2011 Nisan Anneleri

ay evet ben hiç aklıma getirmiyodum çok işimiz olacağını ne güzel 4 ay izin tatil yapar dinlenirim diye seviniyodum :2:
asyamı koycaksınız kızınızın adına..çok beğendiğim bi isim.. arkadaşım beren asya koymuştu..kulağıma hoş geldi
Günaydınnn güzel nisan anneleri

günaydın cnm

kızlar artık çok net bi şekilde bebişimin poposunu kafasını dayadığını görüyorum..önce hissetiriyo sonra görüyorum..nasıl bi duygu anlatamam... resmen bi yanım şişiyo

gunaydın kızlaar bizde uyandk ewde oyalandk canımız skldı dışarı çıkacagz havada hiç iç açıcı deil ama ne yapalım dolanalaım biraz :44:
Sizin orayı bilmiyorum ama burada hava çok kapalı kuşum ben de sabah mahkemeye gittim ama soğuk ve bunaltıcıydı hava

aman allah bozmasın cnm allah onlardan razı olsun 9 ay bizi çekiyorlar bazen cok huysuz hissediyorum kendimi sonra eşimi üzüyorum diye aklıma geliyo ama ne yapayım elimde değil
Aynen ya ben de eşime aynısını çektiriyorum nazın kaprisin bitmiyo diyo nişanlandık evden ayrılacaksın diye, evlendik evinden ayrıldın diye, şimdi hamilesin diye kapris naz yapıyosun diyo dahası var diyorum hayırlısıyla şu doğum sonrası depresyonu da atlatalım bebeğimiz bi büyüsün söz rahat bırakıcam seni diyorum
günaydın canlar... :129:
Nasılsın canım ne var ne yok sen gececi biz gündüzcü görüşemiyoruz

ay evet ben hiç aklıma getirmiyodum çok işimiz olacağını ne güzel 4 ay izin tatil yapar dinlenirim diye seviniyodum :2:

Valla ben hala öyle düşünüyorum inşallah doğuma bir ay kala anneme giderim doğum ve sonrasında hem bana hem bebişime bakar annem diyorum

:26:
:26::26::26: Anlamadım daha açık olsan krem niye sürülmüyo ayrıca dokundur:26:mamak derken tehlikeli mi :26::26::26:

esracim benmki byadir hem sizliyo hemde cok hassalasti.esim dokundugu zaman elleme doyyirum.sonra bana kusuyor.ne var diye.cok hassa diyorrum anlamiyo yaaaaaaaaaaaa.gecen gun artik koparda rahatla bende rahatliyim dedim.bebek ac kalsin dedim.ama ne fayda adam anlamiyo.devammmmmmmmmmmm valla.

gunaydn canım valla bende dr a gdecegm zamn heyecandan uyuyamyrm hala o heyecan var aman hep olsun boşver benmde gunden gune buyuyr gbi gelyr biraz agrlaştı artık hareketlerim

benimde oyle, cabucak nefes nefese kalıyorum zaten eğilmek bir işkence gibi gelior. yandan fermuarlı çizmelerimi giyerken bile anam ağlıyor. özellikle yatarken dönmek istediğimde sanki karnımın üzerinde su dolu bir balon varmışta dönerken lıkır lıkır ediyormuş gibi:)

O kadar hassaski zaten dokunabilene aşkolsun

Kız koptum vallahi ya...arada olur öyle şeyler bebiş doğana kadar onlara ait anam napalım...benim geçti çok şükür şu aralar hassas değil ama bizim bey hassaslaştı..yasakları yıkmak için int tez hazılıyo önmüe sürüyoda Bende tık yok anam... Diyorum kusura bakma hiç riske giremem Napsın oda kuzu kuzu

enen bebekler doğunca nolcak acep..diyolar ya çok ağrıyomuş gibisinden..kanayan bile varmış.. Olmaz inş öyle sorunlar ya:26:

allah seni netmeye...uyumadınmı sende..ben 4 gibi bıraktım sizi bak burdayım yine 6 saat anca geçti

valla gece aksam sizle konusurken esim geldi.bi baktim siz cikmisiniz.baya bi uzuldum ama.sizin cikmaniz esimin hosuna gitti.neyse zorla gozumu kapadim uyumusum.ne fayda geri kalktimsaat simdi burda gece 04.25 esranin temizligi vardi.nettedir dedim.gercektende burdaymisin.yalniz birakmiyim arkadasimi dedim.gunduz grubu malum bi kac kisi disinda gruplasma yapiyor.seni dusundumde geldim hayatim.

Eşinin işinemi yaradı çıkmamız Sağol canım arkadaşım Iyi yaptın geldin.. Guruplşma olmuyodur ya arada kaynıyodur..bazen ben bile soru soruluyo görüyorum nedense bi üşengeçliktenmi ne bişey yazmıyorum..yada gözden kaçıyo..

benimki hic dinlemiyo esracim.tam gaz devam.bi hos oldum vala.hic vermesem kusuyo ya evde huzuursuzluk cikiyo.bende karismiyom artik.al diyom sen sana cal sen sana bosalt.

Kızlar aklım burda tam işler bitti girdim nete şimdi de iş yerinde sınav var yine çıkıyorum off bıktım böle hamileykende sınava girmek hiiç çekilmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…