- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.861
tesekkürler bulantılar hariç cokk iim sizler nasılsınız??
7 haftalık:)sabahları daha cok ama tüm gün dewam edio bazenlmaz:sennki kac haftalk canm?
6 haftalıkken görebildim sanslıyım..ama anne olmak deişk bi duygu gercekten simdiden acaba iimi die düşünüyorum:1rolleyes:
Kızlar biraz önce yine doktordan geldim tahlil sonuçlarımı göstereyim diye...İçim rahat etmiyor dedim sabah göremediğimiz için bebeği dedim o da hadi gel vajinal bakalım senin de benim de içimiz rahat etsin dedi...
Veeeeee çok şükür Allahımm çok şükür çok bebeği de kalp atışlarını da gördükhihoyyythihoyyytNasıl güzel bir duyguymuş bu Ya Rabbim Beni bi görseniz nasıl ağlıyorum böylee doktor sakin ol kendini çok sıkmışsın sen falan dedi...
Rabbim görmek isteyen herkese nasip etsin inşyerimseniben
bebişlerimizi kucagımıza alana kadar rahatlamycaz sanrm..ilk cocuk mu sennde?
benm ilk inşallah yolunda gider..benm bebgim bize süpriz oldu aslında ama iiki war..sennde umarm bu sefer Allah kucagna almayı nasip eder..
mehaba canım ben bişey soraCAM BENİM ARKADAŞIMDADA POLİSTİK OVER VAR BİKERE OLDU AMELİYAT OLDU ŞİMDİ TEKRARLAMIŞ,3CM MİŞ, HAMİLEM KALMAK İÇİN UĞRAŞIYOR DOKTORUDA İLLA AMELİYAT OL DİYORMUŞ SEN AMELİYAT OLUPTAMI HAMİLE KALDIN TEDAVİMİ GÖRDÜNdr.un kabul etmesine çok sevindim aslıcım..gözün aydın..
bu dönemde de dr.unu değiştirmemen çok önemli,çok iyi olmuş..
1 haftadan az kalmış,inş.kalp atışlarını duyarsın minik meleğinin..opuyorumnanaktan
tşkler canım bende çok sevindim kabul etmiycekde dr. arıycam die endişeleniyodum çok iyi bi dr.um var çünkü
Ankara da Hacettepe Üniversitesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı
Doç.Dr.İbrahim Esinler rahatlıkla tavsiye edebileceğim bi dr.
POLİKİSTİK OVER SENDROMU ÜZERİNE DE ARAŞTIRMALARDA BULUNUYOR
mehaba canım ben bişey soraCAM BENİM ARKADAŞIMDADA POLİSTİK OVER VAR BİKERE OLDU AMELİYAT OLDU ŞİMDİ TEKRARLAMIŞ,3CM MİŞ, HAMİLEM KALMAK İÇİN UĞRAŞIYOR DOKTORUDA İLLA AMELİYAT OL DİYORMUŞ SEN AMELİYAT OLUPTAMI HAMİLE KALDIN TEDAVİMİ GÖRDÜN
3.AYDA DEĞİL CANIM BEN EMİNOLMAK İÇİN SAĞLIK OCAĞINA TEST YAPTIRMAYA GİTTİĞİMDE DOKTORA GİTRDE HAMİLE OLDUĞUN KESİNSE GEL KAYDINI YAPALIM DEDİ BENDE DOKTORDAN SONRA TANIDIK HEMŞİRE VARDI ŞAĞLIK OCAĞINDA ONUNLA KONUŞTUM KALP ATIŞLARINI DUYAlım kesin olsun dedik öyle yapcaz kaydımızı.
Teşekkür ederim zerdalcım opuyorumnanaktan
Sağlık ocağında kadın doğum bölümü varmı ki, nasıl yaptırdın?
Birde sağlık ocağına gidip hamile kaydı yaptırmak gerekiyormuş galiba CADIARZU
bu konuda bilgisi olan varmı?
teşşekürler canımyok canım ne ameliyetı dr.um bana hiç öyle bişeyden bile söz etmedi ben haziranda klomen kullandım günde 2tane temmuz 5de adet oldum temmuz9da hamile kalmışım benimkine tedavi bile denemez yani dr.um bana dedi ki bu hastalık sizinle bi ömür gelecek kesin tedavisi yok sadece ilaçlarla etkilerini bastırıcaz dedi çocuk içinde önce klomen olmadı iğne ile yumurta geliştirip çatlatma olmadı aşılama en son çare tüp bebek dedi ve ben daha önce pkolu hanımların paylaşım alanı diye bi konu var ordaydım ve hiç kimseden ameliyat duymadım canım yaaa
kızlar bişey sorcam demin tuvaletimi yapmaya çalışırken biraz ıkındım ıkınca vajinadan su aktı bilgisi olan varmı?
ağrım yokbilmemmm ki ama endişelenme yaaa bence idrardı o bi problem olsa bu aylarda öyle su gelmez bence çünkü daha çok küçük ağrın falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?