• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Benim başladı uykusuz saatlerim..bebişi düşündüğüm için sola dönerken bile ayaklanıyorum hafif oturupda sırt üstü yatıyorum..öyle olunca uykular bölünüyo..doktora sorcam ama..

kızlar sln geçmişi okudum ancak yazıorum..bebek arabası konuşulmuş ,diğer markaları bilmiyorum ama ben oğluma almıştım tavsiye üzerine çok memnunum 2yıldır kulanıyorum tık demedi ve çok sağlam..çocuk içindeken pazara fln gidiyorum en az 10kğ fileye koyuyoruz ,evde hafif bayırda ama hiç sıkıntı yaşamadım..ne bozuld,nekırıldı, ne yırtıldı çok şükür..
markası rengi fln bunun aynısı ilgilenenler için,

Babyhope Puset Bebek Arabası CDB011HF GittiGidiyor.com'da #34073963

evet tatlım haklısın çok sağol ilgin için..

galiba öyle kesin birşey ay ok sanırım kankiş..çünkü benimki doğuma 2saat kala dönmüştü,hatta dönmeseydi manyak dr sezaryane alcaktı..erkenden sancı verip doğurtmaya çalıştıgı için..

geçmiş olsun cnm bu uykusuluk bizi öldürecek desene bende hep 2,5-3ten sonra uyuyabiliyorum sabah kafam kalkmıyor delireceğim..grp fln yoktur cnm herhlad eherkes ilgilendiği şeylere yorum yapıyor takılma sen :34: ben gördükçe genelde herkese yönelik yazmaya çalışıyoprum ama bilmiorum tabi,neyse:17:

canm bende herkese yonelik yaziyorum.hatta bazen bisey soruyolar saglikla ilg.bildigim konularda yorum yapiyorum.ya insan kale alip bi saol der.hic bakmiyolar bile.neyse bende takmiyorum artik.aynisi sizede oldumu diye sormustum.canm ben sabah uyuyabiliyorum oda zorla.sonu nasil olacak bilmiyorum.

iyilik canim senden ne haber?? dizi bakiyorum bende nette..

iyiyim canm saol.hangi diziye bakiyosun.bugun kucuk sirlar vardi.ben bugunlerde biraz mutluyum.turkiyeye gidicem.giderken ucaga binmemde sorun olmz ama donuste turkiyeden hamile oldugum icicn alirlarmi bilmiyorum.ama her ihtimale karsi gidicem.kizimi cok ozledim.alisveris yapiyorum bu aralar.bugun bebek icin 20 tane kisa kollu icten giydirmak icin citcitli bady aldim.2 tane uzun citcitli bady,20 tane agiz silme bezi,3 tane ince battaniye,onluk,bere felan aldik.80 dolar tuttu.ic giyecekleri yetrli dimi canm.birazda dis giysi alirim.0-3 ay yeterli olur.

ben ezel i izliyorum canim.sevindim senin adina trye gitmene kizinla ve ailenle hasret giderirsin hem sanada degisiklik olmus olur.aldiklarini güle güle giysin pa$an:emir_bebek: evet yeterince almissin bence yetezzsede sonradan da alirsin hem disari cikmaya bahene olur:))
iyiyim canm saol.hangi diziye bakiyosun.bugun kucuk sirlar vardi.ben bugunlerde biraz mutluyum.turkiyeye gidicem.giderken ucaga binmemde sorun olmz ama donuste turkiyeden hamile oldugum icicn alirlarmi bilmiyorum.ama her ihtimale karsi gidicem.kizimi cok ozledim.alisveris yapiyorum bu aralar.bugun bebek icin 20 tane kisa kollu icten giydirmak icin citcitli bady aldim.2 tane uzun citcitli bady,20 tane agiz silme bezi,3 tane ince battaniye,onluk,bere felan aldik.80 dolar tuttu.ic giyecekleri yetrli dimi canm.birazda dis giysi alirim.0-3 ay yeterli olur.

ben ezel i izliyorum canim.sevindim senin adina trye gitmene kizinla ve ailenle hasret giderirsin hem sanada degisiklik olmus olur.aldiklarini güle güle giysin pa$an:emir_bebek: evet yeterince almissin bence yetezzsede sonradan da alirsin hem disari cikmaya bahene olur:))

simdi resimlerini ekliycem.bi bak sende fikrini solersin.bu arada gobegimide ekliyorum.

wawww kaynamışız yine kızlar... Bende bu gün birazcık geç kalktım..anam bu saattede hamaratlığım tuttu..çarşamba temizliğe abla gelicek bana...dedim o gelene kadar şahsi işlerimi halledim.. En azından ufak ufak dolanırım o varken..işte yimek hazırlarım ona aralarda..malum 8 gibi geliyo maşalah anca 7 gibi çıkıyo.. Evden.. öyle işte

bende birazcik gec kalktim 16.00 gibi:))kolay gelsin canim.bu saatte yormussun kendini.hamarat karii
wawww kaynamışız yine kızlar... Bende bu gün birazcık geç kalktım..anam bu saattede hamaratlığım tuttu..çarşamba temizliğe abla gelicek bana...dedim o gelene kadar şahsi işlerimi halledim.. En azından ufak ufak dolanırım o varken..işte yimek hazırlarım ona aralarda..malum 8 gibi geliyo maşalah anca 7 gibi çıkıyo.. Evden.. öyle işte

Son düzenleme:
bende birazcik gec kalktin 16.00 gibi:))kolay gelsin canim.bu saatte yormussun kendini.

CNM ÇOK ŞÜKÜR YORULMADIM AMA OTURUNCA BİRAZ TERLEMİŞİM.. :9: DEMEK YORULDUMDA BENMİ FARK ETMEDİM..BENDE ŞÖYLE Bİ 3 FALANDI KALKTIM..UTANIYORUM KENDİMDEN AMA NAPİM:26: OĞLUM ÇOK YARAMAZ YATIRMADI BENİ Bİ..ŞİMDİDE :nazar: MAŞALLAH :emir_bebek: İÇERDE Bİ OYANA Bİ BU YANA GEZİNİP DURUYO..KONUŞUYORUZ ONUNLA BEN SESLİ KONUŞUYORUM O MORSA ALFABESİ MİSALİ TEPİKLİYİP DURUYO :9:

masllah pa$aya:nazar:benim prenseste bir o yana bir bu yana dolanip duruyo:12:hissetmek cok güzel bir duygu..
CNM ÇOK ŞÜKÜR YORULMADIM AMA OTURUNCA BİRAZ TERLEMİŞİM.. :9: DEMEK YORULDUMDA BENMİ FARK ETMEDİM..BENDE ŞÖYLE Bİ 3 FALANDI KALKTIM..UTANIYORUM KENDİMDEN AMA NAPİM:26: OĞLUM ÇOK YARAMAZ YATIRMADI BENİ Bİ..ŞİMDİDE :nazar: MAŞALLAH :emir_bebek: İÇERDE Bİ OYANA Bİ BU YANA GEZİNİP DURUYO..KONUŞUYORUZ ONUNLA BEN SESLİ KONUŞUYORUM O MORSA ALFABESİ MİSALİ TEPİKLİYİP DURUYO :9:

hosgeldin canm.bende skorpionla lafliyodum.vala kac gundur sizi goremiyodum.forumda gunduz grubu kendi aralarinda gruplasmis sanirim.bizim ekip olmayinca bende devre disi kaldim vala.neyseki siz geldiniz yalnizligim azaldi biraz.

masllah pa$aya:nazar:benim prenseste bir o yana bir bu yana dolanip duruyo:12:hissetmek cok güzel bir duygu..

kesinlikle cnm..ilk hissettiğimde net bi şekilde korktum biliyomusun..bi garip oldum..içimde bi canlının olması ne bilim düşününce ürküttü ama anlık..sonra zamanla bi alışıyosun.. bambaşka bişey ya.. vallahi doğumu kolay olurda yavrum beni çok yormazsa niyetim fazla ara açmadan ikinciyi yapmak.. 2 yaşından sonra hemen.. :17:

benm oglanda hic durmuyo.tekmeleyip duruyo.ha kizlar bu arada ben turkiyeye gidicem ya simdi.benm kiz kesin kiskanicak vala kardesini.bi sekilde alistirmam lazim dimi.cok ozledim ya kizimi bir an once kavusmak istiyorum.

kesinlikle cnm..ilk hissettiğimde net bi şekilde korktum biliyomusun..bi garip oldum..içimde bi canlının olması ne bilim düşününce ürküttü ama anlık..sonra zamanla bi alışıyosun.. bambaşka bişey ya.. vallahi doğumu kolay olurda yavrum beni çok yormazsa niyetim fazla ara açmadan ikinciyi yapmak.. 2 yaşından sonra hemen.. :17:
esracim ilkokula baslamadan ikinci yap sana tavsiyem.cocugun ilkokula basladigi zaman 1.sinifta ona yardimci olamazsin sonra.

kızlar bu ay çok çabuk geçicek bundan çok eminim..çünkü günlerim çok dolu.. ve beklemle geçicek birazda..annem biz antebe gönderiyoruz ayın 10nunda...25 inde gelcek biz alcaz havaalanından işte 26 sında gün bende.. derken ayın 14 ünde eşim rizeye gidiyo öyle 3 günlüğüne gezme olsun die..17 sinde gelcek..o arada ben kaynanamda olcam.. bu hafta zati ev işi temizlik düzen..çarşaf yıka..ütü gibi ıvır zıvırla geçicek..enca günlere bölerim.. derken öyle.. bi ara kaynanamda iyi olsada pazartesi heyet toplancak beli için..kemik flimleri çekildi çünkü.. onunla alşıverişi çıkıcakmışız..en eğlenceli kısmı.. bide bu hafta içide dolap komidin ve raf siprişlerini vericez.. anca o gelir 3-4 haftaya çizdim çünkü ölçüleriyle birlikte..bakalım..rabbim böyle sağlıkla.iç huzuruyla bu zamana getirdi sonuna kadarda gider inş

Back
X