2011 Nisan Anneleri

canım ben arda adınıda cok severim mehmet arda da bir fikir olabilir belki. biz kaan yada ali kaan koymayı düşünüyoruz adını. birde kerem adını cok severim ama onuda eşim istemiyor.

canım ben arda adınıda cok severim mehmet arda da bir fikir olabilir belki. biz kaan yada ali kaan koymayı düşünüyoruz adını. birde kerem adını cok severim ama onuda eşim istemiyor.

Kerem ismini bende çok severim ama benimde eşim istemedi bende ısrar etmek istemedim.Arda ismi yeğenimin adı canım:26:Çok teşekkür ederim verdiğin fikir için.

Canım etkilemem ama Arda isminde olan çocuklar çok hareketli ve yaramaz oluyor size batıl gelebilir ama gerçekten öyle benim yeğenimin ismi de Arda çok hareketli çok yaramaz hiperaktif derecesinde neredeyse, ama Aras çok güzel bir isim

Canım Arda yeğenimin adı onu koyamam zaten ama yine de sağolAras ağırlıklı gidiyor,Ya isim koymak ne kadar zormuş insan hiçbi ismi yakıştıramıyor oğluna

Günaydın güzel anneler :92: :80:
İnşallah güzel bir yıl olur hepimiz için.

Bugün akşamüstü dr. randevum var, Begüm'ümü göreceğim inşallah

Efet canım bende buna katılıyorum.İlk başta bende Arda düşünmüştüm çevremdeki kişiler hep aynı şeyi söledi. Çevremdede ismi Arda olan çocuklar aynen öyle...

evet canım haklı olabilirsin isimler karakterleri cok yansıtıyor. acıkcası arda adında tanıdıgım olmadıgı için bilmiyorum ama doğru olabilir söylediğin. bu arada kaanlar içinde aynı seyi sölüyorlar ama bakalım hayırlısı:)))

Arkadaşlar cumartesi günü Saraçhaneye gittik,Bebek arabası içinde salıncaklar içinde hiçbir cazip tarafı yok,kredi kartına internetten daha pahalıya satıyorlar,nakitte ancak 100 lira indiriyorlar.Bi satıcıyla görüştük,bebek arabası için acele etmeyin ocağın sonuna doğru yeni modeller çıkacak internetten takip edin dedi,ocağın 15 gibi fuar varmış sanırım,firmaların yeni ürünleri tanıtılacakmış ondan sonra kararınızı verin dedi.Almayanlar içinde bilginiz olsun kızlar

Canım Arda yeğenimin adı onu koyamam zaten ama yine de sağolAras ağırlıklı gidiyor,Ya isim koymak ne kadar zormuş insan hiçbi ismi yakıştıramıyor oğluna

Öyle canım ama hangi ismi koyarsan koy ilk başta kulağa tuhaf gelecek biz de başta öyleydik birçok isim hoşumuza gidiyordu ama hiçbirinde karar kılamadık eşimle tanıştığımız ilk dönemlerde oğlumuz olursa adını Bera koyalım demiştim o zaman ikimzde çok beğenmiştik ve düşün kız olabileceğini hesaba katmadan kız ismi düşünmemiştik, şşimdi Bera'da kararlıyız etrafımızda olumlu ve olumsuz tepkiler geliyor ama kulak tıkıyoruz biz beğendik ve şimdiden Bebeğimizden bahsederken ismiyle söylüyoruz o yüzden çok kararsız olmamakda fayda var bir de ben doruk ismini çok beğenmişimdir bir de senin vazgeçtiğin yağız ismini

ayy benim aklıma hiç isim gelmiyo.
ben ali koymayı isterdim ama görümcemin oğlunun adı ali.ondan dolayı koyamıyorum.bizim ismide eşim buldu zaten.benim aklımdada bi isim olmadığı için şuana kadar itiraz etmedim.kısmet olursa biz doğan koyucaz.

ismiyle çok yaşasın inşallah.Doğmadan bulucaz inşallah bi isim

Ben bebek arabasını hiç aceleyte getirmiyorum hatta doğumdan sonra da alabilirim diyorum çünkü zaten mayısın sonlarına doğru araba kullanlabilir diye düşünüyorum çok acil değil yani bencede beklemekte fayda var

Hayırlısı canım birçok isim için böyle söyleniyo ben Kaan isminde duymadım ama en az 4 tane problem çocuk Arda'yla karşılaştım diyebilirim

peki canım fuar nerde olacak acaba bilginiz var mı acaba bebek odası mobilyaları falanda olabilir miki

gunaydın herkese kızlar bzde kalktık yne mdem yanmş braz su içtim bikaç tane cewz attım agzıma dun öğrendm kuru incir çok faydalymış içindeli lif oranndan ötru bide demir varmış bi tanede ondan yedim.otrdm KK nın başına
canım bu tarz rahatszlklar dnlenmeden gecmyr evet yatp uyuman lazm biraz ve taze sklmş meyve suyu ,i. bnce hemen
Günaydın güzel anneler :92: :80:
İnşallah güzel bir yıl olur hepimiz için.

Bugün akşamüstü dr. randevum var, Begüm'ümü göreceğim inşallah
aa ne guzel ismine karra vermşnz bebişin benm eşimde çok ısrar edyrdu bi ara begüm begüm diye anlamını çok begenyr ama hala kararsızız bakalım ne koyacagz

bencede canm önemli olan senn ve eşinin begenmesi gersni boşwwern her kaafadan bir ses çkyr zaten

canım geçmiş olsun,halen devam ediyormu yoksa geçti mi..eğer devam ediyorsa mutlaka dr.nu ara bence...bende de ara ara oluyor ama çok yorulduğumda heryerim ağrıdığı gibi kasılmalarım da artıyor..
artık enerjik zamanlarımız bitiyor sanırım,biraz dinlenmeli ama egzersizi de bırakmamalı nasıl olcaksaa:44
:
canım gözün aydın,maşallaah bebişine
park yatağın fiyatı uygunmuş bence de kaçırma,bende o modelden alıcam sanırım..
bebişin cicileri de hayırlı olsun,güle güzel sağlıkla giyinsin..

Fundacım,aynen benim sıpa da öylee hiç sağa dönmeye gelmiyor..
ya sırt üstü yada sol taraf,ama yatmak bile işkence olur gibi oldu artık..
sırt üstü yatınca sırtım ağrıyor,sola yatınca da sol tarafım uyuşuyor..daha 3 ay vaaar

günaydın cnm
geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
işlerini halledip eve geç bencede dinlen bol bol.c vitamini al.
saol Aysucum,valla gidip yatıcam biran evvel ama sırtımda ağrıyor nasıl yatıcam bilmem..
midemde bir tuhaf bişey yiyemiyorum,dün akşam bir çorba içebildim okadar

günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

saol cnm..oğluna isim sormuşsun..
bende Aras'ı beğendim..Mehmetin yanına kulağa hoş geliyor..
Mehmet Efe de güzel mesela,iki isimlilerde ikinci ismin kısa olması tercihimdir benimde..
can,cem,efe,ege,ali,berk..gibi..

Doğan ismi çok asil duruyorr canım
ama Ali ismi çok güzel Bence Ahmet Mehmet Ali gibi isimler ikinci isim olarak da çok güzel duruyor Ahmet Benim Kayınpederin ismi olduğu için ben istemedim aile büyüklerinin isminin küçücük çocuklara verilmesini sevmiyorum ben ama bizde bera için ikinci bir isim düşünüyoruz Mehmet Bera gibi bilmiyorum ama uyumlu olması da lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…