2011 Nisan Anneleri

6 haftalıkken görebildim sanslıyım..ama anne olmak deişk bi duygu gercekten simdiden acaba iimi die düşünüyorum:1rolleyes:

ben 6+2 de keseyi 7+2 de bebişi gördüm nazlı olcak benim kuzum. bende öle ya önce keseyi bi görseydim onu gördüm, bebeğimi bi görseydim, şimdide ii mi nasıl herşey yolunda mı? diye telaş yapıyoruz dimi? bende sadece kendim olduğumu sanıyordum ama gördüm ki burda herkes öyleeyvahedigeldismile

Gözün aydın canım

benm ilk inşallah yolunda gider..benm bebgim bize süpriz oldu aslında ama iiki war..sennde umarm bu sefer Allah kucagna almayı nasip eder..

mehaba canım ben bişey soraCAM BENİM ARKADAŞIMDADA POLİSTİK OVER VAR BİKERE OLDU AMELİYAT OLDU ŞİMDİ TEKRARLAMIŞ,3CM MİŞ, HAMİLEM KALMAK İÇİN UĞRAŞIYOR DOKTORUDA İLLA AMELİYAT OL DİYORMUŞ SEN AMELİYAT OLUPTAMI HAMİLE KALDIN TEDAVİMİ GÖRDÜN

yok canım ne ameliyetı dr.um bana hiç öyle bişeyden bile söz etmedi ben haziranda klomen kullandım günde 2tane temmuz 5de adet oldum temmuz9da hamile kalmışım benimkine tedavi bile denemez yani dr.um bana dedi ki bu hastalık sizinle bi ömür gelecek kesin tedavisi yok sadece ilaçlarla etkilerini bastırıcaz dedi çocuk içinde önce klomen olmadı iğne ile yumurta geliştirip çatlatma olmadı aşılama en son çare tüp bebek dedi ve ben daha önce pkolu hanımların paylaşım alanı diye bi konu var ordaydım ve hiç kimseden ameliyat duymadım canım yaaa

3.AYDA DEĞİL CANIM BEN EMİNOLMAK İÇİN SAĞLIK OCAĞINA TEST YAPTIRMAYA GİTTİĞİMDE DOKTORA GİTRDE HAMİLE OLDUĞUN KESİNSE GEL KAYDINI YAPALIM DEDİ BENDE DOKTORDAN SONRA TANIDIK HEMŞİRE VARDI ŞAĞLIK OCAĞINDA ONUNLA KONUŞTUM KALP ATIŞLARINI DUYAlım kesin olsun dedik öyle yapcaz kaydımızı.

Son düzenleme:
teşşekürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…