- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.461
Öyle canım ama hangi ismi koyarsan koy ilk başta kulağa tuhaf gelecek biz de başta öyleydik birçok isim hoşumuza gidiyordu ama hiçbirinde karar kılamadık eşimle tanıştığımız ilk dönemlerde oğlumuz olursa adını Bera koyalım demiştim o zaman ikimzde çok beğenmiştik ve düşün kız olabileceğini hesaba katmadan kız ismi düşünmemiştik, şşimdi Bera'da kararlıyız etrafımızda olumlu ve olumsuz tepkiler geliyor ama kulak tıkıyoruz biz beğendik ve şimdiden Bebeğimizden bahsederken ismiyle söylüyoruz o yüzden çok kararsız olmamakda fayda var bir de ben doruk ismini çok beğenmişimdir bir de senin vazgeçtiğin yağız ismini
Doğan ismi çok asil duruyorr canım
ama Ali ismi çok güzel Bence Ahmet Mehmet Ali gibi isimler ikinci isim olarak da çok güzel duruyor Ahmet Benim Kayınpederin ismi olduğu için ben istemedim aile büyüklerinin isminin küçücük çocuklara verilmesini sevmiyorum ben ama bizde bera için ikinci bir isim düşünüyoruz Mehmet Bera gibi bilmiyorum ama uyumlu olması da lazım
canım gözün aydın,maşallaah bebişine
park yatağın fiyatı uygunmuş bence de kaçırma,bende o modelden alıcam sanırım..
bebişin cicileri de hayırlı olsun,güle güzel sağlıkla giyinsin..
Fundacım,aynen benim sıpa da öylee hiç sağa dönmeye gelmiyor..
ya sırt üstü yada sol taraf,ama yatmak bile işkence olur gibi oldu artık..
sırt üstü yatınca sırtım ağrıyor,sola yatınca da sol tarafım uyuşuyor..daha 3 ay vaaar
]
Doğan ismi çok asil duruyorr canım
ama Ali ismi çok güzel Bence Ahmet Mehmet Ali gibi isimler ikinci isim olarak da çok güzel duruyor Ahmet Benim Kayınpederin ismi olduğu için ben istemedim aile büyüklerinin isminin küçücük çocuklara verilmesini sevmiyorum ben ama bizde bera için ikinci bir isim düşünüyoruz Mehmet Bera gibi bilmiyorum ama uyumlu olması da lazım
Evet bi de o var öyle isimlerin illa birini çağrıştırması gerekiyor sanki bizimde tuhaf Ahmet eşimin babasının Mehmet de benim babamın ismi ama eşimin ismi Mehmet olsayudı hiç düşünmeden çocuğuma da o ismi koyardım güzel olurdu bencebende dediğin gibi ali mehmet isimlerini çok severim o yüzden zaten ali kaan istedim bu seferde herkes ali kim neden ali diyor:)) aslında mehmette hiç düşünmeden koyacaım bir isimdi ama eşimi adı olduğundan onu koyamıyorum:)))
günaydın kızlar...
aysu87 canım şekerinin düşük seyretmesine çok sevindim.inşallah benimde düşmüştür.bakalım perşembe görcez.
landsarc canım öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine hemen önlemler al ki hafif atlatasın. ben bugün biraz daha iyiyim sanırım sporda kendimi çok zorladım hiç ara vermeden 45 dk yürümek zorladı beni. ay anlatılacak gibi değilki çektiğim doktorautanırım yaaa... normal diyecek üstelik biliyorum alacağım cevabı ama yinede bugün bir muayenehanesine uğrayayım diyorum.okulda ne durumda olcam bir bakayımda.
erkek ismi için öneri isteyen arkadaşlar : YALÇIN, YAMAN, EFE , ÇINAR , LEVENT , POYRAZ , RÜZGAR , ARAS aklıma gelen ve beğendiğim isimler belki fikir oluşturur
Evet bi de o var öyle isimlerin illa birini çağrıştırması gerekiyor sanki bizimde tuhaf Ahmet eşimin babasının Mehmet de benim babamın ismi ama eşimin ismi Mehmet olsayudı hiç düşünmeden çocuğuma da o ismi koyardım güzel olurdu bence
Günaydın canım isim fikri için teşekkür ederim.günaydın kızlar...
aysu87 canım şekerinin düşük seyretmesine çok sevindim.inşallah benimde düşmüştür.bakalım perşembe görcez.
landsarc canım öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine hemen önlemler al ki hafif atlatasın. ben bugün biraz daha iyiyim sanırım sporda kendimi çok zorladım hiç ara vermeden 45 dk yürümek zorladı beni. ay anlatılacak gibi değilki çektiğim doktorautanırım yaaa... normal diyecek üstelik biliyorum alacağım cevabı ama yinede bugün bir muayenehanesine uğrayayım diyorum.okulda ne durumda olcam bir bakayımda.
erkek ismi için öneri isteyen arkadaşlar : YALÇIN, YAMAN, EFE , ÇINAR , LEVENT , POYRAZ , RÜZGAR , ARAS aklıma gelen ve beğendiğim isimler belki fikir oluşturur
aslında bende söyledim ama eşim direk kabul etmedi onu sen beni erkenden öteki tarafa göndereceksin heralde ben sagken niye benim adım konsun dedi:))
aslında bende söyledim ama eşim direk kabul etmedi onu sen beni erkenden öteki tarafa göndereceksin heralde ben sagken niye benim adım konsun dedi:))
Ay kııslar topuklu ayakkabı giyiyor musunuz ben şimdiye kadar ısrarla giyiyordum çünkü topuklu ayakkabı da rahat ediyorum dr'um topuklu giyme dedi mecburen spor ayakkabısı giyiorum 1,62 boy ve gitgide alınan kilolarda kendimi oldukça yere yakın hissediyorum çok sinir bozucu ya
kızlar bu arada dün bir çocuk gördüm 1ç5 yaslarında erkek bebek nasıl güzeldi anlatamam çok şekerdi maaşallah hala gözümn önünden gitmiyor inşallah oğlumda na benzer ya. diyecektim aslında bi resmini çekebilir miyi ara ara bakarım oglum benzesin diye çok tatlıydı maaşşallah Allah nazarlardan saklasın:))
canım bende giyiyrdm da braktım şimdi bi iki yere gderken giyyrm rahatsz da etmye başladı hanii..aynı benm boy da 1.62.. sorma ya eşime dyrm ki kuzey guney yönlu genşlyrm valla hale bak dyrm alşcaz galba ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?