluna yat genelde dönsün kurtulur belki dedi.bende merak içindeyim şimdi kurtulucakmı kordondan diye.
selam kızlar
Nöbetçiydim ben bugün çok yoruldum, belim ağrıyor.
Haftaya son nöbetimi tutucam inşallah.
Siz nasılsınız?
kontrolün nezaman cnm.... sağa yatıyomuydun daha önce...bebek hareketlerinden dolayımı olmuş kordon falan...
ayy kızlarrr grip oldum heraldeee
Gelince biraz dinlendim ama canım yemek filan yapayım derken iyice yoruluyor insan.biz iyiyiz cnm...Ay kıyamam sana ya... Uzat ayaklarını dinlen cnm...
ayy kızlarrr grip oldum heraldeee
iyi şuanda cnm..kemiklerinin flimi çekildi... Heyet toplancakmış...küçükken düşmüş sanırım kemiği eyildiği için çekiyo bunları..iyi gibi ama inş daha iyi olurgelince biraz dinlendim ama canım yemek filan yapayım derken iyice yoruluyor insan.
Senin kayınvaliden rahatsızdı, şimdi nasıl?
Geçmiş olsun canım.
Hafta sonundan ber ben de öyleyim.
Ağrım sı<zım yok, boğaz ağrım da geçti ama burun akıntısı beni sinir ediyor. :2:
cnm ya soğukmu aldın acaba.... Meyve tüketmeye başla..bide nanalimon yap cnm...bnm vücudum çok kırgın ya.
Böleee bi fenayımmm
mecbur canım doktor yürüyüş verdisporda mı yapyrsn maaşallah canım benm ne guzel yaa bizde öpyrz szi dinlen tatlımm
eklenmiyor canım tatilde geçmiş oluyor hakkımızyaz tatili girince doğum izni yaz tatilinden sonraya eklenmıyo mu
ben banyo sonrası badem özlü bebeyağ kullanıyorum akşamlarıda lireac canım ama bu ara çok kurumaya başladı korkarım çatlayacağımkızlar günaydın hepinizee
bişey sorcam size:ben çatlak için mustelayı kullanıorm, bitmek üzere gerçi. 2.aydan itibaren kullanmama rağmen göğüs altlarında çatlaklar oluştu maalesef
önereceğiniz marka veya bi karışım var mı? ama gerçekten etkili bişi olsun istiorm. bu yaşta çatlamak istemiorm ya
lansinoh canım senin dediğincanım sanırım bu lierac kremin gögüz ucu kremide var sanırm onu kullanalarda çok mennun...bbek emmeden sürmeye başlıyorlarmış hiç acı sızı olmamış kullananalarda...
oy maaşallah tosun paşaya. şekerde iyi çıkmış hadi gözün aydın.keyşfle yılbaşını kutlarsın artıkkızlaaar selaaam :92:
çok mutluyuum çünkü oğluşumla randevum vardı,süper geçti..
kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride
26+6 çıkıyor,1 nisan görünüyor doğum,şaka yapıyor galibaa
35 cm ve 1003 gr. olmuşinanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi
beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan
merak etme 4 kgya kadar doğururuz dedi
oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...
açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..
merhaba kızlarr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?