2011 Nisan Anneleri

kızlar herkeze merhaba bugün bizde varız artık iyileştik çok şükür halsizlik olsada buna şükür diyoruz aman dikkat edin bu soğuk havalarda hasta olmayın sakın...
Hoşgeldin Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişe

çok imrenerek bakarsan benzer dyrlar bende bazen gosteryrm eşime böle tatlı bebişleri benzesn bzmkide dyrm o da sen bana bak bol bol dyr bende yok ben aynaya bakacagm diye taklyrm

benim eşim de böyle söylüyo kelimesi kelimesine aynı bu erkekler ne kadar narsistler ya

Hoşgeldin Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişe

benim eşim de böyle söylüyo kelimesi kelimesine aynı bu erkekler ne kadar narsistler ya

sorma tatlım yaa bide ebnzerse yandk dillernden düşemeyeiz valla...benm kalçalar genşlyr tatlım kız bebeiş ya kendni belli edecek illa :84:

çok imrenerek bakarsan benzer dyrlar bende bazen gosteryrm eşime böle tatlı bebişleri benzesn bzmkide dyrm o da sen bana bak bol bol dyr bende yok ben aynaya bakacagm diye taklyrm

:))))) alemler hakikaten ben eşimin bebeklik resmine bakıyorum sürekli çok tatlıymıs maasallah..

canım senn boy 1.62 yine iyi benim 1.52 boy eşiminki de 1.81:)))))) ama hiç şikayetç, diilim rahta rahat geziyorum spor ayakkabılarla calışıren bıkmıstım touklulardan bikaç ay istırahat oluyor sonra mecburen giyecem yine yoksa cocuk sanıyrlar kaale almıyorlar:))))

iyi uykular canım..

Kısslar biz yemeğe çıkıyoruz çok acıktık görüşürüz sonra

afiyet olsun size canımmm:)))

özel günlerde giyiyorum canım onun dışında mimar olduğum için sürekli kontrollere cıkıyorum ve inşaat tepelerınde zaten topuklu giyemıyordum hamılelık oncesı.hem boyle daha guzel oluyo özel gunde gıyınce daha bı ozel oluyosun.sende gıyme canım zaten artık şişliklerımızde olacak istesekte gıyemeyız

bu arada ben ene gidemiyorum karnımın boyu ileie doğru sipsivri pinokyo misali uzuyor delncek yakında. ben 3 bedeni daraltarak giyiyordum önceden sonra belleri kapanmıyordu pantolunun ve bende zaradan xs kot almıstım 13. haftamda hala o pantolonu giyiyorum kalçalar falan oluyor ama karın dümdüz yürüyüp gidiyor:))

aaaa o daha guzel tatlım doğmdan sonra göbüş gdnce hemn eski halne döncen bak şahane

merhaba kızlar nasılsınız?ben çok hastayım 2 haftadır geçmeyen bir öksürüğüm vardı.bugüün dr.gittim faranjit olmuşum.antibiyotik gargara falan başladı.kadın doğum uzm aradım oda kullanabilirsin dedi.hafta sonu oturarak uyudum nerdeyse yatınca tıkanıyrm öksürük krizim tutuyor:44:

kızlar günaydın
size bir şey sormak istiyorum son 3-4 gundur vajinama dogru bazen ağrı oluyor özlelikle de idrarım çok geldiğinde sanki vajinamın yanındaki kemikler genişliyor gibi bir ağrı sizde de oluyr mu aşağı doğru baskı başladı gibi hareketlerim eskisi gibi değil eğilince falan zorlanmaya baialdım üstelik 6 kg almama rağmen kızçem büyüyor sanırsam

ayy canım dikkat et kendine. allah kolaylık versin canım vallahi...

canım bende de aynen oluyor doktora yarın gidicem sorarım ama normaldir heralde merak etme bence...

ayy canım dikkat et kendine. allah kolaylık versin canım vallahi...

canım bende de aynen oluyor doktora yarın gidicem sorarım ama normaldir heralde merak etme bence...

sağol cnm valla içim rahatladı benim dr kontrolum 13 ocakta 10 gun var daha yani ama baktım rahatsuz oluyorum giderim dr a

sağol cnm valla içim rahatladı benim dr kontrolum 13 ocakta 10 gun var daha yani ama baktım rahatsuz oluyorum giderim dr a

yok canım ben cok önemsemedim acıkcası bence normaldır rahat ol.. anneannemdende catın genişliyordur gibi bi yorum geldi ama ne kadar doğru bilemem tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…