2011 Nisan Anneleri

kızlar merhabalar,
nasılsınız bugün,biz iki gündür oğluşumla çok gerginiz,şirkete yeni bi bayan girdi ben ayrılınca yerime geçmek için,iki gündür çok üzdü bizi oğluşumla,dün yatana kadar ağrıdı karnım.Allahım hepimizi nankör insanlardan korusun.

merhaba kızlar güzel nisan anneleri tatlı bebekler belki giremem bugün tekrar 2011 yılı hepimize bebişlerimizlesağlık mutluluk huzur getirsin

mrb kızlar
herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor dileklerinizin gerçekleşmesini , sağlık , mutluluk , huzur , bol kazanç getirmesini diliyorum ...

canım sinir oldum yazdığına bu arada dikkat et kendine bebişine

Tüm annelerin,özellikle NİSAN annelerinin yeni yılını kutluyorum..2011 ailemiz,sevdiklerimiz ve ailemize katılacak olan bebişlerimizle sağlıklı,huzurlu ve bereketli bir yıl geçirmemiz dileğiyle..Herkeze iyi yıllar.:))

Arkadaşlar 2011 de bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız,onlarla ve eşimizle güzel bir yıl geçiririz inşalalh,herkesw iyi yıllar

hepinize saglıklı mutlu nice yıllar.....kocaman bir aile olmak dileği ile..hep çoğalalım hiç eksilmiyelim...

Kızlar ben ve oğluşum size çok teşekkür ederiz.Umarım 2011 sevdiğimiz tüm şeyleri getirir,sevmediklerimizi alır götürür.

canım sinir oldum yazdığına bu arada dikkat et kendine bebişine

bende canım bitsede şu 1,5-2 ay kurtulsam valla,doğursa benim kadar kızı olurdu kadının benimle yarıştırıyor kendini.Çok fazla kalıcı değil ama suyunu ısıtıyor yavaş yavaş

cnm çok geçmiş olsun dedene bol şifalar diliyorum.
sende dikkat et dinlen bol bol.

geçmiş olsun cnm aman dikkat et havaların hali bi tuhaf bi iyi bi kötü.

cnm magnezyum içmiyomusun?
benimde çok giriyodu kramp bacaklarıma doktrum magnezyuma başlattı sabah akşam.

maşallah kızına kocaman olmuş cimcime.

maşallah bebişine cnm.
sağlıkla kavuşuruz inşallah (amin)

cnm çok geçmiş olsun kayın pederine acil şifalar diliyorum.
görümceninde gözüaydın

hepinize tüm sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu,aşk dolu bir yıl diliyorum güzel nisan anneleri.
MUTLU YILLARR

2011 yılı hepimiz ve doğacak meleklerimiz ve bizler için için bereketli sağlıklı, bol uykulu ( bebişler için bu dilek), yaramazlıkların olmadığı, şans ve bol paralı olsun

Yeni Yılın herkese Şans, Mutluluk, Sağlık ve bol kazançlar getirmesini diliyorum kızlar... Mutlu Yıllar...

Biz bu akşam hep beraber (annemler,Kayınvalidem vs.) bizde toplanacağız. İç Pilavlı kızarmış hindimiz ve şarabımız olacak... Tabi meze ve salata çeşitlerini söylemiyorum...

Bizim program da aynı cnm
Size iyi eğlenceler, mutlu yıllarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…