- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.161
cnm sen amerikadaydın sanırım aldığın cicişlere baktım çok şekerler hepside hemde çok ucuz ablama söyledim onunda bi erkek arkadaşı amerikadaymış sipariş verelimde alsın diyor şakasına ama gerçekten hepsi çok güzel ALLAH sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm
maşallah devam okumaya cnmçok hoşun ihihih
ay çok haşsun cnm ya..koptum.. sürekli olan işeymi bekarkende... bende ilk zamanlar vardı ma bıraktım öyle çok fazla değil normal..ama bu aralar bi ucu toplasam diğer taraf gidiyo.. daha mis kokmadı cnm bu gün gelcek inş ablacık ozaman kokacak
balkupu canim,esranin evine kadin gelmese bile kendi cok hamarattir.bence ona temizlikciyede gerek yoktur,bal doksen yalanirdir yani,
balkupu canim,esranin evine kadin gelmese bile kendi cok hamarattir.bence ona temizlikciyede gerek yoktur,bal doksen yalanirdir yani,
evt cnm bekarken de böyleydi bi ara banyoyu temizlemeye girmiştim artık nasıl daldıysam ablam bi türlü çıkartamamıştı banyodan babamı işten çagırtmıştı babam gelıp zorla çıkartmıştı çamaşır suyundan beynim dönmüş halada babama kızıyordum ya banyo köpüklü kaldı bi durulayıp öyle çıksaydım diye:)) herşeyin fazlası zarar bunu anladım zamanla yrn temizliği yapacak olsanda tüller perdeler mis gibi kokmuştur cnm ya benide özendirdin bak şimdi:))
ah cnm eminim öyledirde hamilelik temizlik yapmak çok zor oluyor bu arada cnm verdiğin link açılmıyor eror veriyor...
sakın özenme..otur oturduğun yerde kocan bi kalkıyomuş sabah elinde eldiven girmişsin deterjanlara.. köşe bucak siliyosun falan
kizlar ben oda yapmiycam bebgime en son bu karari aldik.siz yapmaya karar verdiniz.
valla bizde oda yapmıycam parkyatak alcaz ekstradan elbiselerini koymak için dolap ve çekmeceleri olan bi şifonyerimiz var şimdilik yeter herhalde bu arada esracığım yüklediğin resimdeki aynalı şifonyermi artık ne diyorlar bilmiyorumda çok güzelmiş bence gayet hoş olur...
sağol cnm...kayınpederimin marangozcusu olduğu için ona yüklemeyi düşünüyoruz bunları...
valla süper ozmn şimdiden güle güle kullan cnmcım...
cnm komidinimi alcaksınız..başka modellerde göstersene fikir alim az daha..güzelmişKidsmill Marseille Nursery Furniture Set - Cream bizim odaya koymak icin boyle seylere baktik gecen gun.ama tam karar veremedik.sizce nasil.
sağol cnm...kayınpederimin marangozcusu olduğu için ona yüklemeyi düşünüyoruz bunları...
valla süper ozmn şimdiden güle güle kullan cnmcım...
sağol cnm inş kocam çizdiklerimi bi verse adama bi başlasa yapmaya anca 4 haftya gelir die düşünüyorum
Kidsmill Marseille Nursery Furniture Set - Cream bizim odaya koymak icin boyle seylere baktik gecen gun.ama tam karar veremedik.sizce nasil.
Kids and Nursery Furniture by Cambrass burdada biseyler var.ben burdaki sepet besikleri begendim.salona felan koymak icin.fikirleriniz soylermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?