- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.801
:80::80:Kısslar ben kaçar, iş beklemez sanırım okulda fırsat bulursam yazarım yine görüşürüz hoşçakalın:80::80::80:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugunlerde cok heyecanliyim.turkiyeye gidicem.bol bol alisveris yapiyorum.valla donuste ucaga almayabilirler diyor esim .ama gidicem diye direttim.almazsalar almasinlar.annemin yaninda dogururum.o yuzden hazirlikli gidiyorum.
:80::80:Kısslar ben kaçar, iş beklemez sanırım okulda fırsat bulursam yazarım yine görüşürüz hoşçakalın:80::80::80:
günaydın canım biz bugün cok iyiyiz oğlumla sen nasılsın:)
günaydın canım sorma kilolar son ayda dert oldu hepimize inşallah şeker sorunun olmaz canım. Herşeyin iyi olmasına cok sevindim..
Gnaydın canım kolay gelsin sana:))
günaydın cnm.. Ben br haftadır gaviscon surup sayesinde uyuyorum şükür yoksa mide yanmamdan uyuyamıyrdum..
Günaydın cnmm bizde iyiyiz doktora gidicez bugün cok heyecanlıyım kolay gelsin sizede:))
canım sölediğinde haklısın sana katılıyorum bana da zaman zaman denk geliyor arada kaynıyor sanırım mesela dün bir soruyu inan 3 kere arka arkaya sordum ve arada kanadı cewap gelmedi topik kalabalık olunca olabiliyor bazen..
Canımmm günaydın hoşgeldinizzzzz:)))))
:80::80:kısslar ben kaçar, iş beklemez sanırım okulda fırsat bulursam yazarım yine görüşürüz hoşçakalın:80::80::80:
ne kadar kalıcaksın canım..
en az 1 ay kalicam canim.
cnm dönüşte uçak seyahati için rapor mu alman gerekiyor, sanırım belli bir haftadan sonra uçağa raporla bindiriyorlar.. belli bir haftadan sonra da hiç bindirmiyorlar.. Öyle bir prosedürler vardı..
Sen araştırmışsındır zaten di mi :26:
canım bak ben gunaydın dıye yazdım bı kac arkadasın dısında kımse gormedı.bı kac kısı var gercekten kale almıyolar.acıkcası ben ılkzamanlar alındım.ama sımdı takmıyorum.ama gercekten dıkkatımı cektı ozellıkle yapılıyo.sanırım sende farketmısındır.burda kımse kımseyle arkadas olmak zorunda deıl.ama ınsan en azından bır gunaydın der yada ne bılım ortada bır sorun varsa ortak olunur.sonucta hepımız hamıleyız.ve en ufk seylerden alınıcak bır psıkolojıdeyız su sıralar.canım sen bana yada aksam grubunda bıze yaz sorunun oldugunda ben hemsıreyım.elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım.
en az 1 ay kalicam canim.
slm kızlar nasılsınız ben de yine uyuyamadım tabiki gec kalktık bu yüzden..bu ara hiç iştahım yok kızlar bişey yemek istemiyorumvicdan azabı duyyorum yemeyincede nolcak böyle
![]()
hamile ve iştah yok bu ikisi aynı cumlede inanamyrmslm kızlar nasılsınız ben de yine uyuyamadım tabiki gec kalktık bu yüzden..bu ara hiç iştahım yok kızlar bişey yemek istemiyorumvicdan azabı duyyorum yemeyincede nolcak böyle
![]()
Günaydın Kızlar :) Biz işe geldik öğlen oldu bile akşam olsada gitsek :)Yalın hiç durmuyor maşallah akşam neredeyse takla attığına inandım.
uyku problemi bndede var canim.yemek hic canim istemiyo.sut,yogurt.ve meyveyle idare ediyorum.dr.a soedim dun.kendinizorlama dedi.o alacagi vitamini besini senden aliyo dedi.benm baslardan beri yemek problemim var.komposto yapiyorum meyvelerden karisik benm doktorum yemedigim icin bunu onerdi.sende dene.
hoşgelnz kızlaar
hamile ve iştah yok bu ikisi aynı cumlede inanamyrmneden canım en oldu ynede zorla kendni en azndan yoğrt falan ye bak bi yerde okudm sutten daha fazla kalsyum varmş içinde
hayy maaşallah canım atsın atsın boşver hamlellğn en guzel duygusu bu işteee![]()
kızlarrrr... günaydın mı desem.. tünaydın mı desem... bilemedim :)))
ya biz daha kızıma isim bulamadık... napıcazzz?????![]()
hoşgelnz kızlaar
hamile ve iştah yok bu ikisi aynı cumlede inanamyrmneden canım en oldu ynede zorla kendni en azndan yoğrt falan ye bak bi yerde okudm sutten daha fazla kalsyum varmş içinde
hayy maaşallah canım atsın atsın boşver hamlellğn en guzel duygusu bu işteee![]()