- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.701
Benim başladı uykusuz saatlerim..bebişi düşündüğüm için sola dönerken bile ayaklanıyorum hafif oturupda sırt üstü yatıyorum..öyle olunca uykular bölünüyo..doktora sorcam ama..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİŞİ SORCAM BU ŞEKER TARAMA TESTİ 24-26 HAFTALAR ARASIMI YAPILIYO... YANİ ÇARŞAMBA TAM 24. HAFTADA OLCAM... HAFTAYA Bİ GÜN 24+ LARDA GİTSEM OLUR HERHALDE DEĞİLMİ
skorpion canim merhaba.nasilsin.
kızlar sln geçmişi okudum ancak yazıorum..bebek arabası konuşulmuş ,diğer markaları bilmiyorum ama ben oğluma almıştım tavsiye üzerine çok memnunum 2yıldır kulanıyorum tık demedi ve çok sağlam..çocuk içindeken pazara fln gidiyorum en az 10kğ fileye koyuyoruz ,evde hafif bayırda ama hiç sıkıntı yaşamadım..ne bozuld,nekırıldı, ne yırtıldı çok şükür..
markası rengi fln bunun aynısı ilgilenenler için,
Babyhope Puset Bebek Arabası CDB011HF GittiGidiyor.com'da #34073963
evet tatlım haklısın çok sağol ilgin için..
galiba öyle kesin birşey ay ok sanırım kankiş..çünkü benimki doğuma 2saat kala dönmüştü,hatta dönmeseydi manyak dr sezaryane alcaktı..erkenden sancı verip doğurtmaya çalıştıgı için..
geçmiş olsun cnm bu uykusuluk bizi öldürecek desene bende hep 2,5-3ten sonra uyuyabiliyorum sabah kafam kalkmıyor delireceğim..grp fln yoktur cnm herhlad eherkes ilgilendiği şeylere yorum yapıyor takılma senben gördükçe genelde herkese yönelik yazmaya çalışıyoprum ama bilmiorum tabi,neyse
![]()
iyilik canim senden ne haber?? dizi bakiyorum bende nette..
iyiyim canm saol.hangi diziye bakiyosun.bugun kucuk sirlar vardi.ben bugunlerde biraz mutluyum.turkiyeye gidicem.giderken ucaga binmemde sorun olmz ama donuste turkiyeden hamile oldugum icicn alirlarmi bilmiyorum.ama her ihtimale karsi gidicem.kizimi cok ozledim.alisveris yapiyorum bu aralar.bugun bebek icin 20 tane kisa kollu icten giydirmak icin citcitli bady aldim.2 tane uzun citcitli bady,20 tane agiz silme bezi,3 tane ince battaniye,onluk,bere felan aldik.80 dolar tuttu.ic giyecekleri yetrli dimi canm.birazda dis giysi alirim.0-3 ay yeterli olur.
ben ezel i izliyorum canim.sevindim senin adina trye gitmene kizinla ve ailenle hasret giderirsin hem sanada degisiklik olmus olur.aldiklarini güle güle giysin pa$anevet yeterince almissin bence yetezzsede sonradan da alirsin hem disari cikmaya bahene olur:))
simdi resimlerini ekliycem.bi bak sende fikrini solersin.bu arada gobegimide ekliyorum.
resim nasil ekleniyo.biliyomusun.
wawww kaynamışız yine kızlar... Bende bu gün birazcık geç kalktım..anam bu saattede hamaratlığım tuttu..çarşamba temizliğe abla gelicek bana...dedim o gelene kadar şahsi işlerimi halledim.. En azından ufak ufak dolanırım o varken..işte yimek hazırlarım ona aralarda..malum 8 gibi geliyo maşalah anca 7 gibi çıkıyo.. Evden.. öyle işte
bende birazcik gec kalktin 16.00 gibi:))kolay gelsin canim.bu saatte yormussun kendini.
CNM ÇOK ŞÜKÜR YORULMADIM AMA OTURUNCA BİRAZ TERLEMİŞİM..DEMEK YORULDUMDA BENMİ FARK ETMEDİM..BENDE ŞÖYLE Bİ 3 FALANDI KALKTIM..UTANIYORUM KENDİMDEN AMA NAPİM:26: OĞLUM ÇOK YARAMAZ YATIRMADI BENİ Bİ..ŞİMDİDE
MAŞALLAH
İÇERDE Bİ OYANA Bİ BU YANA GEZİNİP DURUYO..KONUŞUYORUZ ONUNLA BEN SESLİ KONUŞUYORUM O MORSA ALFABESİ MİSALİ TEPİKLİYİP DURUYO
![]()
wawww kaynamışız yine kızlar... Bende bu gün birazcık geç kalktım..anam bu saattede hamaratlığım tuttu..çarşamba temizliğe abla gelicek bana...dedim o gelene kadar şahsi işlerimi halledim.. En azından ufak ufak dolanırım o varken..işte yimek hazırlarım ona aralarda..malum 8 gibi geliyo maşalah anca 7 gibi çıkıyo.. Evden.. öyle işte
masllah pa$ayabenim prenseste bir o yana bir bu yana dolanip duruyo
hissetmek cok güzel bir duygu..
benm oglanda hic durmuyo.tekmeleyip duruyo.ha kizlar bu arada ben turkiyeye gidicem ya simdi.benm kiz kesin kiskanicak vala kardesini.bi sekilde alistirmam lazim dimi.cok ozledim ya kizimi bir an once kavusmak istiyorum.masllah pa$ayabenim prenseste bir o yana bir bu yana dolanip duruyo
hissetmek cok güzel bir duygu..
esracim ilkokula baslamadan ikinci yap sana tavsiyem.cocugun ilkokula basladigi zaman 1.sinifta ona yardimci olamazsin sonra.kesinlikle cnm..ilk hissettiğimde net bi şekilde korktum biliyomusun..bi garip oldum..içimde bi canlının olması ne bilim düşününce ürküttü ama anlık..sonra zamanla bi alışıyosun.. bambaşka bişey ya.. vallahi doğumu kolay olurda yavrum beni çok yormazsa niyetim fazla ara açmadan ikinciyi yapmak.. 2 yaşından sonra hemen..![]()