- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.441
günaydın erva,teşekkür ederim önerin için,oğlumun adını Mehmet Yağız koyacaktım,rüya gördüm,rüyamdaki ses yağız ismini koymamamı koyarsam eğer oğlumun 6 ay yaşayacağını söyledi,çok etkilendim rüyadan yağız isminden vazgeçtim.Şimdi Mehmet'in yanına isim arıyorum.Berke ismi düşündüğüm isimlerden bitanesi.Aras iminide hoşuma gidiyor ama daha henüz karar veremedik:18:
canım ben arda adınıda cok severim mehmet arda da bir fikir olabilir belki. biz kaan yada ali kaan koymayı düşünüyoruz adını. birde kerem adını cok severim ama onuda eşim istemiyor.
aras çok güzelmiş
canım ben arda adınıda cok severim mehmet arda da bir fikir olabilir belki. biz kaan yada ali kaan koymayı düşünüyoruz adını. birde kerem adını cok severim ama onuda eşim istemiyor.
Kerem ismini bende çok severim ama benimde eşim istemedi bende ısrar etmek istemedim.Arda ismi yeğenimin adı canım:26:Çok teşekkür ederim verdiğin fikir için.
Canım etkilemem ama Arda isminde olan çocuklar çok hareketli ve yaramaz oluyor size batıl gelebilir ama gerçekten öyle benim yeğenimin ismi de Arda çok hareketli çok yaramaz hiperaktif derecesinde neredeyse, ama Aras çok güzel bir isim
Canım etkilemem ama Arda isminde olan çocuklar çok hareketli ve yaramaz oluyor size batıl gelebilir ama gerçekten öyle benim yeğenimin ismi de Arda çok hareketli çok yaramaz hiperaktif derecesinde neredeyse, ama Aras çok güzel bir isim
Canım Arda yeğenimin adı onu koyamam zaten ama yine de sağolAras ağırlıklı gidiyor,Ya isim koymak ne kadar zormuş insan hiçbi ismi yakıştıramıyor oğluna
ayy benim aklıma hiç isim gelmiyo.
ben ali koymayı isterdim ama görümcemin oğlunun adı ali.ondan dolayı koyamıyorum.bizim ismide eşim buldu zaten.benim aklımdada bi isim olmadığı için şuana kadar itiraz etmedim.kısmet olursa biz doğan koyucaz.
Ben bebek arabasını hiç aceleyte getirmiyorum hatta doğumdan sonra da alabilirim diyorum çünkü zaten mayısın sonlarına doğru araba kullanlabilir diye düşünüyorum çok acil değil yani bencede beklemekte fayda varArkadaşlar cumartesi günü Saraçhaneye gittik,Bebek arabası içinde salıncaklar içinde hiçbir cazip tarafı yok,kredi kartına internetten daha pahalıya satıyorlar,nakitte ancak 100 lira indiriyorlar.Bi satıcıyla görüştük,bebek arabası için acele etmeyin ocağın sonuna doğru yeni modeller çıkacak internetten takip edin dedi,ocağın 15 gibi fuar varmış sanırım,firmaların yeni ürünleri tanıtılacakmış ondan sonra kararınızı verin dedi.Almayanlar içinde bilginiz olsun kızlar
Hayırlısı canım birçok isim için böyle söyleniyo ben Kaan isminde duymadım ama en az 4 tane problem çocuk Arda'yla karşılaştım diyebilirimevet canım haklı olabilirsin isimler karakterleri cok yansıtıyor. acıkcası arda adında tanıdıgım olmadıgı için bilmiyorum ama doğru olabilir söylediğin. bu arada kaanlar içinde aynı seyi sölüyorlar ama bakalım hayırlısı:)))
Arkadaşlar cumartesi günü Saraçhaneye gittik,Bebek arabası içinde salıncaklar içinde hiçbir cazip tarafı yok,kredi kartına internetten daha pahalıya satıyorlar,nakitte ancak 100 lira indiriyorlar.Bi satıcıyla görüştük,bebek arabası için acele etmeyin ocağın sonuna doğru yeni modeller çıkacak internetten takip edin dedi,ocağın 15 gibi fuar varmış sanırım,firmaların yeni ürünleri tanıtılacakmış ondan sonra kararınızı verin dedi.Almayanlar içinde bilginiz olsun kızlar
canım bu tarz rahatszlklar dnlenmeden gecmyr evet yatp uyuman lazm biraz ve taze sklmş meyve suyu ,i. bnce hemengünaydın kızlaar,
ne var ne yok,nasılsınız?
ben pek iyi değilim,sanırım üşüttüm acayip halsizlik var üzerinde heryerim ağrıyor..
dün akşamdan beri iyi değilim,işe geldim ama biraz işlerimi halledip eve gidicem sanırım..
aa ne guzel ismine karra vermşnz bebişin benm eşimde çok ısrar edyrdu bi ara begüm begüm diye anlamını çok begenyr ama hala kararsızız bakalım ne koyacagzGünaydın güzel anneler:92: :80:
İnşallah güzel bir yıl olur hepimiz için.
Bugün akşamüstü dr. randevum var, Begüm'ümü göreceğim inşallah
Öyle canım ama hangi ismi koyarsan koy ilk başta kulağa tuhaf gelecek biz de başta öyleydik birçok isim hoşumuza gidiyordu ama hiçbirinde karar kılamadık eşimle tanıştığımız ilk dönemlerde oğlumuz olursa adını Bera koyalım demiştim o zaman ikimzde çok beğenmiştik ve düşün kız olabileceğini hesaba katmadan kız ismi düşünmemiştik, şşimdi Bera'da kararlıyız etrafımızda olumlu ve olumsuz tepkiler geliyor ama kulak tıkıyoruz biz beğendik ve şimdiden Bebeğimizden bahsederken ismiyle söylüyoruz o yüzden çok kararsız olmamakda fayda var bir de ben doruk ismini çok beğenmişimdir bir de senin vazgeçtiğin yağız ismini
kızlar günaydın... ya ben çok kötüyüm... rahim ve karnımın altı fena halde kasılıyor. dönemiyorum,yatınca kalkamıyorum, yürürkende canım acıyor... ne kadar sürecek bu böyle doğuma kadar çekcez mi yaaa... arasam mı doktoru, sizde durum ne???
canım gözün aydın,maşallaah bebişinegünaydın kıssslar :79::79::79:
iki üç gündür giremiyodum nete hepiniizin yeni yılını kutluyorum inşallah 2011 hepimize çook uğurlu gelir bebişlerimizle mutlu huzurlu bir yıl geçiririz
bizim de cuma günü kontrolümüz vardıbebeğimi gördüm dakikalarca ellerini kollarını midesi böbrekleri kalbi heryerine baktı drum çok şükür her şey normal görünüyor dedi, yanlız pozisyonu ters gibi bişey söyledi ama son aylara doğru değişir dedi,yani yüzünü göstermedi bebeğim dr nerdeyse karnımı yumrukladı çalkladı ama yok dönmedi bebiş sağlık olsun dedim bende, bir de druma balık yağı hapını sordum vermedi calsiyum takviyesini yine öyle sadece vitamin diyor başka ilaca gerek yok diyor doğal beslen diyor anlamadım gitti,:26::26::26:
Bu arada minnoşum 740 gr olmuştu gittiğimde, gitmişken şeker yülemesi de yapıldı 106 çıktı normal değerler sonuçlar iyi çıktı dedi,
cumartesi günü alışverişe çıktık bebişime çok tatlı zıbın takımları tulumlar hıra ve battaniye aldım bi de teyzesi çok şirin ayakkabılar almış kızzlar konverse gibi çok şirin bebeğim nasıl giyecekse onu bide pantiffler almış ayyy çok heyecanlıyım kısslar gelsin bebeğim bir an önce,bide bi mağazaya gittik kraftın 504 model park yatağını gördüm çok güzel ve kullanışlı görünüyordu idirimdeydi fiyatıda 209 liraydı ben ço beğendim büyük ihitmalle ondan alıcam renklerde çok güzeldi, dün akşamda çaya ve yemeğe nisafirlerim vardı eğlenceliydi çok yorulmadım sabahda eşim erenden çıktı biz oğluşumla 11e kadar uyuduk sonra biraz evi topladım dinlenicem bugün yarın iş var nasıl olsa tadını çıkarmak lazım ay neyse yaz yaz duygular bitmez hepinizi kocaman öpüyorummmmm
herkese iyi pazaralr
bazen hareketleir azalıyor artık yoruluyorlarmı nedense bende endişeleniyıorum aman diyorum hareket etse
hareketlerini bazen gögsumun hemen altında hissediyorum bazende gökebk değiliğimin altında değişiyor
birde sağa hiç yatırmıyor kızım hemen tekmelemeye bgailıyor illa solda yatıcaz tamam onalr için en uygunu solda yatmak ama tüm gece solda yatınca sol tarafımn uyuşuyor sabah 5 dk da sağda yatayım desem tekmelerle başlıyor gune birde cok acıktıysa da hemen tekmeliyor minik cadım
aman önmeli değil o rahat olsunda
bizde gebelik şekerini ölçtürdük şimdi ilk kontrolumuz taa 13 ocakta 1.5 aydır görmedim kuzumu çok özledim
biliyorsunuza miniyosentezdi düşük tehkilesi derken sürekli usg deydik o yuzden dr biraz bü,yüüsn rahat bırakalım bebeği dedi
ama çok özledik biz bebeğimizi babasıyla
saol Aysucum,valla gidip yatıcam biran evvel ama sırtımda ağrıyor nasıl yatıcam bilmem..günaydın cnm
geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
işlerini halledip eve geç bencede dinlen bol bol.c vitamini al.
günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine.
ayy benim aklıma hiç isim gelmiyo.
ben ali koymayı isterdim ama görümcemin oğlunun adı ali.ondan dolayı koyamıyorum.bizim ismide eşim buldu zaten.benim aklımdada bi isim olmadığı için şuana kadar itiraz etmedim.kısmet olursa biz doğan koyucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?