• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:80::80:Kısslar ben kaçar, iş beklemez sanırım okulda fırsat bulursam yazarım yine görüşürüz hoşçakalın:80::80::80:

günaydın canım biz bugün cok iyiyiz oğlumla sen nasılsın:)

günaydın canım sorma kilolar son ayda dert oldu hepimize inşallah şeker sorunun olmaz canım. Herşeyin iyi olmasına cok sevindim..

Gnaydın canım kolay gelsin sana:))

günaydın cnm.. Ben br haftadır gaviscon surup sayesinde uyuyorum şükür yoksa mide yanmamdan uyuyamıyrdum..

Günaydın cnmm bizde iyiyiz doktora gidicez bugün cok heyecanlıyım kolay gelsin sizede:))

canım sölediğinde haklısın sana katılıyorum bana da zaman zaman denk geliyor arada kaynıyor sanırım mesela dün bir soruyu inan 3 kere arka arkaya sordum ve arada kanadı cewap gelmedi topik kalabalık olunca olabiliyor bazen..

Canımmm günaydın hoşgeldinizzzzz:)))))

canım bak ben gunaydın dıye yazdım bı kac arkadasın dısında kımse gormedı.bı kac kısı var gercekten kale almıyolar.acıkcası ben ılkzamanlar alındım.ama sımdı takmıyorum.ama gercekten dıkkatımı cektı ozellıkle yapılıyo.sanırım sende farketmısındır.burda kımse kımseyle arkadas olmak zorunda deıl.ama ınsan en azından bır gunaydın der yada ne bılım ortada bır sorun varsa ortak olunur.sonucta hepımız hamıleyız.ve en ufk seylerden alınıcak bır psıkolojıdeyız su sıralar.canım sen bana yada aksam grubunda bıze yaz sorunun oldugunda ben hemsıreyım.elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım.

cnm dönüşte uçak seyahati için rapor mu alman gerekiyor, sanırım belli bir haftadan sonra uçağa raporla bindiriyorlar.. belli bir haftadan sonra da hiç bindirmiyorlar.. Öyle bir prosedürler vardı..
Sen araştırmışsındır zaten di mi :26:

canim turkiye ile burasi 13 saat.o yuzden rapor almak biraz zor olabilir.8 aydan sonra pek vermiyolar rapor.gidince bi arastiicam.bakalim.

canım bak ben gunaydın dıye yazdım bı kac arkadasın dısında kımse gormedı.bı kac kısı var gercekten kale almıyolar.acıkcası ben ılkzamanlar alındım.ama sımdı takmıyorum.ama gercekten dıkkatımı cektı ozellıkle yapılıyo.sanırım sende farketmısındır.burda kımse kımseyle arkadas olmak zorunda deıl.ama ınsan en azından bır gunaydın der yada ne bılım ortada bır sorun varsa ortak olunur.sonucta hepımız hamıleyız.ve en ufk seylerden alınıcak bır psıkolojıdeyız su sıralar.canım sen bana yada aksam grubunda bıze yaz sorunun oldugunda ben hemsıreyım.elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım.

en az 1 ay kalicam canim.

ohhh ne güzel kal bakalım canım:))) haklısın canım gerçekten oluyor bazen benimde dikkatimi cekiyor tam gruplaşma da diyememde birbirlerini tanu-ıyanlar birbirleriyle konusuyorlar bazen sadece... tamam canım yazarım cok saol:)))

slm kızlar nasılsınız ben de yine uyuyamadım tabiki gec kalktık bu yüzden..bu ara hiç iştahım yok kızlar bişey yemek istemiyorum:19:vicdan azabı duyyorum yemeyincede nolcak böyle:25:

:nazar:Günaydın Kızlar :) Biz işe geldik öğlen oldu bile akşam olsada gitsek :)Yalın hiç durmuyor maşallah akşam neredeyse takla attığına inandım.

slm kızlar nasılsınız ben de yine uyuyamadım tabiki gec kalktık bu yüzden..bu ara hiç iştahım yok kızlar bişey yemek istemiyorum:19:vicdan azabı duyyorum yemeyincede nolcak böyle:25:

uyku problemi bndede var canim.yemek hic canim istemiyo.sut,yogurt.ve meyveyle idare ediyorum.dr.a soedim dun.kendinizorlama dedi.o alacagi vitamini besini senden aliyo dedi.benm baslardan beri yemek problemim var.komposto yapiyorum meyvelerden karisik benm doktorum yemedigim icin bunu onerdi.sende dene.

ayça tatlım kaç kilo almıstın ay ben kafayı yiyecem 8 kilo aldım 4 kilo hakkım kaldı 3 ayda 4 almam lazım diyorum ama acaba kaç dört kilo alırım ne yesem yarıyor içtiğim su bile

hoşgelnz kızlaar

hamile ve iştah yok bu ikisi aynı cumlede inanamyrm :52: neden canım en oldu ynede zorla kendni en azndan yoğrt falan ye bak bi yerde okudm sutten daha fazla kalsyum varmş içinde :34:
:nazar:Günaydın Kızlar :) Biz işe geldik öğlen oldu bile akşam olsada gitsek :)Yalın hiç durmuyor maşallah akşam neredeyse takla attığına inandım.

hayy maaşallah canım atsın atsın boşver hamlellğn en guzel duygusu bu işteee :69:

uyku problemi bndede var canim.yemek hic canim istemiyo.sut,yogurt.ve meyveyle idare ediyorum.dr.a soedim dun.kendinizorlama dedi.o alacagi vitamini besini senden aliyo dedi.benm baslardan beri yemek problemim var.komposto yapiyorum meyvelerden karisik benm doktorum yemedigim icin bunu onerdi.sende dene.

denerim canım cok saol:13:midem de cok fena yanma var belkide bu yüzden yiyemiyorum..fazla göbeğimde yok benim bebişi besleyemiyorum diye endişelenmeye basladım haftaya kontrolümüz var cok merak ediyorum..

hoşgelnz kızlaar

hamile ve iştah yok bu ikisi aynı cumlede inanamyrm :52: neden canım en oldu ynede zorla kendni en azndan yoğrt falan ye bak bi yerde okudm sutten daha fazla kalsyum varmş içinde :34:

hayy maaşallah canım atsın atsın boşver hamlellğn en guzel duygusu bu işteee :69:

valla bende inanamıyorum canım ama yok:43:bişey yemesem aksama kadar aramıycam o kadar..yoğurt ve süte zorluyorum bende zaten sizde durumlar nasıl iştahın yerinde mi?

hoşgelnz kızlaar

Teşekkürler canım ben 44 kiloyla hamile kalmıştım boyun 1,60 16 kilo aldım ama sanki bu hafta iştahım durdu iyide oldu zorlanıyorum zaten kilodan

Back
X