- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.881
1-2 gündür akıntım artmıştıağrım yok
1-2 gündür akıntım artmıştı
çok güldüm yaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey tatlım ben kendi adıma gayet dikkatli bi şekilde kondomla korunduğumu sanarken hamile kaldım
gözün aydın canım...
demek sıpalar oynuyor birdee..Allaahım hissetmeyi de nasip etsin..
plesantadaki kan akışını neden dinlediniz,onu merak ettim..
kilo için dikkat etmek lazım şu 3 ay.sonrasında istemesek de alıcaz zaten...
herşeyin fazlası zarar işte,kararında yemek lazım,ama dediğin gibi
bol vitamin olsun diye yeniyor iştee,herşey minik melekler için opuyorumnanaktan
Neden 3. ay acaba CADIARZU
aa eflalim olumunekankayizsmile bazen yazılar arada kaynayabiliyor olumunekankayizsmile
neden cvp yazılmasın şekerim yaaa aşk olsun
peki neden 3.ay bilgin var mı yada neden kayıt yapılıyomuş?
.AYDA DEĞİL CANIM BEN EMİNOLMAK İÇİN SAĞLIK OCAĞINA TEST YAPTIRMAYA GİTTİĞİMDE DOKTORA GİTDE HAMİLE OLDUĞUN KESİNSE GEL KAYDINI YAPALIM DEDİ BENDE DOKTORDAN SONRA TANIDIK HEMŞİRE VARDI ŞAĞLIK OCAĞINDA ONUNLA KONUŞTUM KALP ATIŞLARINI DUYAlım kesin olsun dedik öyle yapcaz kaydımızı .o semtte kimler hamile kimler doğum yaptı bilmek için hem seni bilgilendiriyorlar şu zamanda testlerin var falan diye bebe3k doğduğundada aşıları sağlık ocağında yapılacak,onlar sana kart vercekler aşı zmanalarıyla ilgili .İlk 3 ay Allah korusun düşük tehlikesi olduğu içinmiş bende gidecektim arkadaşı görünce sordum öyle dedi,takip etmesi zor oluyormuş o zaman ama siz yinede araştırın ben ablamada sorucam
.AYDA DEĞİL CANIM BEN EMİNOLMAK İÇİN SAĞLIK OCAĞINA TEST YAPTIRMAYA GİTTİĞİMDE DOKTORA GİTDE HAMİLE OLDUĞUN KESİNSE GEL KAYDINI YAPALIM DEDİ BENDE DOKTORDAN SONRA TANIDIK HEMŞİRE VARDI ŞAĞLIK OCAĞINDA ONUNLA KONUŞTUM KALP ATIŞLARINI DUYAlım kesin olsun dedik öyle yapcaz kaydımızı .o semtte kimler hamile kimler doğum yaptı bilmek için hem seni bilgilendiriyorlar şu zamanda testlerin var falan diye bebe3k doğduğundada aşıları sağlık ocağında yapılacak,onlar sana kart vercekler aşı zmanalarıyla ilgili .
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
patlak prezervatif diye bi fıkra vardı o geldi aklıma ama tam hatırlayamadım hatırlasam anlatırdım. onun hesap sizinkide kondom kazası oldu yaniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrrr
bugün çok fenayım ya midem çok bulanıyor işyerindekilere sabrım yok gırtlağının sıkıcam şimdi birilerinin akannehir
kızlar günaydın.. bebişinden hayırlı haber alan anne adaylarını tebrik ediyorum..
landsarc cım kan akışını dinlememizin sebebi plesenta da bi akış problemi var mı yok mu diye.. çok şükür herşey normal şimdilik.. inşallah gelecekte de herkesin bebeğinde ve benimkinde hiç problem çıkmaz..
sak,n olll.... stres iyi bişey değil.... derin derin nefes al... naneli şeker ye.. faydası olur...
günaydın kızlarrrrr
bugün çok fenayım ya midem çok bulanıyor işyerindekilere sabrım yok gırtlağının sıkıcam şimdi birilerinin akannehir
iyi yapmışsın canım, gözün aydın. Bizlerde kalp atışalrını vajinal ultrasyondan gördük. Senin bebişin nasıl odu canım. tedavi falan oldun mu?Kızlar biraz önce yine doktordan geldim tahlil sonuçlarımı göstereyim diye...İçim rahat etmiyor dedim sabah göremediğimiz için bebeği dedim o da hadi gel vajinal bakalım senin de benim de içimiz rahat etsin dedi...
Veeeeee çok şükür Allahımm çok şükür çok bebeği de kalp atışlarını da gördükhihoyyythihoyyytNasıl güzel bir duyguymuş bu Ya Rabbim Beni bi görseniz nasıl ağlıyorum böylee doktor sakin ol kendini çok sıkmışsın sen falan dedi...
Rabbim görmek isteyen herkese nasip etsin inşyerimseniben
Şükürler olsun bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk..Çok güzel bir duygu..Allah herkeze nasip etsin..Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmek dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?