- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.201
asyamı koycaksınız kızınızın adına..çok beğendiğim bi isim.. arkadaşım beren asya koymuştu..kulağıma hoş geldiay evet ben hiç aklıma getirmiyodum çok işimiz olacağını ne güzel 4 ay izin tatil yapar dinlenirim diye seviniyodum:2:
Günaydınnn güzel nisan anneleri
Sizin orayı bilmiyorum ama burada hava çok kapalı kuşum ben de sabah mahkemeye gittim ama soğuk ve bunaltıcıydı havagunaydın kızlaar bizde uyandk ewde oyalandk canımız skldı dışarı çıkacagz havada hiç iç açıcı deil ama ne yapalım dolanalaım biraz :44:
Aynen ya ben de eşime aynısını çektiriyorum nazın kaprisin bitmiyo diyo nişanlandık evden ayrılacaksın diye, evlendik evinden ayrıldın diye, şimdi hamilesin diye kapris naz yapıyosun diyo dahası var diyorum hayırlısıyla şu doğum sonrası depresyonu da atlatalım bebeğimiz bi büyüsün söz rahat bırakıcam seni diyorumaman allah bozmasın cnm allah onlardan razı olsun 9 ay bizi çekiyorlar bazen cok huysuz hissediyorum kendimi sonra eşimi üzüyorum diye aklıma geliyo ama ne yapayım elimde değil
Nasılsın canım ne var ne yok sen gececi biz gündüzcü görüşemiyoruzgünaydın canlar... :129:
ay evet ben hiç aklıma getirmiyodum çok işimiz olacağını ne güzel 4 ay izin tatil yapar dinlenirim diye seviniyodum:2:
kızlar çok şaçma gelcek diceksiniz ne oluyo sabah sabah..aklıma geldi söylim dedimgöğüs ucum kaşındıda..okuduğum bi yazı geldi aklıma..6 aydan sonra göğüs uçlarındaki sinirler erken doğumu tetikliye biliyomuş.. malu krem oraya sürülmemesi gerekiyo ya bide dokunmamak dokundurtmamak gerekiyomuş bilginiz olsun..
Günaydınnn güzel nisan anneleri
:26:
:26::26::26: Anlamadım daha açık olsan krem niye sürülmüyo ayrıca dokundur:26:mamak derken tehlikeli mi :26::26::26:
gunaydin kizlar.ben geldim.
gunaydn canımvalla bende dr a gdecegm zamn heyecandan uyuyamyrm hala o heyecan var aman hep olsun boşver benmde gunden gune buyuyr gbi gelyr biraz agrlaştı artık hareketlerim
kızlar çok şaçma gelcek diceksiniz ne oluyo sabah sabah..aklıma geldi söylim dedimgöğüs ucum kaşındıda..okuduğum bi yazı geldi aklıma..6 aydan sonra göğüs uçlarındaki sinirler erken doğumu tetikliye biliyomuş.. malu krem oraya sürülmemesi gerekiyo ya bide dokunmamak dokundurtmamak gerekiyomuş bilginiz olsun..
esracim benmki byadir hem sizliyo hemde cok hassalasti.esim dokundugu zaman elleme doyyirum.sonra bana kusuyor.ne var diye.cok hassa diyorrum anlamiyo yaaaaaaaaaaaa.gecen gun artik koparda rahatla bende rahatliyim dedim.bebek ac kalsin dedim.ama ne fayda adam anlamiyo.devammmmmmmmmmmm valla.
yükleme için kan verip geldik şimdi kahvaltı yapıcaz inşallah dua edin normal çıksın öptüm
benimde oyle, cabucak nefes nefese kalıyorum zaten eğilmek bir işkence gibi gelior. Yandan fermuarlı çizmelerimi giyerken bile anam ağlıyor. özellikle yatarken dönmek istediğimde sanki karnımın üzerinde su dolu bir balon varmışta dönerken lıkır lıkır ediyormuş gibi:)
o kadar hassaski zaten dokunabilene aşkolsun:d
allah seni netmeye...uyumadınmı sende..ben 4 gibi bıraktım sizi bak burdayım yine 6 saat anca geçti
ya cnm işte çatlak olmasın die kullanılan bazı kremler göğüs ucu ve koyu kısımlara sürülmemeliymi..bide afedersin malum eşlerişte öyle
valla gece aksam sizle konusurken esim geldi.bi baktim siz cikmisiniz.baya bi uzuldum ama.sizin cikmaniz esimin hosuna gitti.neyse zorla gozumu kapadim uyumusum.ne fayda geri kalktimsaat simdi burda gece 04.25 esranin temizligi vardi.nettedir dedim.gercektende burdaymisin.yalniz birakmiyim arkadasimi dedim.gunduz grubu malum bi kac kisi disinda gruplasma yapiyor.seni dusundumde geldim hayatim.
Kız koptum vallahi ya...arada olur öyle şeyler bebiş doğana kadar onlara ait anam napalım...benim geçti çok şükür şu aralar hassas değil ama bizim bey hassaslaştı..yasakları yıkmak için int tez hazılıyo önmüe sürüyoda Bende tık yok anam... Diyorum kusura bakma hiç riske giremem Napsın oda kuzu kuzu
canım ya bende göğüs ucunu şimdiden nemlendirmekte fayda var diye duydum arkadaşımın doktoru söylemiş tabi eşlere değildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?